1 ster is nog teveel. Panty besteld begin dec. Na 3 weken binnen, chinese dropshipping. Maat 3 maten kleiner dan aangegeven. Retour gemeld, volgens instructie in de eenmalige mail. 27 dec retour,... Zobacz więcej
DeWinterPanty
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slecht Panty’s kloppen niet kwa maat, retour gestuurd, eigen kosten, wordt pakket door hen niet opgehaald op afleverpunt en krijg ik 2 (!!!) maanden mijn pakket zelf weer terug Geen klanten... Zobacz więcej
Slechte communicatie. Pakket moest uit China komen, dit duurde 2 weken. Vervolgens paste het absoluut niet, waarschijnlijk chinese maatvoering. 3 keer een mail moeten sturen om überhaupt een retoura... Zobacz więcej
Oplichting! Na 10 mails en tig contactformulieren op de website eindelijk een retouradres ontvangen. Helaas wordt het retour gezonden pakket niet door de oplichter opgehaald bij het door hun opgegeven... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ontdek het ultieme comfort van DeWinterPanty® gevoerde fleece panty's, jouw perfecte metgezel voor de ijzige herfst en winterdagen.
Dane kontaktowe
Holandia
- dewinterpanty.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Reageren nergens op
Nou dan zal ik mijn ervaring ook maar delen.
7 december 4 panty's besteld en 30 december ontvangen.
Huidskleur klopt voor geen meter en de maten waren helaas ook niet goed.
Je moet een mail sturen om je retour aan te melden en ze zijn iedere dag geopend zeggen ze doodleuk.
Vervolgens wordt er nergens meer op gereageerd en zoals ik bij de andere reviews lees weet ik niet of ik beter af ben als ze dat wel doen. Nog via messenger geprobeerd maar dan krijg je weer een algemeen antwoord die je verwijst naar de mail.
18-01, deze mail gekregen. Had al in eerdere reviews gelezen dat ze dit aanbieden. Echt schandalig, alsofze mij een plezier doen dat ze mijn geld houden. Onderaan een mooie foto en de naam bente. Foto behoort echter tot een dame wie directeur is van een bedrijf uit canada.
Beste,
Spijtig om te horen dat het product niet naar wens is en u het product wil retourneren.
Wij willen u graag tegemoet komen door 25% van het aankoopbedrag te retourneren. De terugbetaling kan tot max. 2,5 week duren. Daarbij mag u ook het product behouden of iemand anders er blij mee maken. Op deze manier proberen we u het gehele retourproces te besparen.
Wij bedanken u alvast voor uw begrip en eventuele medewerking.
Slechte service en communicatie
Slechte service en communicatie. Ook ik moest ruim 4 weken wachten op mijn panty's en deze waren ook veel te klein. Dit per mail gemeld en dat ik ze graag retour wilde sturen en mijn geld terug wilde hebben. De winterpanty reageerde dat ik 25% van het aankoopbedrag terug kreeg en de panty's mocht houden of weggeven. Dat was duurzamer, laat mij niet lachen, panty's komen uit China! Aangegeven dat ik hiermee niet akkoord ga en dat ze hun eigen retour beleid moeten volgen wat op de website staat. Toen toch een retour adres gekregen, een DHL servicepunt in Tilburg. Pakketje met panty's retour gestuurd, track en trace doorgegeven, maar pakketje is niet opgehaald. Ook een herinnering gestuurd dat het er lag, geen reactie. Pakketje komt nu retour, ik ben benieuwd wanneer ik het ontvang. Ze reageren niet meer op mijn mails, Diep, diep triest! Naar mijn geld kan ik fluiten!
NIET bestellen hier!
Ik denk in dit geval maar hoe meer slechte reviews hoe duidelijker. Sluit me aan bij alle anderen. Je reinste oplichterij dit en wat voel ik me dom dat ik voor deze reclames ben gevallen. Levering duurt bijna een maand, panty's zijn veel kleiner dan de maatvoering, al drie mails gestuurd over retouren en daar wordt niet op gereageerd. Zo te lezen ook maar niet eens doen want het wordt niet opgehaald.Trap er niet in.
Ze reageren niet op de email
Ze reageren niet op de email, komen hun afspraken niet na over aanbiedingen en iets retour sturen zit er niet in..... 1 ster is eigenlijk nog veel te veel
WAAR-DE-LOOS!!!
Nou ja een herhaling wat iedereen schrijft...... Veel te laat geleverd, dan wel retour sturen naar een pakketpunt en dan gewoon NIET ophalen..... heel triest.
Ik had een XXXL ivm mijn lengte en vanwege het feit dat ik niet van strakke pantys hou...... ik heb hem 5 minuten aangehad en toen van ellende uitgedaan. Veeeel te strak en de tenen stonden helemaal krom aan mn voeten, veel te klein dus.
Geen e-mail gekregen met bevestiging
Geen e-mail gekregen met bevestiging, geld wel van mijn rekening gegaan & uiteraard mijn bestelling niet gekregen. Besteld op 27/12/23 zeer triestig om de mensen zo op te lichten!
Eén Ster is al teveel !!
Wat een ongelooflijk slechte service!!
2 panty’s besteld die een 4 weken te laat worden bezorgd! En uit China (?) komen
Derhalve ook een Maatvoering die van geen kant klopt!
En nu ook nog gedoe met de Retournering / wordt gewoon niet opgehaald door de Winterpanty bij het dhl punt
En contact met ze krijgen blijkt vrijwel ondoenbaar
Ik kan alleen maar beamen
Ik kan alleen maar beamen wat iedereen zegt. Ik denk bij een Nederlands bedrijf te bestellen dus iets meer te betalen voor betere kwaliteit en maatvoering dan de Chinese versies, krijg ik een track&trace vanuit China!
Vervolgens duurt het een volle maand voordat ik mn panty heb, wat helemaal uit de verpakking in mn brievenbus ligt. Tuurlijk, dat kan ook aan de postbezorging liggen, maar wat een enórme tegenvaller dit.
Had ik dus net zo goed voor de helft van de prijs het direct uit China kunnen bestellen.
Oplichters!
In december twee panty’s besteld, hierbij wel een bevestiging gekregen met een trackingscode. Telkens als ik de code checkte, stond er ‘niet gevonden’. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik een paar weken later pas antwoord. ‘Ze zouden ieder moment bezorgd kunnen worden’. Niet dus! Bestel NIET bij deze site, het zijn oplichters!
Veeeel te klein en een bezorgtijd die…
Veeeel te klein en een bezorgtijd die eeuwig duurde. Letterlijk weggegooid geld
Zeer onbetrouwbare website!!
Helaas niet eerst de reviews gecheckt, maar net als de rest heb ik een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Allereerst duurde het een eeuwigheid tot het pakketje arriveerde. Het bleek vanuit China te zijn gekomen en was veel te klein. Nadat ik de retour had aangevraagd kreeg ik terug dat ze mij 25% van het bedrag wilde retourneren ipv het volledige bedrag, maar dat ze nog liever hadden dat ik de panty hield. Uiteindelijk wel te horen gekregen hoe ik het pakketje kon retourneren (naar een pakketpunt in Tilburg). Daar is de panty nooit opgehaald door het bedrijf. Ondertussen al heel veel mails er achter aan gestuurd, maar ze reageren nergens meer op. Absurde gang van zaken vind ik dit. Ik heb geen panty meer, heb het bedrag nog niet teruggekregen en ik heb voor niks verzendkosten betaald.
DROPSHIPPING en OPLICHTERIJ
DROPSHIPPING en OPLICHTERIJ
Na 3-4 weken nog steeds niets binnen.
Ik stuur email dat ik het wil cancelen. Binnen een dag krijg ik een melding van DHL dat er een paketje komt.
Zijn ze veel te klein. Stuur ik een mail waarin ik zeg dat ik ze wil retourneren. Krijg ik dat ze 45% maar terug willen betalen.
Op hun site zeggen ze dat je 14 dagen bedenktijd hebt en dat het met postNL kwam. Totale oplichterij.
Ik mail terug gestuurd dat ik mijn geld terug wil en een retour adres. Wachtend op antwoord
Panty veel te klein, slechte afhandeling klacht
Pakketje kwam na bijna 3 weken. Panty ziet er mooi uit, maar veel te klein. Ik heb 2x- xl besteld, maar mijn dochter die maat xs heeft past de panty net aan. Ik klacht ingediend. Krijg mailtje dat ik 45% van bedrag terug krijg en de panty mag houden. Als ik aangeef dat ik graag een goed passende panty wil, die ik ook besteld heb, krijg ik als reactie dat ze die niet meer op voorraad hebben. Als je naar de site gaat, kun je ze nog wel bestellen. Mailen met Dewinterpanty duurt heel lang. Zit steeds een week tussen en de mailtjes voelen niet persoonlijk.
Wacht inmiddels al weken op een reactie over geld teruggave. Zie nu dat de site uit de lucht is genomen.
Heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie van oplichting
Geüpdatet 10 mrt: Nooit meer!
Update onderaan review.
7 nov aantal artikelen besteld, na ongeveer 3 weken kwam het pakketje aan. Uit China, wat nergens op hun site vermeld stond! Niets past, ondanks overleg over maat met dewinterpanty voor ik bestelde. Voorstel van bedrijf: ik bied u 25% korting als u niet retourneert om milieu te sparen (!?!) Na aandringen toch een retouradres gekregen, maar retour is niet opgehaald door bedrijf. Er volgden excuses en belofte terugbetaling in de er op volgende week, maar inmiddels zijn we dik in januari, totaal 2 maanden verder en ik heb tot op vandaag geen geld terug gekregen. In de afgelopen 2 mnd stroomden de slechte reviews binnen hier op (vooraf gecheckte) trustpilot. Ik kan niet anders dan me erbij aansluiten.
Als het bedrijf alsnog met een oplossing komen gaat zal ik mijn review aanpassen, maar voor nu is iedere ster een ster teveel. Een gewaarschuwd mens enzo…?
UPDATE:
Geen taal of teken meer vernomen van het bedrijf. Gelukkig heeft ICS CARDS me het geld teruggestort nadat ik de transactie bij hen betwist heb.
Helaas...
Na geruim 3 weken dan toch de panty ontvangen. Inderdaad dropshipping. Ik heb niet zo'n moeite met het principe, maar helaas. Product veel te klein(Aziatische maatvoering?) en de verkeerde kleur. Jammer. Ik had zo graag een positieve review achtergelaten.
Slecht slecht slecht
Slecht slecht slech, na een maand ontvangen, rechtstreeks uit China had groter besteld namelijk xl/2xl. Nou is eerder xs. Ook nergens een maat terug te vinden in het pakket of de panty. Zonde van je geld!!!! Heb een mail gestuurd met mijn klacht, nog geen reactie maar ik wacht het maar even af. Echt zonde van je geld!
Dropshipping!
Absurde prijzen voor een product dat direct uit China komt. Hierdoor duurde het superlang voordat ik de bestelling binnen kreeg. Om er vervolgens achter te komen dat de maatgeving ook voor geen meter klopt. Jammer, geld verspilt.
Oplichting : bestelling komt niet aan!
Helaas heb ik voor het eerst niet de reviews bekeken. En gelijk gaat het mis. Wat een oplichting. Bestelling komt niet aan. Geen reactie op de mail.
Oplichting
Oplichting. Geen contact mee te krijgen. Uiteindelijk is mijn pakketje wel gekomen (direct uit China, dus dropshipping). Beloofde track and trace is nooit gekomen. Maar 1 panty gekregen ipv de bestelde 2. Pasvorm is niet goed.
Het bedrijf is niet in Nederland…
Het bedrijf is niet in Nederland gevestigd, maar is Chinese dropshipping. Mijn pakketje was dubbel zo lang onderweg dan oorspronkelijk beloofd werd. De maten zijn niet conform de confectie maten normaal draag ik maat xl, ik bestelde maat 2xl, en helaas is de panty te klein.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.