Ik kwam een dag na dat de bestelling was geplaats erachter dat ik de verkeerde ventilator had besteld, Bericht verstuurd via de website en werd binnen een uur gebeld door eigenaar dat hij mijn bestell... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
De verzending ging erg traag. Kreeg een link die niet werkte. Maar na ruim een week kwam het pakket toch. Plafondventilator moet volledig in elkaar worden gezet. Niet handige personen moeten er niet... Zobacz więcej
Mijn negatieve review bleek onterecht. I.v.m. vakantie werd er niet gereageerd op mijn twee vragen. Direct na hun vakantie werd contact met mij gezocht en is het probleem wat vanwege een bestelfout... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Plafondventilator op tijd geleverd in februari. Had problemen met trillingen met alle toeren. Steeds overlegd via de app i.v.m. de problemen. Zal een nieuwe krijgen. Alles ging mis met de leve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O De Ventilatorenbaas
Napisane przez firmę
De Ventilatorenbaas - Dé Specialist in Ventilatoren!
Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
Waarom kiezen voor De Ventilatorenbaas?
- Ruim assortiment: Van energiezuinige plafondventilatoren tot stijlvolle designmodellen.
- Hoge kwaliteit: Wij selecteren uitsluitend ventilatoren van topkwaliteit met stille en efficiënte motoren.
- Deskundig advies: Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte ventilator.
- Snelle levering: Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonden.
- Uitstekende service: Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee en bieden oplossingen.
Ventilatoren voor elk interieur
Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
Onze beloftes
📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl
Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!
✅ Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!
Dane kontaktowe
Imbosweg 30B, 7371DD, Loenen, Holandia
- info@deventilatorenbaas.nl
- deventilatorenbaas.nl
Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
De levering is goed verlopen en de…
De levering is goed verlopen en de plafondventilator werkt heel goed.Ik ben blij met mijn aankoop!
sneller geleverd dan verwacht
sneller geleverd dan verwacht , gekregen wat ik heb besteld .bestelde product doet wat ik er van verwachte
dus alles top
De plafondventilator bevalt prima
De plafondventilator die ik bestelde was helaas niet meer te leveren. Een andere uitgezocht, deze was wel iets duurder, en deze bestelling liet op zich wachten. Toen maar telefonisch contact gezocht en daarna werd er met spoed een bezorgd. Op mijn vraag hoe ik de meerkosten kon betalen, kreeg ik te horen dat de meerkosten werden verrekend met de lange wachttijd. Een mooie geste van de ventilatorenbaas.
De ventilator bevalt prima.
Beloven,maar leveren!!
Beloven, maar leveren dat is wat a der.
Enkel antwoorden per telefoon, nooit per mail
Een zeer goede website met veel keus en…
Een zeer goede website met veel keus en indien gewenst vakkundig advies.
Uitmuntende service !
Er is veel keus voor ieders butget.
Een betrouwbare webwinkel om te kopen, snelle levering.
Ik raad deze ten zeerste aan !!
Het product is zeer goed maar…
Het product is zeer goed maar jammergenoeg geen Nederlandse beschrijving voor het monteren van het produkt
Snelle en goede levering.
Snelle en goede levering.
Wel een vraag, zou ik nogmaals de factuur kunnen ontvangen op mijn mail? deze is helaas verloren gegaan.
Er ontbraken 2 onderdelen in het pakket. Na telefonisch contact, werd dit meteen opgepakt, en had ik dezelfde week nog de onderdelen in huis.
We kregen bericht dat hij uitverkocht…
We kregen bericht dat hij uitverkocht was en hebben andere uitgezocht. Deze was de volgende dag geleverd.
Ventilatorlamp werk prima geef genoeg koeling en is heel stil
Super blij met onze plafondventilator
Super blij met onze plafondventilator. Echt heel stil. Top!!
Gonny Reus-Meijer
Super geholpen, top ventilator!
Om het nuttige met het aangename te verenigen. Op de motor de juiste ventilator gehaald. Na een rondleiding, lekker bakje koffie en speciaal voor mij gehaalde koekjes, weer huiswaarts gekeerd. Thuis de plafondventilator opgehangen (was best wel even klusje). Maar de ventilator werkt perfect en is naar volle tevredenheid, lekker stil en super handig te regelen via de afstandsbediening. Helemaal top dus!
Fout en toch heel goed.
Er was een fout in de digitale communicatie geslopen. Na open en eerlijk overleg is alles snel opgelost.
Prima service.
Goede website
Goede website, duidelijk vinden wat je zoekt. Netjes geleverd, goed product.
Klantvriendelijk
Bij de ventilatorenbaas onlangs een ventilator besteld. In eerste instantie liep het niet helemaal lekker.
Verkeerde product ontvangen en incompleet. Contact gezocht met de ventilatorenbaas. Het probleem zou opgelost worden. Omdat we vonden dat het erg lang duurde nogmaals de ventilatorenbaas benaderd. Uiteindelijk is het probleem naar volle tevredenheid opgelost. We hebben onlangs onze ventilator ontvangen met een klein presentje en een korting vanwege het lange wachten.
5 sterren kunnen we niet geven vanwege de matige start, maar al met al wel vier dankzij de contactpersoon bij de ventilatorenbaas (Matthew) die ons heeft geholpen. Een vriendelijk persoon, klantgericht en behulpzaam. We zijn in elk geval tevreden met onze aankoop en de geboden service.
de bestelling is vlot afgehandeld
de bestelling is vlot afgehandeld, en zoals gecommuniceerd binnen 3-5 werkdagen thuis afgeleverd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.