Het product werkt niet zo goed als ik gedacht had. Door de omschrijving kreeg ik een hogere verwachting dan de praktijk uit wees.
Super snelle levering, als je vragen hebt of niet weet hoe de facelift tapes werken, krijg je super snelle reactie! Ook was mijn tape clipje kapot en heb ik gelijk nieuwe draadjes opgestuurd kregen!!... Zobacz więcej
Pakketje lekker snel en tijdig ontvangen, maar kwa gebruik? En toebehoren kwam ik er niet uit en heb 2x dat elastiekje heel goed gevoeld tegen me oor en was goed pijnlijk,
De face lift tape van Destined is echt super, deze plakken tenminste heel de dag van ’s ochtends vroeg tot bedtijd! En je kunt de tape gerust nog even loshalen en opnieuw plaatsen mochten ze even niet... Zobacz więcej
Gecertificeerde Facelift tapes van hoge kwaliteit die wel echt blijven plakken onder alle dagelijkse omstandigheden. Onze facelift tapes werken door het gladstrijken en opspannen van de huid, waardoor rimpels, waaronder fronsrimpels en kraaienpootjes, verminderen en soms zelfs volledig verdwijnen Ook zijn onze facelift tapes het goedkoopste mini facelift-alternatief zonder de hoge kosten en risico's van plastische chirurgie.
Jacob Beenstraat, 1782VC, Den Helder, Holandia
- 0640654988
- Marijke@destinedbeauty.nl
- destinedbeauty.nl
Face Tape
Very professional shop. Tapes stick well and give you a nice facelift. Love it!
Super product & super klantenservice
Product doet inderdaad wat het moeit doen. Onzichtbaar/water/zweetproef en het blijft goed zitten. Maar wow laat me niet beginnen over het goede klantenservice. Ze zijn echt super snel en echt klantgericht. Dit bedrijf waardeert en denkt oprecht aan zijn klanten. Top bedrijf!!

Goed product
Werkt goed en de stickertjes blijven de hele dag goed zitten. Ben er blij mee.
Super fijne tapes
Super fijne tapes. Ze blijven goed plakken. Ik raad dit zeker aan!
Pakketje kwam ook de volgende dag al binnen.

Super!
Ik heb het product gekocht uit nieuwsgierigheid.ik heb wel eens goedkopere face tapes geprobeerd maar lieten snel los
Dit product is geweldig.blijft zeker 24 uur zitten.zelfs na zweten tijdens een concert.