Naprawa zębów w Turcji.
Obsługa klienta i sprzęt używany w klinice był ok. Wykonanie górnej szczęki i zabieg na zatoki bez uwag. Natomiast z dolną szczęką protetyk sobie nie poradził. Były dokręcane implanty, które już były stałe po pół roku od montażu, proteza dolna była zrobiona nowym skanerem, ale nie pasowała do górnej o do dziąseł. Protetyk ją usiłował dopasować podpiłowaniem co nic nie dało a końcowe zęby uniosły się i powodowały gryzienie w policzki przy jedzeniu i mowieniu. Na dodatek środkowy implant przebijał przez protezę i wyglądało jakby ząb był spróchniały. Po około miesiącu od założenia proteza pękła. Na zdjęciu widać miejsce po wkładzie do implanta - czemu był on na pół zęba tego nie wiem oraz na drugim zdjęciu widać pęknięcie protezy. Naprawę protezy wykonano podczas dodatkowej wizyty w Turcji w innej klinice i teraz zęby są idealne, jak własne. W Dentalida wykonanie i zamocowanie protezy wg mnie było nie poprawne i szczególnie ten etap należy poprawić aby klientów z zagranicy nie narażać na dodatkowe koszty i stres. Należy również brać odpowiedzialność za błędy, tym bardziej że dostaje się rachunki i wystawiane są certyfikaty jakości.