To był właściwy wybór!
Nie mam wątpliwości, że wybór Dentakay był właściwy! A dlaczego? Tutaj ważny był każdy szczegół: KONTAKT I KOMUNIKACJA: wszystko zaczęło się od wysłania zwykłej wiadomości, natychmiastowa odpowiedź, przesłanie zdǰęć, krótki opis i pierwsza darmowa konsultacja z wstępnym opisem leczenia wraz z kosztami. Otrzymałam wszelkie niezbędne informacje, miałam możliwość przeprowadzenia video rozmowy, to znacznie ulatwiło podjęcie decyzji. Dziękuję Robinowi za wykazanie się cierpliwością i zrozumieniem. PRZELOT I TRANSFER: organizacją tego procesu zajmuje się DENTAKAY, wszystko odbywa się bez problemu, zakupione bilety, wysłany link do odprawy, taxi, które czeka tuż po przylocie. Wszystko bez zastrzeżeń, w ciągłym kontakcie z DENTAKAY. ZAKWATEROWANIE: DENTAKAY gwarantuje pobyt w hotelu 5*, w pakiecie śniadania i obiady, wystarczająco, bez obaw, głodni nie będziecie. Hotel o wysokim standardzie, w świetnej lokalizacji. KLINIKA: spełnia wszelkie najwyższe standardy, profesjonalnie wyposażona, ze świetną obsługą, z kompetentnymi lekarzami, którzy słuchają twoich potrzeb, wyjaśniają każdy etap leczenia, dostosowują plan leczenia pod twoje oczekiwania i możliwości finansowe. Wszystko odbywa się w pełnym znieczuleniu, bo dla nich twój komfort jest najważniejszy. Czułam się bezpiecznie, miałam pełne zaufanie do lekarzy. To był właściwy wybór! Polecam wszystkim niezdecydowanym.

Odpowiedź od DENTAKAY DENTAL CLINIC - Nish