Dental CATTEDRecenzje

3. Higienista dentystyczny
  4. Periodontolog – implanty dentystyczne
  5. Stomatolog
  6. Wybielanie zębów

Dental CATTED este o clinică stomatologică premium situată în Pipera, Voluntari, Ilfov. Moto-ul nostru este „Zâmbete Sănătoase Pentru Întreaga Familie”. Ne-am propus să oferim o experiență stomatologică complet diferită față de ce se cunoaște în mod obișnuit: fără durere, fără stres și cu rezultate estetice și funcționale de excepție. Cu o echipă de medici specialiști experimentați, tehnologie de ultimă generație precum scannerul intraoral 3D, tomografia CBCT, planificarea digitală a tratamentelor și o abordare caldă, empatică și centrată pe pacient, reușim să transformăm vizita la dentist într-o experiență confortabilă, predictibilă și chiar plăcută. Oferim o gamă completă de servicii stomatologice pentru adulți și copii, printre care implanturi dentare și reabilitări orale complete, stomatologie estetică cu fatete dentare și albire profesională, ortodonție modernă inclusiv cu aparat dentar invizibil, stomatologie pediatrică realizată cu răbdare și metode adaptate vârstei, tratament al parodontozei, precum și servicii de prevenție și igienizare profesională. La Dental CATTED punem un accent deosebit atât pe precizia medicală și pe rezultatele pe termen lung, cât și pe transparența totală a planurilor de tratament, pe comunicare deschisă cu pacientul și pe crearea unui mediu relaxant încă din momentul în care intri în clinică. Credem că stomatologia modernă trebuie să fie un parteneriat bazat pe încredere, în care pacientul se simte informat, respectat și implicat în deciziile care îl privesc. Fie că este vorba despre un copil care vine pentru prima consultație, un adult care dorește un zâmbet estetic sau un pacient care are nevoie de o reabilitare complexă pe implanturi, ne dedicăm fiecărui caz cu aceeași atenție și profesionalism. Ne găsiți la adresa Str. Emil Racoviță 26, Pipera, Voluntari, Ilfov. Vă așteptăm cu încredere să descoperiți cum arată stomatologia atunci când este făcută cu grijă, tehnologie avansată și multă empatie pentru nevoile fiecărui pacient.

0,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Brak recenzji

Ta firma nie otrzymała jeszcze żadnych recenzji.