DE MUURVERFFABRIEK Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

klassen spul super dekkend daar kan een merk muurverf niet tegen op had aanslag nicotinne op plafond in 1 x dekken meer dan 5 sterren waard

Oceniono na 4 z 5

Vandaag voor de 1e keer verf van dit merk gebruikt (de 9010), ik moet zeggen het verwerkt zich makkelijk droogt niet te snel waardoor je een mooie egale droging krijgt. Dekt in 1x muren waren wel al e... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nieuwbouw appartement plafonds en (bijna) alle muren Supreme-dek RAL 9016 + voorstrijk. Plafonds: gepleisterde beton en gipsplaten, muren: gepleisterde beton en lijmelementen. 300/350m2. Op bijzo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Producent farb
  2. Dostawca farb

Napisane przez firmę

Wij zijn DE MUURVERFFABRIEK. De enige in Nederland waar je rechtstreeks muurverf van de fabriek koopt. Direct van de bron en snel bij je thuis. Met onze jarenlange ervaring in muurverven weten wij wat belangrijk is voor jou. Voor de schilder en consument die op zoek is naar kwaliteit, zonder daar veel voor te betalen. Ons team van enthousiaste medewerkers is dagelijks in de weer om jou de beste muurverf te kunnen leveren!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Vlotte levering goede verf

Vlotte levering, netjes verpakt. Kwaliteit verf uitstekend.

2 kwietnia 2024

Hi Bert,

Hartelijk dank voor de mooie review!
Fijn om te horen, we zien je graag de volgende keer terug.

Sanne

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Makkelijk aan te brengen zonder spetters. Droogt egaal op zonder strepen. Op sommige plekken 2x aanbrengen.

5 lutego 2024

Hi Yvonne,

Hartelijk dank voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat jouw bestelling goed is bevallen.
We hopen je weer terug te zien op De Muurverffabriek. Fijne dag gewenst!

Vriendelijke groet,

Niet goed maar perfect

12 stycznia 2024

Hi Salcin,

Wat fijn om te horen dat bestellen bij ons zo goed is bevallen!
We hopen je snel weer terug te zien.

Fijne dag gewenst,

Whoa Superservice 👍

Whoa Superservice 👍, na verzend bestelling button gedrukt te hebben direct mijn bestelling "in behandeling status"en na circa 2 mins "in voltooid status" + factuur + 3S tracking-codes beschikbaar. Knap staaltje IT en klantenservice. Nu afwachten of de bestelling inderdaad morgen thuis geleverd wordt......

4 października 2023

Keurig geregeld!

Keurig geregeld!
Ik had s’avonds een bestelling gedaan en werd de volgende ochtend netjes gebeld over dat ik een foutje had gemaakt omtrent mijn postcode en ik werd bedankt voor het plaatsen van een bestelling.
De primer werkt uitstekend en heeft geen vieze chemische geur, maar dekt niet in een keer zoals belooft. Gelukkig was de emmer voor 100m2 en ik had maar een oppervlakte van 30m2 te doen.

26 lipca 2023

ZEER TEVREDEN.

Ik heb mijn woonkamer plafond geverf met RAL 9010 Muurverf | 10 liter | Extra reinigbaar | Supreme-dek Clean. ➡️SUPER VERF⬅️ Ik ben van donkergrijs in twee lagen naar wit gegaan. Door dat ik een Z woonkamer heb en met meubels moest schuiven heb ik de laatste laag in twee gedeeltes moeten doen met een dag er tussen. Bij alle verfen wat ik in het verleden heb gebruikt zou je de overgang blijven zien. Met de RAL 9010 Muurverf | 10 liter | Extra reinigbaar | Supreme-dek Clean heb ik nu een mooi egaal plafond gekregen. Mijn complimenten voor de muurverf 👍

27 maja 2023

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling.

Tijdens het sauzen van de deklaag kwamen we erachter dat meer lagen (verf) noodzakelijk was

In overleg met de klantenservice heb ik gratis een extra emmer ontvangen !!

mvg Hendri

10 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Kleur klopt niet

Advies: bestel een kleurtester. RAL 9016 komt niet overeen met de “normale” RAL 9016. Heb mijn hele huis geel laten verven 😅

14 marca 2021

prachtig produkt

Prima service en goed spul,
wij hebben nu voor de tweede keer besteld en het werkt fantastisch.
dekt goed en heerlijk om mee te werken.

Mvg een tevreden klant

27 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Nette aflevering alles na wens allen ik…

Nette aflevering alles na wens allen ik ben nog niet aan het verfen toe gekomen ivm ziekenhuis opname van mijn vrouw

2 grudnia 2020

Odpowiedź od DE MUURVERFFABRIEK

Hi Henk, bedankt voor je positieve review. Succes met de verfklus en beterschap toegewenst.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Ideaal product om kleuren te bepalen.

29 listopada 2020

Odpowiedź od DE MUURVERFFABRIEK

Hi Tony, bedankt voor je positieve review. We zien je graag terug bij De Muurverffabriek.

Oceniono na 4 z 5

Spack gespoten muren en plafonds

Al eerder muurverf bij hen besteld en gebruikt uiteraard. Het was de 9010 nu heb ik wit gebruikt en ben ook hier tevreden over. De verfklus waar ik het nu voor aan het gebruiken ben zijn alle spack gespoten muren en plafonds. Ik heb de verf een beetje verdund om toch de spack structuur te behouden en het is mooi wit geworden.

28 listopada 2020

Odpowiedź od DE MUURVERFFABRIEK

Hi Pascal, wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze witte muurverf. Hopelijk heb je nog lang plezier van je wit geschilderde muren en we zien je graag nog eens terug bij De Muurverffabriek.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej