Fantastische verjaardagsvaart op de Bredero. Goed en professioneel contact vooraf om alle puntjes op de i te zetten. Komplimenten voor Kapitein Paul die ons vaardig bij Ode aan de Amstel kon afzetten... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hadden met de bemanning van het VOC schip Halve Maen een fantastische avond op de Hildebrand. De (vele) scheepskenners aan boord waren unaniem: wat een fraaie (trek) schuit. Het was heerijk warm... Zobacz więcej
On June 22nd of 2018 we were on board of the saloon ship Najade whilst celebrating our Back to the Roots Trip with our 14 members family . The ship , the humorístic Skipper , the warm heartily... Zobacz więcej
Goede en tijdige communicatie vooraf. Direct antwoord via mail op wijzigingen en vragen. Extra kosten afwijkend opstapadres zijn in verhouding totaalprijs erg duur. Bij regen slecht zicht naar buiten... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wilt u een boot huren in Amsterdam? Rederij de Nederlanden heeft het meest complete aanbod van (ver)huur boten. Of het nu gaat om een klassieke schuit met schipper, een salonboot of een partyschip. Rederij de Nederlanden helpt u graag verder.
Beleef Amsterdam!
Van 2 - 200 personen
Dane kontaktowe
Singel 287-E, 1012 WG, Amsterdam, Holandia
- 020 42 33 006
- info@denederlanden.com
- denederlanden.com
top vaartocht
3 uur lang genoten van de supervriendelijke bediening, prachtige informatie over Amsterdan, top eten. Bedankt Skip en Karin.
Voor herhaling vatbaar.
Alles tot in de puntjes geregeld. Top-middag gehad.
Alles tot in de puntjes geregeld. Top-middag gehad. Het weer hadden we niet in de hand maar hielp uiteindelijk toch om er een mooie vaart van te maken.
Bijna goed
We waren zeer tevreden! De schipper en de bediening waren top.
Minpuntje was wel dat we in diverse bittergarnituur zouden krijgen, maar we alleen bitterballen hebben gehad.

Odpowiedź od Rederij De Nederlanden
Fantastische service en prima kwaliteit, een absolute aanrader.
Tapas Cruise met de Jacob van Lennep.
Prima boot, uitstekende schipper, vriendelijke bediening, prima eten en drinken. Daarnaast uitstekende service van het kantoor. Kortom een absolute aanrader.
Geweldige ervaring
Op 02 juni 2016 hebben met een groep van 20 collega's een geweldige bbq boottocht mogen maken. Ondanks het wat regenachtige weer, super gezellig overdekt. Verzorging was prima ! De bbq was ruim voldoende. De glazen waren nauwelijks leeg. Bediening was super gastvrij. Compliment aan de schipper die het grote schip handig manoeuvreerde door de smalle grachten. Ook veel onbekende grachten waar nauwelijks rondvaartboten komen. Top !!! Ik heb alleen maar lovende reacties gehoord van de collega's. Voor herhaling vatbaar. Top !!!
ideaal om eten met een rondvaart te combineren
super vaart gehad met geweldig lekker eten. zeker voor herhaling vatbaar.
Fantastisch
We hebben op 4 juni een tocht gemaakt met de Proost van Sint Jan.
Het was geweldig, alles klopte. De schipper Gerritje, de dames Maaike en Lara waren ervaren, vriendelijk. Mede daardoor hebben we een fantastische middag gehad! Ik zal deze rederij zeker aanraden!
Eeen heel gezellig uitje met geweldig eten!
Over het algemeen was de service super, de Indonesische rijsttafel was echt top en Joris, de schipper was rustig en attent. We hebben genoten en alle buitenlanders waren enorm onder de indruk van Amsterdam en ook van de Proost van Sint Jan!
Perfect
In alle opzichten zeer geslaagd; de boot was perfect ingericht en de aangeboden hapjes van uitstekende kwaliteit.
Het personeel was buitengewoon goed en met name de stuurvrouw maakte grote indruk door haar bijzonder goede beheersing van snelheid en richting
Zeer service gerichte rederij
De enige reden dat er geen vijf sterren gegeven worden, is dat de catering aan boord zelfbediening is. Voor de rest top geregeld en goede schipper.
Goede telefonische service, boot was top en schipper erg vriendelijk.
Uitje Beleggingsclub
Tijdens ons jaarlijks uitje hebben wij gebruik gemaakt van de Proost van St Jan voor een "running" diner. Geheel was prima verzorgd met hapjes en drankjes en ook de gekozen restaurants waren goed. Personeel aan boord was zeer attent en professioneel. Enige kritiek is over het voorgerecht, dat blijkbaar al langere tijd op ons stond te wachtem
Huwelijksboot
Vooraf, tijdens en achteraf goede communicatie, fijn personeel, vrolijke schipper. Schone boot en op tijd!
Vaartocht Brederode
De vaartocht was vanaf het begin tot het einde een groot succes. De communicatie met de medewerkers van Rederij de Nederlanden over de boeking en/of eventuele aanpassingen was erg prettig en duidelijk. Ook de flexibile opstelling was bijzonder mbt versieringen aanbrengen of anders.
De crew aanboord en het event in totaal werd door de hoofdgast en haar studenten als zeer positief ervaren en allen waren zeer enthousiast!
Uitstekend!
Wij komen ieder jaar terug bij Rederij De Nederlanden vanwege de ontzettende goede service. Het personeel, zowel op kantoor als op de boot, is erg proffensioneel doet er alles aan om het men naar zijn zin te maken. De boot (Multatuli/Bredero) zijn beide prettige boten om met een wat groter gezelschap rond te varen. Ook hebben we de afgelopen jaren verschillende soorten buffetten aan boord gehad en waren van uitstekende kwaliteit. Kortom, een echte aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.