De Voordeelmarkt Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vorig jaar mei sikkens primer en hoogglans buitenlak besteld. Door omstandigheden niet aan schilderen toegekomen. Dit jaar opgepakt en toen bleek dat de twee blikken hoogglans ondanks het bes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De door mij bestelde Sikkens verf was goedkoper dan elders. Snel geleverd. En we werden gebeld omdat bepaalde tape niet leverbaar was , kreeg hiervoor in plaats duurdere tape voor dezelfde prijs.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca farb
  2. Sklep dla majsterkowiczów
  3. Sklep z artykułami domowymi
  4. Producent farb
  5. Sklep z tapetami
  6. Dostawca podłóg drewnianych i z laminatu

O De Voordeelmarkt

Napisane przez firmę

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Napisane przez firmę

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 283

Napisz recenzję

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat de levering op tijd en netjes is verlopen.

snelle levering!

hier voor het eerst verf besteld.

snelle levering, en goed aangekomen.

punt van aandacht: meer opvul materiaal in de verpakking.
deze zat maar half vol, waardoor het blik makkelijk kon gaan lekken of beschadigen tijdens vervoer.

6 września 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed is aangekomen. We nemen je tip over het opvulmateriaal zeker mee om de verpakking nog beter te maken.

Goede prijs

Goede prijs, supersnelle levering

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Dankjewel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Kwaliteitsverf.

Een kwalitatief zeer hoogwaardige verf van Sikkens die tegen een scherpe prijs aangeschaft werd. Ook de track en trace code van bezorging was prima in orde. Aflevering na één dag. Al met al zeer tevreden.

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de verf en onze service. We hopen je snel weer te mogen helpen!

26 sierpnia 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Dank je wel voor je bericht! Fijn dat de levering snel was. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag!

super snelle levering

goede prijs/kwaliteitsverhouding
ruime keuze
super snelle levering

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en het ruime assortiment. We doen ons best om het zo te houden!

Snelle correcte verzending

Snelle correcte verzending van 3x1 liter verf van "History". Heel voordelig ! Zeer tevreden, top !

28 sierpnia 2025

ChatGPT zei:

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de snelle en correcte verzending én de voordelige prijs. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt , scherp geprijsd.

1 września 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, goede verpakking en scherpe prijzen. We staan altijd voor u klaar!

Oceniono na 2 z 5

Verf besteld op 02 september

Verf besteld op 02 september, levering bevestigd door postnl op 09 september.
Diverse malen navraag gedaan bij voordeelmarkt maar de klantenservice stuurt track en trace en sluit de ticket. Elke keer als je deze opent om aan te geven dat de vraag niet beantwoord is sluiten ze hem weer zonder commentaar. Voor mij eens maar nooit meer. Helaas kunnen we niet verder

Opinia niezależna

Beste Wim,

Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar wens was. Onze excuses voor het ongemak en het gebrek aan duidelijke communicatie rondom uw bestelling.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer vragen niet goed worden beantwoord. We nemen dit serieus en gaan dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.

Mocht u nog openstaande vragen hebben of willen we dit graag alsnog voor u oplossen? Dan horen we dat graag.

Oceniono na 5 z 5

Mooie prijzen en snelle bezorging.

In de toekomst mijn winkel dat staat vast!

Wat een mooie review – dank u wel! 😊
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering. Geweldig dat we uw vaste winkel mogen zijn in de toekomst!

Tot de volgende bestelling!

netjes verpakt

netjes verpakt

Bedankt voor uw reactie! 😊
Goed om te horen dat alles netjes verpakt is aangekomen. We doen ons best om uw bestelling veilig en verzorgd te leveren.

Goede prijs en netjes en snel

Goede prijs en netjes en snel
Afgeleverd

Bedankt voor uw positieve reactie! 😊
Fijn dat u tevreden bent over de prijs en de snelle, nette levering. We waarderen het dat u voor ons heeft gekozen!

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering, kortom prima.

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! 😊
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze website en de snelle levering. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling.

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie reactie! 😊
Fijn dat de prijs en de kwaliteit van de verf naar wens waren. Daar doen we het voor!

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Wat fijn om te horen, dank voor uw reactie! 😊
We wensen u veel succes (en plezier) met de verfklus. Graag tot een volgende keer!

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd

23 sierpnia 2025

Bedankt voor uw positieve reactie! 😊
Fijn om te horen dat alles netjes en snel is geleverd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

everything ok

everything was delivered and i am happy with the services

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Great to hear that — thank you for your kind message! 😊
We're glad everything was delivered correctly and that you're happy with our service.

If you ever need anything else, we're here to help.
Enjoy your purchase!

Best regards,

Eindelijk voor elkaar!

Eindelijk voor elkaar!
Levertijd en adres klopte weer met wat verwacht was. Gelukkig lijkt dit bedrijf de boel weer op orde te hebben. De afgelopen 1,5 jaar leek het een chaos maar nu lijkt het weer voor elkaar. Wat altijd wel klopte was de goede verpakking. Helaas was dat nu net niet het geval. 2 bussen op elkaar waarvan de bovenste (kleinere) niet beschermd was. Deuk aan zijkant en knik bij deksel. Geluk was dat de onbeschermde deksel er niet is afgegaan. Was anders wel bende geworden met palenzwart. Denk weer aan de verpakking en ga zo door!

29 sierpnia 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en fijn om te horen dat de levering en het adres nu weer helemaal klopten zoals verwacht. We waarderen het enorm dat u, ondanks eerdere ervaringen, opnieuw bij ons heeft besteld!

Ook bedankt voor uw scherpe oog en eerlijke feedback over de verpakking. We nemen uw opmerking over de bescherming van de blikken serieus en gaan dit direct bespreken met ons logistieke team om herhaling te voorkomen. Gelukkig is het dit keer goed gegaan, maar uiteraard willen we risico’s op lekkage of schade volledig uitsluiten.

We blijven werken aan verbetering en zijn blij dat u dit ook merkt.

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de scherpe prijs!

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Snelle service

29 sierpnia 2025

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service. We waarderen uw feedback en hopen u graag opnieuw van dienst te zijn.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej