Denlunekop Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte for en uge siden, pakkefirma kender ikke noget til forsendelsen endnu. Til gengæld er pengene trukket fra min konto. Find et andet sted at købe din kaffe, jeg kan på ingen måde anbefale.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte for nyligt en Lavazza Desea-maskine og skulle derfor finde en kapsel-pusher. Valget faldt på Den Lune Kop, efter en hurtig søgning afslørede, at de må være nogle af de billigste på mark... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg prøvet de fleste af de bestilte kapsler der er beregnede til Dolce Gusto. Kan absolut anbefales, god smag i espressoen, "pudsige" og sjove blandinger, bl.a. den blå uni corn latte og andre... Zobacz więcej

1. Sklep z kawą

Napisane przez firmę

Den Lune Kop er en lille dansk familievirksomhed med afsæt i det Italienske højland. Herfra smagstester vi alle vores produkter for at sikre at du får en god smag og høj kvalitet som ikke slår hul på pengepungen. Her finder du kapsler til lige netop din maskine.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

169 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte for en uge siden

23 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Der var ikke det købte og betalte i…

Der var ikke det købte og betalte i pakken.

11 marca 2026

Hej Laila
Tak for din anmeldelse, jeg er virkelig ked af at læse at du ikke har fået det, som du har betalt for.
Grundet sygdom har vi været underbemandet, men bare rolig! Nu er jeg ved roret. :D
Jeg vil rigtig gerne tag et kig på din bestilling, så meget gerne send os en mail til: denlunekop.dk - Så får vi styr på det:)

Mia

Oceniono na 3 z 5

Flere kapsler var itu da jeg åbnede…

Flere kapsler var itu da jeg åbnede pakken.. Pakken var så proppet så 3 poser med kapsler var der 2 poser med 3 ud af 10 som var åbne og den sidste pose var der 5 ud af 10 , så var løs kaffe i poserne..

1 marca 2026

Hej Ella

Det er vi kede af, vi håber du får en bedre oplevelse næste gang - Vi beklager mange gange

Oceniono na 1 z 5

Det er anden gang I sender vores…

Det er anden gang I sender vores bestilling til den anden ende af byen, på trods af at vi beder om at få den leveret enten på vores adresse eller hos en pakkepost lige ved os. Vi har simpelthen ikke tid til at hente den og dermed forsvinder ideen i at bruge jer.

26 lutego 2026

Hej Anne

Det er vi kede af, vi har grundet høje fragtpriser været nødsaget til at kører bokselevering.

Mia

Gode produkter

Gode produkter. Jeg går især efter mørkristet og den hvide daglig og billige mørkristet er god. Så har jeg den orange og sorte til når det skal smage rigtigt godt. Fin hurtigt levering.

17 stycznia 2026

God kundeservice

Masser af valgmuligheder og hurtig levering, er der ændringer eller problemer så svare de hurtigt på mail og tager hånd om det. Kun de bedste anbefalinger her fra.

29 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 4 z 5

Manglede 2 stk…

Kapslerne med kaffe er gode samt smagen. Men nu er det 2. X jeg ikke får de 100 kapsler jeg bestilte. I den ene pakning var der nemlig igen kun 8 stk. Selv om det er ass burde i kunne ramme antallet. 😒

8 grudnia 2025

Kommunikation + Pakkeservice

Der var sket nogle fejl i kommunikation samt hos Dao MEN Rene, ejeren, tog mig alvorligt med det samme og imens han satte en efterforskning igang efter pakken, sendte han hurtigt en ny omgang kapsler. Fejl sker og det er helt okay når man ikke sidder tilbage og føler sig snydt og det gjorde vi IKKE. Tusinde til den lune kop. Kæmpe anbefaling herfra.

10 października 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej