Vlot geleverd ondanks dat ikzelf mijn huis nummer vergeten was door te geven hebben ze snel contact gezocht goede service dus.
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben een schooltas besteld en in de omschrijving staat duidelijk dat het voor 12-13 jarigen is, met genoeg ruimte voor boeken, lunch en meer. Het is echt een kleine kindertas. Hier kan je niks... Zobacz więcej
Heel tevreden over wat we besteld hebben en snelle levering. Ook de ontvanger was heel blij met het slabbetje met Feijenoord embleem👍
We kregen een persoonlijk bericht met excuus voor de vertraagde levering inclusief een erg leuke attentie in de vorm van een muts. Dat is klasse. Top.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij maken shirts voor supporters. Door Supporters.
Dane kontaktowe
Harderwijkerweg 217, 8077RD, Hulshorst, Holandia
- info@desupporters.nl
- desupporters.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Slippers besteld en die zagen er…
Slippers besteld en die zagen er prachtig uit! Netjes verpakt en op tijd geleverd! Ben zeer tevreden!
Vlot geleverd ondanks dat ikzelf mijn…
Slabbetje met Feijenoord embleem
Heel tevreden over wat we besteld hebben en snelle levering.
Ook de ontvanger was heel blij met het slabbetje met Feijenoord embleem👍
Snelle goede levering van het artikel…
Snelle goede levering van het artikel en goed verpakt

Odpowiedź od Desupporters
Beschrijving klopt niet en geen reactie
Het is echt een kleine kindertas. Hier kan je niks mee.
We hebben een mail gestuurd een week geleden, maar totaal geen reactie op ontvangen.
Top firma !!
Snel verzonden en ik top conditie…
Snel verzonden en ik top conditie ontvangen. Leuk assortiment
Mooi rompertje
Mooi rompertje! Bestelling kwam wat later door problemen bij DHL, maar ik werd na een e-mail direct geholpen door desupporters.nl, top!
Snel geleverd
Uitstekend
Alles was zoals ik het had verwacht
Alles was zoals ik het had verwacht. Alleen duurde het langer dan ik had verwacht dat pakker binnen was.
Ik had twee mutsen besteld
Ik had twee mutsen besteld, en heb er tot nu toe een gehad, de bezorger heeft er een geleverd en volgens hun maar een pakketje gehad, ik heb ook een mail gestuurd en tot nu toe geen reactie gehad
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.