Oceniono na 5 z 5

FANTASTISK!!!! - INTET MINDRE END FANTASTISK! Jeg forsøge at købe 4 ens Lenovo 300e chromebooks. Det var ikke muligt, da kravet var en Intel processor. Der blev skrevet frem og tilbage,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Først og fremmest er det et super koncept! Nem og overskuelig site, med hurtigt chat svar på evt. spørgsmål. Leveringen kom som lovet (3-4 dage), hastigheden er acceptabel, når man til gengæld spa... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Reakcja na opinię

1. Sklep komputerowy
  2. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje o Demovare

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Demovare er Danmarks største online butik for returvarer og restpartier. Vi samler alle de kendte mærker indenfor elektronik og sælger dem til uhørt lave priser - blot fordi æsken har været åben.
Vi opkøber store varepartier fra Danske virksomheder og nogle gange direkte fra producenten. Alle varer bliver gennemgået af autoriseret fagfolk som sørger for at produkterne er renset for data og 100% funktionsdygtige.
Demovare får du samme garanti og service som hvis du handlede i en hver anden butik. Måske endda lidt bedre, hvis vi selv skal sige det. - Danmarks måske bedste support
- 24 måneders reklamationsret på alle produkter

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Godt tilbud og fornuftig levering

Jeg bestilte en iPad lørdag morgen, og modtog den om onsdagen 👍 jeg modtog en mail om at mit køb ville blive behandlet, men det var først tirsdag at jeg fik en bekræftelse på, at den var sendt afsted. Jeg nåede lige at blive lidt nervøs for om den var gået igennem men det var den heldigvis 👍😃jeg er ganske tilfreds med mit køb, og for demovares service.

7 kwietnia 2022

Kan "kun" anbefales

De roder lidt rundt i det, men har "hjertet på rette sted" og sørger for at det ender som aftalt. Vil ikke betænke mig et sekund på at handle der igen eller henvise andre til dem.

6 listopada 2021

Hej Jan,

Vi sætter pris på din anmeldelse.

Vi er glade for at du har været så tålmodig mht. din ordre og beklager at du har haft en rodet oplevelse.

Vi håber at du er glad for dit nye produkt :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, dog ingen mail om at den er på vej.
Fin computer der kører uden problemer. Kan klart anbefales.

1 kwietnia 2021

Hej Anne,

Mange tak for din gode anmeldese. Vi håber at du er glad for din computer :)

Mvh Emil fra Demovare

Super service.

Jeg var lige hurtig nok til at dømme hårdt da der viste sig at være udfordringer med den vare jeg havde modtaget og jeg sendte så en mail. Da jeg ikke hørte noget forholdsvis hurtigt så var jeg lige hurtig nok til at dømme Demovare ude. Jeg er ikke for stor til at sige undskyld og at jeg har haft et par svære dage, er ikke en ok årsag.
Jeg fik en opringning og så er det gået rigtig stærkt og i morgen kan jeg sende min vare retur. Jeg fik valgte imellem at få mine penge retur eller få en anden vare. Bedre kan det ikke gøres.
Trods min alt for hurtige og negative reaktion er jeg kun blevet mødt med venlighed og samarbejdsvilje. Det er god stil og jeg er rigtig glad.

5 marca 2021
Oceniono na 4 z 5

tilfreds…

Købte en iPhone og er meget tilfreds med den. Konceptet er også ret godt! Venlig kundeservice. Synes dog der mangler lidt information til køberen fx kunne det være rart få en e-mail om at pakken er sendt. Jeg måtte ringe ind for at lige at få det afklaret. Betalingen mangler også lidt bekræftende information. Tænker måske det er fordi det er en ny virksomhed og man lige skal sætte sig ind i den verden. Bare noget I kan overveje :)

Men alt i alt mega tilfreds med telefonen.

11 grudnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Bestilte en Samsung a21s hos demovare…

Bestilte en Samsung a21s hos demovare den 30/10 men da de har lukket i weekenden regnede jeg med at høre fra dem om mandagen at der var sat gang i bestillingen fik hverken mail eller noget som helst besked på at varen var sendt fik i dage besked fra GLS at pakken lå klar hos en GLS pakke shop ikke meget service over det
Man må da forventet at få besked når en vare er afsendt fra deres lager af
I forhold til service kan jeg ikke anbefale at handle der

5 listopada 2020

Hej Palle,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi holder desværre lukket i weekenden, men efter din bestilling fremsender vi automatisk en ordrebekræftigelse. (Har du tjekket SPAM?)

Som vi også skriver på vores hjemmeside så kan leveringstiden varierer fra 1 til 7 dage, men vi forsøger dog altid at få ordren frem hurtigst muligt.

GLS giver alle vores kunder besked når pakken er klar til afhentning, som du også har fået, må jeg antage, da det lyder som om du har fået pakken :)

Vi er kede af din ene stjerne og tager selvfølgelig din feedback til os, men det er desværre sådan vores process er.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål i hverdage fra 10 - 16 (fredag til 15) på +45 33 60 37 33

- Ken

Hvor er det rart ..

Hvor er det rart at handle med kompetente og servicemindede mennesker. Jeg har haft en del ping-pong telefonisk og pr. mail med Ken og Andreas siden i fredags - og et er, at de har været kompetente og imødekommende, men især har det bare været rart, at jeg har siddet med en fornemmelse af at være i kontakt med rigtige mennesker. Det er sjovt, at det skulle gøre så stor en forskel - men det gør det.

Jeg er meget tilfreds, grænsende til begejstret!

9 czerwca 2020

Super god kundeservice!

Jeg var på udkig efter en ny computer med specifikke krav, som jeg fandt hos Demovare. Da jeg modtog computeren var den ikke 'stærk' nok til mit program. Vi skrev derfor over mail og ringede sammen indtil vi fandt den helt rigtige model.
Jeg fik hurtigt svar og kompetent hjælp til at finde den rette model til mig. Og pengene blev først trukket, da jeg havde fundet ud af, om jeg var tilfreds med computeren.
Derfor kan jeg stærkt anbefale Demovare, både grundet gode produkter og fantastisk god kundeservice!

26 kwietnia 2020

FANTASTISK!!!

FANTASTISK!!!! - INTET MINDRE END FANTASTISK!

Jeg forsøge at købe 4 ens Lenovo 300e chromebooks.
Det var ikke muligt, da kravet var en Intel processor.

Der blev skrevet frem og tilbage, hvor Demovarer var utrolig hurtige til at svare på mails.

Det endte med en handel på 4 x Lenovo 500e, som blev afsendt samme dag!!!

Sindsyg hurtig kundeservice, både på mail og telefon, samt forsendelse.

Personalet, Andreas havde endvidere teknisk forståelse, så han på egne vegne kunne forstå udfordringen og hjælpe ved at finde passende løsninger! - Har intet andet end ros til overs!!!!

Gid, at Denmark havde flere virksomheder, som ved hvad SERVICE betyder! - FLOT!

17 marca 2020

Service konger

Jeg købte en Chromebook, som jeg ellers var ret glad for, men der var en fejl på skærmen som sad løst. Jeg skrev til dem og de tilbød mig forskellige løsninger, inklusiv en nyere model som de havde på lager. Jeg takkede ja og de sendte den med det samme, før jeg overhovedet havde returneret den defekte, samtidigt fik jeg også et returlabel så jeg ikke skulle betale fragt.

Jeg har kun godt at sige om firmaet. Vildt søde mennesker og en helt fantastisk service.

3 czerwca 2019

Uovertruffen kundeservice

Louise Lind må være den mest hjælpsomme tech supporter jeg nogensinde har mødt. Ubeskrivelig.

Både i købsfasen, og den efterfølgende RMA har jeg oplevet langt bedre service og tillid end hvad jeg normalt forventer af en onlinebutik.

24 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Kan ikke andet end anbefales

Jeg faldt over Demovare ved et tilfælde og efter at læse deres trustpilot besluttede jeg mig for, at købe min nye pc hos dem.
Jeg fandt den pc jeg ville have og fik sendt min bestilling af sted. En kvittering tikkede ind og jeg var glad for at jeg nu kunne få en ny computer. Kort tid efter blev jeg dog ringet op af demovare - der havde været en fejl på lagerstatus, og der var desværre ingen enhed tilbage, af den pc jeg havde bestilt. Jeg blev dog straks tilbudt at se på en erstatningsvare, der ville have samme specifikationer som den, jeg havde bestilt men dog lidt bedre skærm samt andre detaljer. Der blev sendt et link, jeg sammenlignede computerne og takkede ja til at få erstatningen i stedet. Denne pc var 1200 kr dyre end den, jeg have bestilt, men demovare fjernede differencen som undskyldning for ulejligheden.
Da jeg modtog besked om, at min pakke var klar til afhentning undrede jeg mig over, at jeg endnu ingen faktura havde modtaget og at pengene ikke var trukket fra min konto. Jeg kontaktede demovare, der hurtigt vendte tilbage og sagde, at de ville vente med at fakturere og trække pengene, til jeg havde modtaget min varer og var tilfreds, når nu det var en lidt "skæv" situation.
Computeren jeg modtog viste sig ikke at være den rigtige (fejl fra samarbejdspartners side), men jeg modtog med det samme en returlabel og fik kort tid efter den rigtige computer og et sleeve til den som undskyldning for alt besværet.

TL;DR - Demovare var gode til under hele forløbet at gøre alt for at mindske mit besvær og give mig en god købsoplevelse med fantastisk og hurtig service. De kan kun anbefales!

20 kwietnia 2018

Meget positiv oplevelse

Jeg blev ved et tilfælde opmærksom på Demovare.dk. Fik god support på min søgning efter ny laptop. Og fandt den helt rigtige model. Super god service ved leveringen - meget positiv oplevelse.

25 lutego 2018

God Service

Jeg købte computeren lidt akut, da min gamle gik i stykker. Derfor skrev jeg straks efter at have bestilt en besked til Demovare, der responderede hurtigt. De meddelte mig, at deres lager lå tæt på og jeg derfor kunne hente den selv, hvis jeg ønskede. Jeg havde dog ingen mobil på tidspunktet, hvorfor jeg ikke kunne ringe når jeg var ved lageret og havde svært ved at finde det. Det var dog intet problem da der kom en medarbejder ud, som fandt mig og afleverede den.

19 grudnia 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej