Dentanatura Dental Clinic Recenzje

International Dental Clinic

Doskonała

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Jestem klientem dentanatura

Jestem klientem dentanatura, jestem po pełnej metamorfozie uśmiechu, implanty+ korony cyrkoniowe. Jestem zachwycony profesjonalizmem lekarza oraz całej załogi. Dr Mevlut to fachowiec w każdym calu. A koordynator Natalia przez cały okres od przylotu do odlotu zajmuje się wszystkim. Serdecznie polecam

3 lipca 2026

Nie możemy przestać się uśmiechać

Dziś możemy się uśmiechać z pełną pewnością siebie i wdzięcznością. ❤️
Serdecznie dziękujemy całemu zespołowi DentaNatura za profesjonalizm, troskę i wyjątkową atmosferę. Od pierwszego dnia czuliśmy się , że jesteśmy w dobrych rękach. Każdy etap leczenia był dokładnie wyjaśniony, a cały personel okazywał ogromną życzliwość i cierpliwość.
Szczególne podziękowania kierujemy również do Natalii, która była przy nas przez cały czas. Dziękujemy za tłumaczenie, wsparcie, serdeczność i uśmiech, który dodawał nam spokoju w każdej chwili.
Wracamy do domu nie tylko z pięknymi uśmiechami, ale także z pięknymi wspomnieniami i przekonaniem, że spotkaliśmy wyjątkowych ludzi.
Życzymy całemu zespołowi DentaNatura wielu sukcesów, zdrowia i nieustającej satysfakcji z uszczęśliwiania pacjentów z całego świata.
Z całego serca polecamy Dorota i Paweł! ⭐⭐⭐⭐⭐

24 czerwca 2026

Polecam z całego serca!

Polecam z całego serca tę klinikę! Całe leczenie od początku do końca bez najmniejszego bólu. Dr Mevlut - lekarz z powołania! Bardzo profesjonalne podejście, ogromna wiedza i doświadczenie. 👍 Pozostałe osoby będące przy mnie w trakcie zabiegow - także profesjonaliści znający się na swoim fachu, super pani doktor i asystentki stomatologiczne. 🙂 Pani Natalia - przemiła osoba, bardzo cierpliwa, wszystko dokładnie tłumaczy z wielką starannością, także dba o każdego z pacjentów. 🙂 Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego i serdecznie polecam klinikę DentaNatura! ☺️

16 maja 2026

Witam byłem w styczniu na pierwszej…

Witam byłem w styczniu na pierwszej wizycie z żoną dr.Mevlut usunol nam zepsute ząbki i wszczepili mnie 11 a żonie 12 implantów. Cały zabieg przebieg bez boleśnie. Po trzech miesiącach zostały nam założone piękne ząbki. Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki koordynatorki Natali i perfekcyjnego i profesjonalnego pana dr.Mevluta .Polecamy serdecznie Joanna i Artur

11 kwietnia 2026

Szczęśliwy posiadacz nowych ząbków

Miałem okazję wykonać w klinice Dentanatura w Antalya zabieg wstawienia 16 implantów i zostały wykonane korony cyrkonowe góra i dół . Atmosfera w klinice jest przyjazna wręcz przyjacielska . Zabieg został wykonany w ekspresowym tempie bez bólu pomijając mały dyskomfort przy podawaniu znieczulenia . Tempo i jakość wykonanego zabiegu zawdzięczam dr. Mevlut i jego zespołowi. Ponad 20 letnie doświadczenie pozwoliło mi na odzyskanie pełnego uśmiechu i możliwości normalnego gryzienia jedzenia . Jestem 5 miesięcy od pracy finalnej i cieszę się życiem. Nad całym komfortowym pobytem i zabiegiem jak i organizacją transportu z lotniska ,transferu do i z kliniki i hotelu czuwa anioł Natalia. Mogę śmiało polecić klinikę bo jestem po prostu bardzo zadowolony. Pozdrawiam Krzysztof.

3 listopada 2025

Polecam z całego serca ❤️

Moje doświadczenie z kliniką jest bardzo dobre. Wszystko przebiegło pozytywnie, sprawnie i bezproblemowo. Doktor Mevlut to wspaniały specjalista, z ogromnym doświadczeniem, mający fach w ręku od wielu lat. Początkowo bałem się wyjazdu do Turcji ale opieka Natali, towarzystwo Zdzisława i całej ekipy stomatologicznej rozwiała wszystkie wątpliwości 😊 polecam z całego serca ❤️

5 marca 2026

Bezstresowe leczenie z kompleksową organizacją!

Profesjonalna obsługa i bezstresowa atmosfera. Szczerze polecam ten gabinet za delikatne podejście do pacjenta oraz nowoczesny sprzęt, dzięki którym wizyta przebiegła szybko i całkowicie bezboleśnie. Warto również zaznaczyć, że fantastyczna jest cała organizacja. Od kontaktu z personelem, po zapewnienie transportu i noclegu, wszystko załatwione było bezproblemowo. Czuję się w pełni zaopiekowany!

14 stycznia 2026

Marzenie spełnione

Jestem bardzo zadowolony. Świetna atmosfera podczas zabiegu. Wszystko przebiegło pomyślnie. Efekt WOW. Najważniejszy jest fakt, że widać i czuć wiedzę oraz doświadczenie lekarza i personelu. Polecam Doktora Mevlut oraz Natalie wszystkim😊

10 listopada 2025

Najlepsza klinika z profesjonalnym i zyczliwym podejściem do klienta

Mialam ogromna przyjemność skorzystać z uslug tej kliniki przy wykonywaniu implantów ijestem zachwycona! Caly proces - od pierwszej wizyty, przez konsultacje, aż po sam zabieg - przebiegł absolutnie wzorowo. Profesjonalizm lekarzy i catego personelu na najwyższym poziomie, a jednocześnie ogromna zyczliwość serdeczne podejście ào pacjenta sprawilo, że czulam sie w pelni zaopiekowana i spokojna.
Sam zabieg odbyl się bez żadnych komplikacji, wszystko zostalo dokladnie wyjaśnione, a efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania, uśmiecham się teraz z duma i wdzięcznością!
Z calego serca polecam tę klinike każdemu, kto szuka profesjonalizmu, nowoczesnych rozwiazań i przyjaznej atmosfery. To miejsce, w ktorym naprawdę można zaufać specjalistom! Xl

30 września 2025

Polecam! Robiłam w klinice Dentanatura kompleksową naprawę swoich zębów- doktor Mevlut wstawił mi 10 implantów, a następnie po 4 miesiącach odbudował uśmiech. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z opieki, kontaktu z kliniką, jak i z efektu końcowego. Wszystko było perfekcyjnie.

12 września 2025

Transformacja usmiechu

Serdecznie polecam klinike DentaNatura Antalya. Super serwis Dr Mevlut to artysta w swojej dziedzinie. Natalia promienna wesola osoba przy ktorej szybko zapomnisz gdzie jestes.
NIE MA SIE CZEGO BAC!!!

8 września 2025

Od pierwszej wizyty czułem

Od pierwszej wizyty czułem, że trafiłam w dobre ręce. Lekarz dokładnie wyjaśnili każdy etap leczenia, a sam zabieg implantologiczny odbył się w przyjaznej atmosferze i bez stresu. Efekt jest rewelacyjny – piękny uśmiech i pełen komfort. To miejsce, w którym naprawdę dba się o pacjenta i jego potrzeby. Z czystym sercem polecam klinike Dentanatura
Dziękuję całemu zespołowi. Jesteście wspaniali

15 sierpnia 2025
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (25 recenzji)