Zobacz, co mówią recenzenci
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze missie is om mensen meer zelfvertrouwen te geven met producten die haaruitval op een natuurlijke en eenvoudige manier verbergen.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Werkt echt fijn
Werkt echt fijn. Het is niet te zien, niemand is het opgevallen bij mij terwijl ik echt open plekken had. De poeder houdt het haar goed vast en blijft goed zitten. Ik had kale plekken vanwege chemo, maar dat is nu onzichtbaar.
Super blij mee
Groetjes Anja
Super makkelijk weer voller haar.
Ik gebruik de “heren” versie van de density fiber. Met kort golvend haar kun je de vibers (poeder) perfect zo voorzichtig op je dunner wordende plekken strooien. Zoek wel de juiste kleur. Dan is het wachten op complimentjes 👍
Goed product.
Prima levering. Heel goed produkt. Het zorgt dat je haar voller lijkt daar waar nodig is. Zeer tevreden er mee.
Zo wat is dit fijn spul.
Zo wat is dit fijn spul.. ik begon me al zo aan mijn grijze haren uitgroei te ergeren.. nu smeer ik density fiber erop nadat ik mijn haren heb gewassen.. het helpt ook goed tegen wat dunnere plekken haar op me hoofd. Het blijft gewoon zitten elke dag.. tot dat ik mijn haren weer was.. Je brengt het heel gemakkelijk aan.. veel sneller dan keer of keer je haar uitgroei verven.. En tijd is tegenwoordig toch kostbaar.. daarom raad ik iedereen dit product aan!
Wat een uitvinding
Wat een uitvinding, mijn pet kan weer de kast in. Wel even spannend tijdens het sporten in de regen, maar niks om zorgen te maken. Bleef goed zitten, snelle service ook! Thanks Density Fiber
Goed product!
Super goed product, dekt heel goed. Ik ben er heel erg tevreden mee!
Ik zal zeker meer bestellen.
goede oplossing voor het bedekken van…
goede oplossing voor het bedekken van dunne plekken
Super product
Super product. Ik had meteen de juiste kleur gekocht. Ik liep laatst buiten, het begon te regenen en het bleef gewoon zitten. Echt geweldig!
Echt super product
Echt super product. Heeft me enorm geholpen met het voller maken van mn haarlijn. Nu kon ik mn haar weer in verschillende styles dragen zonder me onzeker te voelen. Heeft het ook in verschillende weersomstandigheden goed volgehouden!
Deskundig team, goede service
Keurige service, erg professioneel. Ze weten bij Densityfiber waar ze over praten, geven goede adviezen, snelle levering en goede service. Voor mij 5 sterren
Truly an amazing product
Truly an amazing product. I got really slim hair to put in model and this product does the job perfectly!
I had a problem with my delivery company but Density Fiber was really helpfull with offloading that proces for me and just sent me a new batch!
Would definitely order here again
Het blijft niet zitten en is zekker…
Het blijft niet zitten en is zekker niet waterbestedig zonde van me geld
Je halve gezicht zit onder en totaal niet natuurlijk ogend
Ik gebruik Density Fiber nu voor 2…
Ik gebruik Density Fiber nu voor 2 maanden en het werkt echt top!
Top bedrijf!
Density Fiber levert goede kwaliteit producten voor een prima prijs. Het bedrijf doet er ook alles aan om bestellingen op tijd geleverd te krijgen en handelt àlles professioneel af.
Super product
Super product! Ik gebruik de Density Fiber nu een kleine 2 maanden. Ik ben onder de indruk van het resultaat. Echte aanrader!!
Ik heb Density Fiber gekocht voor…
Ik heb Density Fiber gekocht voor iemand in mijn omgeving die erg onzeker was over zijn inhammen en kale plekken. In het begin was hij wat sceptisch, maar na het eerste gebruik was hij compleet om. Density Fiber heeft echt zijn leven veranderd. Toen ik hem weer zag na het aanbrengen, herkende ik hem bijna niet meer — zijn haar zag er zó vol en natuurlijk uit. Het verschil was echt verbluffend. Ook de holdspray is een aanrader, daarmee blijft alles nog beter zitten, zelfs op een drukke of warme dag. Kortom: dit is de perfecte oplossing voor iedereen die last heeft van kale plekken of inhammen. Echt een aanrader!
Voor mij een goede oplossing voor mijn…
Voor mij een goede oplossing voor mijn dunnere haar
Ik gebruik nu een tijdje de haarvezels van Density Fiber voor het dunnere gedeelte op mijn achterhoofd. Ik was in het begin wat sceptisch, maar het werkt eigenlijk verrassend goed. Het dekt de kalere plek netjes af en het ziet er natuurlijk uit, vooral als je het niet te dik aanbrengt.
Het aanbrengen kost even wat oefening, maar als je het doorhebt, is het snel gedaan. Blijft prima zitten gedurende de dag, zolang je niet echt in een hoosbui terechtkomt of iets dergelijks.
Geen wondermiddel natuurlijk, want het brengt niet m'n haar terug of maakt het voller van nature, maar het helpt zeker om je net wat zekerder te voelen.
Density Fiber helpt tegen onzekerheid…
Sinds kort is mijn haar echt flink dunner aan het worden, daar waar ik altijd een dikke haarbos had. Dit heeft behoorlijk wat gevolgen gehad voor mijn zelfvertrouwen en is iets waar ik mij echt een beetje voor ben gaan schamen.
Dankzij de Density Fibers kan ik deze onzekerheid volledig wegnemen en mijn natuurlijke look behouden in een handomdraai, simpel aangebracht en makkelijk weg te wassen. Ideaal voor mensen met hetzelfde probleem. De kleur komt ook exact overeen met mijn eigen haarkleur!
Ik ben fan!
Doświadczenie Trustpilot