De Voordeelmarkt Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vorig jaar mei sikkens primer en hoogglans buitenlak besteld. Door omstandigheden niet aan schilderen toegekomen. Dit jaar opgepakt en toen bleek dat de twee blikken hoogglans ondanks het bes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorige week hier geweest en super goed en klantvriendelijk geholpen door een dame waarvan ik de naam kwijt ben (rode haren). Goed advies gekregen! Helaas waren de andere medewerkers aan het koffiele... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De website vertoont een aantal fouten, het kiezen van een toevoeging in de lak loopt volledig dood, het betreffende artikel was daardoor onmogelijk te bestellen, zelfs niet door een medewerker. Je mag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De door mij bestelde Sikkens verf was goedkoper dan elders. Snel geleverd. En we werden gebeld omdat bepaalde tape niet leverbaar was , kreeg hiervoor in plaats duurdere tape voor dezelfde prijs.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca farb
  2. Sklep dla majsterkowiczów
  3. Sklep z artykułami domowymi
  4. Producent farb
  5. Sklep z tapetami
  6. Dostawca podłóg drewnianych i z laminatu

O De Voordeelmarkt

Napisane przez firmę

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt.nl - De beste verf voor de laagste prijs! Wij zijn dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Wij bieden de laagsteprijsgarantie door grote volumes in te kopen en daar profiteer jij uiteraard het meest van.

De beste verf voor de laagste prijs slogan

Wij mengen de verf die jij gekozen hebt voor jou op kleur in onze winkels én in onze webshop. Daarnaast geven wij niet alleen in de winkel advies over jouw (verf)klus, maar ook op de website vind je stappenplannen, trends en extra informatie over verf, kleur en klussen.

De Voordeelmarkt - De beste verf voor de laagste prijs!

Napisane przez firmę

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!
De Voordeelmarkt is dé vakwinkel voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 283

Napisz recenzję

Marta: een dikke tien 👌

Top geholpen door Marta van de klantenservice, denkt met de klant mee!
Bovendien was zij klantvriendelijk, goedgehumeurd en heeft een probleem opgelost. Een dikke tien!

7 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Wow, wat een fantastische service

Wow, wat een goede service! Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Een fout werd snel binnen twee dagen hersteld zonder gedoe. De klantenservice was zeer klantvriendelijk en de verzending zeer snel. Ik weet wel waar ik een volgende bestelling plaats.

16 października 2025

Goede verf

Goede verf
Snelle levering.

M.v.g inneke

12 października 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de verf en de levering naar wens waren. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Graag tot een volgende keer!

Team De Voordeelmarkt

Oceniono na 4 z 5

Goede ervaring met een minpuntje

Goede ervaring, alleen met een kleur bestellen viel niet mee.
De kleur kwam niet zichtbaar bij de definitieve bestelling.
Dat is vervelend.

2 października 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor je review en feedback! Fijn om te horen dat je over het algemeen een goede ervaring had. Jammer dat het kiezen van de kleur niet helemaal soepel verliep. We nemen je opmerking mee om dit in de toekomst te verbeteren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Oceniono na 5 z 5

snelle reactie en oplossing na probleem

na foutief ontvangen kleur van de bestelde verf is dit zeer snel en correct opgelost.

29 września 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het probleem met de verkeerde verfkleur snel en naar tevredenheid is opgelost. We staan altijd klaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 4 z 5

Makkelijk te bestellen goed product…

Makkelijk te bestellen goed product voor een voordelige prijs .erg tevreden.

29 września 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en u tevreden bent over het product én de prijs. Daar worden wij ook blij van!

Tot de volgende keer,
Groetjes, De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd geleverd is, precies zoals afgesproken. Daar doen we het voor!
Graag tot een volgende keer.

Oceniono na 1 z 5

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd. Bij contact zouden de juiste producten opnieuw verstuurd worden maar deze na 2,5 weken nog steeds niet ontvangen
Op mails wordt tot op vandaag niet meer geantwoord!
Zeeeeeer ontevreden!!

18 września 2025

Beste Sander,

Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstellende ervaring. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zo lang moet wachten op de juiste producten, en het is zeer vervelend dat u geen reactie op uw e-mails heeft ontvangen.

We begrijpen dat dit frustrerend is, en dit is zeker niet de service die wij willen leveren. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u ons opnieuw willen benaderen via klantenservice@devoordeelmarkt.nl, zodat we uw situatie direct kunnen nakijken en het netjes met u kunnen afronden?

Nogmaals excuses voor het ongemak — we doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk recht te zetten.

Team De Voordeelmarkt

Oceniono na 4 z 5

A merk verf voor scherpe prijs, levering postNL waardeloos

bestelling werd snel geleverd (1 werkdag)
goede A merk verf voor een zeer scherpe prijs
goed verpakt in bubbel folie en kartonnen doos (incl roerhout)
maar helaas PostNL bezorging waardeloos, ja ze waren op tijd, maar voor de rest leek 't alsof het pakket van 3 hoog in de bus was geflikkerd en daarna een achtbaan rit had gekregen. De bus verf heeft een mega deuk precies op de rand (een wonder dat het blik niet lek is of opengeschoten), maar openmaken is lastig en opnieuw goed dichtmaken kun je vergeten.

7 października 2025

Odpowiedź od De Voordeelmarkt

Bedankt voor uw uitgebreide review en bestelling bij De Voordeelmarkt.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de verf, de prijs en onze snelle levering. We pakken onze producten altijd met zorg in, dus vervelend om te lezen dat het pakket tijdens transport zo hardhandig is behandeld.

We vinden het uiteraard jammer dat het blik bij aankomst beschadigd was. Ondanks dat dit buiten onze invloed ligt, nemen we zulke meldingen wél serieus. Mocht u in de toekomst opnieuw schade constateren, laat het ons vooral direct weten — dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk tot een volgende keer!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej