Jeg bestilte for en uge siden, pakkefirma kender ikke noget til forsendelsen endnu. Til gengæld er pengene trukket fra min konto. Find et andet sted at købe din kaffe, jeg kan på ingen måde anbefale.
Jeg bestilte for nyligt en Lavazza Desea-maskine og skulle derfor finde en kapsel-pusher. Valget faldt på Den Lune Kop, efter en hurtig søgning afslørede, at de må være nogle af de billigste på mark... Zobacz więcej
Nu har jeg prøvet de fleste af de bestilte kapsler der er beregnede til Dolce Gusto. Kan absolut anbefales, god smag i espressoen, "pudsige" og sjove blandinger, bl.a. den blå uni corn latte og andre... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Den Lune Kop er en lille dansk familievirksomhed med afsæt i det Italienske højland. Herfra smagstester vi alle vores produkter for at sikre at du får en god smag og høj kvalitet som ikke slår hul på pengepungen. Her finder du kapsler til lige netop din maskine.
Industrivej 12, 7430, Ikast, Dania
- Info@denlunekop.dk
- denlunekop.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jeg bestilte for en uge siden

Odpowiedź od Denlunekop
Flere kapsler var itu da jeg åbnede…
Flere kapsler var itu da jeg åbnede pakken.. Pakken var så proppet så 3 poser med kapsler var der 2 poser med 3 ud af 10 som var åbne og den sidste pose var der 5 ud af 10 , så var løs kaffe i poserne..

Odpowiedź od Denlunekop
Det er anden gang I sender vores…
Det er anden gang I sender vores bestilling til den anden ende af byen, på trods af at vi beder om at få den leveret enten på vores adresse eller hos en pakkepost lige ved os. Vi har simpelthen ikke tid til at hente den og dermed forsvinder ideen i at bruge jer.

Gode produkter
Gode produkter. Jeg går især efter mørkristet og den hvide daglig og billige mørkristet er god. Så har jeg den orange og sorte til når det skal smage rigtigt godt. Fin hurtigt levering.
God kundeservice
Masser af valgmuligheder og hurtig levering, er der ændringer eller problemer så svare de hurtigt på mail og tager hånd om det. Kun de bedste anbefalinger her fra.
Hurtig forsendelse og produktet godt…
Hurtig forsendelse og produktet godt emballeret. Og rigtig sød kop, der gør glæde❤️
Manglede 2 stk…
Kapslerne med kaffe er gode samt smagen. Men nu er det 2. X jeg ikke får de 100 kapsler jeg bestilte. I den ene pakning var der nemlig igen kun 8 stk. Selv om det er ass burde i kunne ramme antallet. 😒
Fantastisk service og hurtig levering
Gode priser
Godt tilfreds med jeres 2 sorterings kapsler mange forskellige, til en fornuftig pris.
Kommunikation + Pakkeservice
Der var sket nogle fejl i kommunikation samt hos Dao MEN Rene, ejeren, tog mig alvorligt med det samme og imens han satte en efterforskning igang efter pakken, sendte han hurtigt en ny omgang kapsler. Fejl sker og det er helt okay når man ikke sidder tilbage og føler sig snydt og det gjorde vi IKKE. Tusinde til den lune kop. Kæmpe anbefaling herfra.
Der kom det jeg bestilte
Der kom det jeg bestilte
Dog ikke dag til dag
Bestilte en lørdag fik onsdag
Jeg fik ikke helt det jeg havde…
Jeg fik ikke helt det jeg havde bestilt, og får ikke svar på min mail-henvendelse.. men ellers er kaffen god..
Jeg kan ikke give mere end 2 da det er…
Jeg kan ikke give mere end 2 da det er 5 dage siden jeg bestilte og jeg har stadig ikke modtage min ordre endnu.
Hurtig levering og gode produkter