3,9

Dobra

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Lepsze trzymanie napojów niż w moim starym organizerze

kupiłem to, bo poprzedni po tygodniu miał powyginane brzegi, a tutaj sztywność boków trzyma się bez zmian już drugi miesiąc; żadnych zapadniętych narożników nawet po ściskaniu cięższą butelką, nie widać odcisków dłoni ani zagnieceń na materiale; wyjęcie tacki chodzi płynniej niż w wersji z marketu

29 kwietnia 2026

Już na nosie, ekran wyraźny

Położyłem je obok zeszłorocznych z kiosku i różnica w ciężarze ramki od razu rzuca się w oczy—te są znacznie lżejsze, bez uczucia ucisku na nosie nawet po dłuższym noszeniu. Myślałem, że automatyczna zmiana mocy to chwyt marketingowy, ale tekst w książce faktycznie się nie zamazuje podczas przewracania stron. Nareszcie nie muszę zdejmować okularów przy zmianie odległości. Poprzednie modele zostają w szufladzie.

30 kwietnia 2026

W końcu ktoś mnie zobaczył na skrzyżowaniu

Zamontowałem to tylne światło i od razu rzuciło się w oczy, jak równy i szeroki jest rozsył wiązki, w porównaniu do poprzedniego, marnego odblasku. Kierowcy reagują szybciej, zero wątpliwości czy mnie widać czy nie. Nawet znajomy, który często jeździ za mną, stwierdził że ‘teraz to mnie widać na kilometr’.

30 kwietnia 2026

Wlewka poszła do akwarium bez problemu

Bałem się, że korek będzie ciężko odkręcić, ale w sumie bez walki. Trochę cieczy kapnęło na rękę, zapach chemiczny wyczuwalny, ale nie odpychający. Woda zmieniła się po paru godzinach – butelka dość masywna, nie przewraca się łatwo podczas aplikacji.

Ma bardzo przyjemny zapach

Ma bardzo przyjemny zapach, ale nie daje efektu pokazanego w reklamie; robi tylko niewielką różnicę. Ogólnie rzecz biorąc, produkt jest dobry i jestem zadowolony.

28 marca 2026

Nie polecam nikomu tu zamawiać…

Nie polecam nikomu tu zamawiać zamówiłam spodnie nie dość że przyszły w złym rozmiarze to jeszcze w innej kolorystyce po zgłoszeniu zaczęli mnie wkręcać że mam zapłacić bardzo dużo za wysyłkę po czym na ich stronie przeczytałam o tym że ja za zwrot nie pokrywam żadnych kosztów zamówienie przyszło do mnie 25 lutego do dziś sprawa jest nie rozwiązana mamy 17 marca od paru dni nawet nie odpowiadają straciłam 150zlotych ale będę zgłaszać ich dalej

17 marca 2026
Logo Dessove

Odpowiedź od Dessove

Szanowny Kliencie, bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Jesteśmy niezmiernie zasmuceni Państwa doświadczeniem. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie Państwu perfekcyjnego doświadczenia, a tym razem ewidentnie nam się to nie udało. W pełni rozumiemy Państwa rozczarowanie i frustrację. Prosimy o przesłanie szczegółów dotyczących Państwa sytuacji na adres: service@dessove.com, a nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Państwem w ciągu 24 godzin w celu rozwiązania problemu i mamy nadzieję, że uda się naprawić szkody wyrządzone przez to niedopatrzenie.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zaufanie i cierpliwość.