Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De lesinhoud is zeer interessant. De instructeur geeft op een zeer duidelijke manier les. Bij vragen kan hij steeds een goede verklaring geven.

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke informatie door trainer E.C. Publiek betrokken bij de training

Oceniono na 5 z 5

Gostei muito eu recebi muitos informações que vai me servir durante a vida. Eu aprendi muitos coisas que eu não sabia, agora eu tenho muitas informações que posse me ajudar no trabalho, em casa e e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkolenia ratownicze
  2. Centrum edukacji

Napisane przez firmę

Delta Solution – Train uw teams om levens te redden Erkend en gecertificeerd door de FOD, bieden wij EHBO-, TECC- en CBRN-opleidingen op maat van uw bedeijf en sector. Onze experts zijn hebben ervaring uit het terrein en leren eenvoudige maar levensreddende handelingen aan, zodat uw team snel en doeltreffend kan reageren bij noodgevallen. Beveilig uw bedrijf met praktische en gecertificeerde trainingen. Vraag uw offere op maat via Delta-solution.net Info@delta-solution.net 0484 34 91 70 0472 65 93 31 Delta Solution, forme vos équipes à sauver des vies. Reconnu et certifié par le SPF, nous proposons des formations de secourisme, de TECC et de CBRN adaptées à votre secteur d'activité. Nos experts issus du terrain enseignent des gestes simples mais vitaux pour réagir efficacement en cas d'urgence. Sécurisez votre entreprise avec des formations pratiques et certifiées. Demandez votre devis sur mesure via Delta-solution.net Info@delta-solution.net 0484 34 91 70 0472 65 93 31

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Leerrijke en uitgebreide uitleg van een…

Leerrijke en uitgebreide uitleg van een zeer spontane dame!!!

17 marca 2025

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel voor je positieve feedback! Het doet me plezier te horen dat je de uitleg leerrijk vond en dat de spontaniteit werd gewaardeerd. Het was een genoegen om je te begeleiden tijdens de training!

Oceniono na 5 z 5

Formation complète aux soins d'urgence.

Equipe dynamique, disponible et très a l'écoute. Ils s'adaptent a vos demandes.

14 marca 2025

Odpowiedź od Delta Solution

Merci beaucoup, Sylvie, pour vos commentaires ! Nous sommes ravis que l’équipe dynamique et à l’écoute ait répondu à vos attentes. S’adapter aux besoins de chaque participant est essentiel pour nous. À très bientôt pour une nouvelle formation !

Freelancer

Duidelijke communicatie,
Zeer goede kwaliteit van materiaal
Leuk om voor te werken als freelancer met goede verloning

14 marca 2025

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel, Levi, voor je feedback! Het is goed om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de kwaliteit van het materiaal aan je verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om een goede werkomgeving te bieden, en het is prettig te weten dat je het als freelancer ook positief hebt ervaren. Hopelijk tot een volgende samenwerking!

Oceniono na 4 z 5

Zeer goede en kwaliteitsvolle opleiding…

Zeer goede en kwaliteitsvolle opleiding en materiaal.

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel, Tom, voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de opleiding en het materiaal als van hoge kwaliteit hebt ervaren. We blijven ons inzetten om elke training zo waardevol mogelijk te maken. Hopelijk tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Professionele ehbo demonstraties die…

Professionele ehbo demonstraties die door iedereen verstaanbaar en begrepen werd , zowel jong als oud

8 września 2024

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel, Johan, voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat de EHBO-demonstraties zowel voor jong als oud duidelijk en begrijpelijk waren. We streven altijd naar een heldere en toegankelijke uitleg voor iedereen. Hopelijk tot een volgende keer!

EHBO gekregen als bedrijfshulpverlener

Duidelijke een team met ervaren en gedreven instructeurs!

27 lutego 2025

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel voor je feedback! Het is goed om te horen dat je het team van instructeurs als ervaren en gedreven hebt ervaren. We doen ons best om elke sessie waardevol en praktijkgericht te maken. Hopelijk tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Zeer interessant en leerrijk!

Delta solutions kwam demonstraties geven op onze opendeurdag. Ze deden dit op een zeer aangename en leerrijke manier! We kregen heel veel positieve feedback van onze bezoekers dat dit heel interessant was en de personen dit op een heel duidelijke en verstaanbare manier demonstreerden! Topteam dat heel gepassioneerd bezig is met hun vak!

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel, Lenn, voor je geweldige feedback! Het was een plezier om deel uit te maken van jullie opendeurdag. We zijn blij te horen dat onze demonstraties als leerrijk en duidelijk werden ervaren. Het is altijd onze passie om kennis op een toegankelijke manier over te brengen. We waarderen de positieve reacties van de bezoekers enorm. Hopelijk tot een volgende samenwerking!

Oceniono na 5 z 5

Deze organisatie kan volledig op maat…

Deze organisatie kan volledig op maat diensten aanbieden. Van kleine EHBO opleidingen tot meer gespecialiseerde demo's/opleidingen geven bv. in zware ramp scenario's. Plus ze komen hun afspraken na en zijn stipt! Ze hebben ook enorm veel middelen zodat het publiek enorm wordt betrokken bij hun opleiding of demo's!

Odpowiedź od Delta Solution

Dank je wel, Steven, voor je uitgebreide feedback! We zijn blij dat je de flexibiliteit van onze diensten en de betrokkenheid van het publiek hebt gewaardeerd. Het is voor ons belangrijk om zowel kleine als gespecialiseerde trainingen op maat aan te bieden. We doen ons uiterste best om onze afspraken na te komen en stipt te zijn. Hopelijk tot een volgende samenwerking!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej