Lees de kleine letters op de website goed. Nagenoeg alle posters, wandkleden en lijsten worden als op maat gemaakt bestempeld. De Pauw wonen wijst je hier pas achteraf op wanneer retourneren niet moge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
zeer slechte ervaring. Een kapotte lamp geleverd gekregen. Na het melden duurt het ontzettend lang voordat je reactie krijgt. Nergens wordt netjes op gereageerd door verkoper. Uiteindelijk na veel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige lamp gekocht, helaas was er van alles stuk aan de fittingen. Goed opgelost, na telefonisch contact lamp teruggestuurd en week later nieuwe lamp gekregen. Ook snel antwoord op onze vragen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
depauwwonen.nl is op geen enkele wijze verbonden aan het reviewplatform TrustYou. Eventuele beoordelingen die via TrustYou aan onze domeinnaam zijn gekoppeld, zijn afkomstig van een voorgaande eigenaar en eerdere bedrijfsactiviteiten en hebben geen betrekking op onze huidige onderneming, locatie of dienstverlening. Ondanks herhaalde verzoeken is het ons helaas niet gelukt deze koppeling door TrustYou te laten verwijderen. Om volledige transparantie te bieden richting onze klanten, maken wij dit daarom expliciet kenbaar. Actuele en onafhankelijk geverifieerde klantbeoordelingen over depauwwonen.nl zijn te vinden via WebwinkelKeur en andere kanalen die direct door ons worden beheerd.
Dane kontaktowe
Zijdelweg 19 C, 1187ZM, Amstelveen, Holandia
- depauwwonen.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De volgende keer weer bij De Pauw Wonen…
De volgende keer weer bij De Pauw Wonen bestellen.
Super service, vriendelijk te woord gestaan.
Kreeg ook nog extra korting, en met 2 dagen kon ik het afhalen.
Voldoet aan de verwachtingen.
Als je iets retour stuurt, dan moet je het wel in de originele verpakking doen! Dat lijkt mij ook.

Top bedrijf
Top bedrijf
Mooie set hanglamp tafellamp vloerlamp besteld en ook nog is gratis led-lampen erbij gekregen.
Zeker een aanrader om lampen te kopen

Odpowiedź od Online retail platform (NL)
Zeer slechte zaak c.q. webshop!!
Zeer slechte zaak c.q. webshop!
Slecht bereikbaar en bieden totaal geen service!! Wilden maar helft terug betalen voor een kapot teruggestuurde lamp.
Nooit en te nimmer hier bij deze zaak kopen, krijg je alleen maar spijt van!@

Onbeschoftre klantenservice!!
De ontvangen wandlamp Thara lijkt totaal anders dan op de foto's, voegen zijn wit ipv zwart, waarop als reactie gegeven wordt: 'we verkopen deze lampen al 20 jaar zoals je deze nu hebt ontvangen'. De tone-of-voice in de mailwisseling is kortaf en onverschillig . Verkoper denkt alleen vanuit commercieel oogpunt en niet vanuit de consument (die het product niet al 20 jaar kent).

zeer slechte ervaring.
zeer slechte ervaring.
Een kapotte lamp geleverd gekregen. Na het melden duurt het ontzettend lang voordat je reactie krijgt. Nergens wordt netjes op gereageerd door verkoper. Uiteindelijk na veel discussie toch een vervangend stuk gekregen. Later dreigt verkoper met incasso voor nageleverde stuk.
trieste zaak!! Niet kopen!

Perfecte service!
De levering was na bestelling verlaat, er werd meteen korting aangeboden of ik kon de bestelling annuleren. Gekozen voor de korting die ik binnen een paar dagen al op mijn rekening had. Ook zeer snelle reacties op mijn mails. De uiteindelijke verwachte leverdatum klopte en ik had artikel de volgende dag binnen. Keurig verpakt en in perfecte staat. Wat een fantastische service!🌺 Dank jullie wel.

Doświadczenie Trustpilot