Detektyw Warszawa - kiedy potrzebujesz pewności, nie domysłów Nazywam się Bernadetta Pozaroszczyk i jestem licencjonowanym prywatnym detektywem w Warszawie (Licencja MSWiA nr 0006786). Jako kobieta detektyw prowadzę sprawy, w których w grę wchodzą emocje, zaufanie i często przyszłość całej rodziny - dyskretnie, skutecznie i wyłącznie w granicach prawa. Jeśli szukasz detektywa w Warszawie, który wysłucha bez oceniania, a potem dostarczy konkretny, możliwy do wykorzystania materiał - dobrze trafiłeś. Z czym przychodzą do mnie klienci Najczęściej to osoby, które od tygodni noszą w sobie podejrzenie, że coś jest nie tak. Partner zmienił zachowanie, znika bez wyjaśnień, chroni telefon jak tajemnicę. Sama intuicja nie wystarczy - ani w trudnej rozmowie, ani w sądzie. Moją rolą jako detektywa w Warszawie jest zamienić ten niepokój w fakty: udokumentowane, uporządkowane i przedstawione tak, żeby miały realną wartość. Zakres usług - detektyw Warszawa i cała Polska Wykrywanie zdrad i niewierności - dyskretna obserwacja partnera, dokumentacja foto i wideo, ustalenie kontaktów oraz wzorców zachowań - to najczęstszy powód, dla którego klienci szukają detektywa w Warszawie. Sprawy rozwodowe - materiał dowodowy dla sądu rodzinnego: wina, podział majątku, opieka nad dziećmi. Raport przygotowuję pod linię procesową pełnomocnika, a w razie potrzeby zeznaję na rozprawie jako świadek. Sprawy rodzinne - opieka, alimenty, zaniedbywanie obowiązków rodzicielskich. Dokumentacja dla sądu opiekuńczego. Test wierności partnera - kontrolowana, w pełni legalna sytuacja sprawdzająca reakcję partnera, ze scenariuszem dopasowanym do Twojej sytuacji. Obserwacja osób i miejsc - profesjonalne, niejawne śledzenie i dokumentowanie aktywności w przestrzeni publicznej, w Warszawie i poza nią. Weryfikacja kontrahenta i wywiad gospodarczy - sprawdzenie wiarygodności firmy lub osoby przed transakcją, ustalenie majątku, powiązań i ryzyka współpracy. Poszukiwanie osób, ustalenie miejsca zamieszkania lub pracy, wywiad personalny i przedmałżeński oraz analiza śladów cyfrowych (OSINT). Dlaczego kobieta detektyw w Warszawie Warszawa to duże, anonimowe miasto, w którym dobra obserwacja wymaga znajomości terenu, cierpliwości i wyczucia. Jako kobieta detektyw rzadziej wzbudzam podejrzenia tam, gdzie męska obecność rzucałaby się w oczy - w kawiarniach, galeriach, klubach fitness czy salonach. Dzięki temu materiał jest pełniejszy, a ryzyko zdekonspirowania mniejsze. Ważna jest też pierwsza rozmowa: wielu osobom, zwłaszcza kobietom, łatwiej opowiedzieć o intymnej sprawie innej kobiecie. Nie oceniam i nie naciskam - słucham, a potem proponuję realny plan oparty na faktach. Legalnie, dyskretnie, zgodnie z prawem Działam na podstawie ustawy o usługach detektywistycznych z 6 lipca 2001 r. i posiadam aktualną licencję wydaną przez Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji (nr 0006786). Obserwuję wyłącznie w miejscach publicznych, dokumentuję foto i wideo, ustalam tożsamość osób trzecich i mogę wystąpić jako świadek na rozprawie. Nigdy nie zakładam podsłuchów ani GPS w cudzym pojeździe, nie wchodzę do mieszkań bez zgody, nie przejmuję korespondencji i nie loguję się na cudze konta. Materiał zdobyty nielegalnie sąd może odrzucić - dlatego jako detektyw w Warszawie pracuję wyłącznie metodami zgodnymi z prawem, tak aby dokumentacja faktycznie wytrzymała w postępowaniu. Tajemnica zawodowa obowiązuje mnie od pierwszego kontaktu. Jak wygląda współpraca Wszystko zaczyna się od bezpłatnej, niezobowiązującej konsultacji - telefonicznie, online albo na spotkaniu w Warszawie. Ustalamy cel i zakres działań, a następnie podpisujemy pisemną umowę z harmonogramem i ceną, bez ukrytych pozycji. Pracuję dyskretnie i informuję Cię o postępach, a na koniec otrzymujesz pisemne sprawozdanie z chronologią zdarzeń, materiałem foto/wideo i ustaleniami - w razie potrzeby koordynuję działania z Twoim pełnomocnikiem. Ile kosztuje detektyw w Warszawie Pierwsza konsultacja jest bezpłatna. Praca w terenie rozliczana jest godzinowo - od 200 zł netto za godzinę. Sprawy ustaleniowe (lokalizacja osoby, weryfikacja danych, sprawdzenie kontrahenta) zaczynają się zwykle od 1500-2000 zł netto. Ostateczny koszt zależy od liczby dni obserwacji i zakresu dokumentacji - każdą sprawę wyceniam indywidualnie, w jasnej umowie. Obszar działania Główny obszar to Warszawa i województwo mazowieckie, ale prowadzę sprawy w całej Polsce, a stały punkt obsługuję także w Lublinie. Zaufanie i skuteczność Współpracuję z kancelariami i pełnomocnikami, działam rzetelnie i z empatią. Nie obiecuję rzeczy niemożliwych - obiecuję uczciwą pracę i prawdę popartą dowodami. Skontaktuj się - detektyw Warszawa, któremu możesz zaufać Jeśli potrzebujesz dyskretnego i skutecznego detektywa w Warszawie, zadzwoń lub napisz. Pierwsza rozmowa jest bezpłatna i poufna. Telefon: +48 607 823 607. E-mail: kontakt@detektywbernadetta.pl. Biuro: ul. Długa 29, Warszawa.
ul. Długa 29, 00‑241, Warszawa, Polska
- +48 607 823 607
- kontakt@detektywbernadetta.pl
- detektywbernadetta.pl
Brak recenzji
Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.