Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Keurig geleverd wat was afgesproken met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kreeg hulp van de chauffeur bij het naar binnen brengen van de kozijnen met deuren. Levering van een smal kozijn met de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over Deurenexpress, het bestellen verliep soepel en voorspoedig. Vervolgens wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering van de deur. Zelfs al heb je na het bestellen... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Meerdere keren beschadigde deuren ontvangen (in totaal 5 leveringen nodig gehad). Steeds opnieuw thuis moeten blijven voor omruilen. Uiteindelijk een deur geaccepteerd met nog een zichtbare oneffe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wegens verbouwing heeft Deurenexpress 13 complete en mooie deuren geleverd voor aantrekkelijke prijzen. Ze hebben een duidelijke webshop, en handig is ook dat ze over een eigen showroom in een mooi be... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z drzwiami
  2. Magazyn drzwi

Napisane przez firmę

Bij Deurenexpress vindt u een uitgebreid assortiment aan deuren- en kozijnen. A-merken voor de allerscherpste prijzen. In onze fysieke showroom in Drachten bent u welkom om onze hoogwaardige deuren en kozijnen te komen bekijken. Onze binnen- en buitendeuren kunnen op maat worden gemaakt. Bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies. Voor een stijlvolle upgrade aan uw woonruimte of bedrijfspand bent u bij Deurenexpress aan het juiste adres!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Enorm goeie kwaliteit en vriendelijke…

Enorm goeie kwaliteit en vriendelijke bezorger verder geen opmerkingen

5 grudnia 2025

Beste M. Kok,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en dat u vriendelijk bent geholpen door onze chauffeur!

Goede kwaliteit spullen

Goede kwaliteit spullen. Met instructies voor installatie. Heel tevreden.

6 grudnia 2025

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden over de kwaliteit en de instructies.

Grote collectie deuren

Grote collectie deuren. Heel fijne makkelijk te gebruiken bestelsite.

10 stycznia 2026

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website!

Prachtige binnendeuren

Mooie binnendeuren heel mooi afgelakt.

18 grudnia 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Goed om te horen dat u tevreden bent met de afgelakte binnendeuren!

Oceniono na 4 z 5

Goede service en word goed mee gedacht

Goede service en word goed mee gedacht

10 grudnia 2025

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Oceniono na 5 z 5

Op tijd laten weten wanneer de…

Op tijd laten weten wanneer de bestelling komt en die afsoraak ook nagekomen.

23 grudnia 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden over uw bestelling!

Snelle service

Snelle service, vriendelijk contact en vlotte reactie op vragen. Bereid om mee te denken qua lever moment.

5 grudnia 2025

Betrouwbaar bedrijf. Zeer goede service

Prima communicatie over levertijden.
Mooie deuren.
Hadden een probleem met 1 deur. Zijn komen kijken en probleem kon niet opgelost worden. Er is een nieuwe deur voor ons besteld die binnenkort geleverd en gemonteerd.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over deurenexpress.

7 listopada 2025

Helemaal tevreden

Attente medewerkers die zelf na de bestelling meedenken. Snelle en goede levering. Zeer goede communicatie over de levering. Zou het iedereen aanraden

24 listopada 2025

Aanrader!!

De deuren zijn een week eerder geleverd dan de site op voorhand aangaf. Dit wisten we ruim op tijd.

Deuren zijn netjes binnen gezet, en bezorger was erg vriendelijk.

Deuren zijn van erg goede kwaliteit en in verhouding een stuk goedkoper dan bij andere bedrijven. Enorm blij mee!!

16 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteit en vlotte bezorging

Akoestische wandpanelen werden vlot bezorgd en van te voren krijg je een update over het tijdsslot van de bezorging. De panelen waren netjes verpakt en in goede staat. We zijn er heel blij mee!

15 listopada 2025

SUPER TEVREDEN

Op 23 augustus bij Deurenexpress een Cando binnendeur besteld. Deze zou op 11 november bezorgd worden. Het inmeten heb ik in samenspraak met A ita van Deurenexpress zelf gedaan. En om maar met de deur in huis te vallen: keurig verpakt werd hij op de afgesproken dag afgeleverd en bleek exact met de opgegeven maten overeen te komen. Ook timmerman J.A.N (afbouw) heeft de deur de volgende dag vakkundig ingehangen.
Kortom, ik ben dik tevreden over de service van beide zaken. En dat, terwijl ik eerst twijfelde vanwege nogal wat negatieve reviews. Het blijkt maar weer dat je die soms met een korreltje zout moet nemen.
Adri van Reijen, Bergen op Zoom

12 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijzen en prima levering

Ik heb 3 hele mooie Svedex opdekdeuren besteld en deze zijn echt heel mooi. De chauffeur was er al heel vroeg en heeft ze netjes in de garage gezet. Volgend jaar ga ik de andere deuren ook vervangen en die ga ik ook weer bij deurenexpress bestellen.

4 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej