Jeg kan kun give Delicious mine varmeste anbefalinger! Både den tidligere og den nye ejer er fantastiske mennesker, som virkelig brænder for det, de laver. Det kan mærkes i hver eneste sandwich... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Her får du altid en venlig og kundeminded service. Tålmodigt personale der bare gerne vil opfylde dine ønsker. Udvalget er fast, med enkelte udskiftninger. Specielle sodavand udskiftes jævnligt, d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har lige fået en falafel salat. Det var godt nok en kedelig oplevelse, som jeg ikke behøver prøve igen. Der lå 3 stykker falafel øverst, som var mast næsten til ukendelighed. Skuffende.
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg kan kun give Delicious mine varmeste anbefalinger!
Både den tidligere og den nye ejer er fantastiske mennesker, som virkelig brænder for det, de laver. Det kan mærkes i hver eneste sandwich – alt bliver lavet med kærlighed, friske råvarer og stor omhu.
Servicen er altid venlig, stemningen er god, og kvaliteten er helt i top. Jeg er aldrig blevet skuffet, og det er tydeligt, at kundernes oplevelse betyder meget for dem.
Hvis du leder efter lækker mad, som smager fantastisk hver gang, så kan jeg varmt anbefale, at du kigger forbi Delicious. Det er et sted, man har lyst til at komme tilbage til igen og igen.

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Sørme synd at man har valgt at brugr hele kolde kyllingestykker i deres sandwich i kolding. Det er ikke særlig lækkert at bide ned i et koldt stykke kylling fremfor pulled kylling eller kyllingrstrimler. Kan høre at jeg ikke er den eneste der ikke vil besøge det, med mindre det laves om. Øv øv

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Jeg har aldrig oplevet at blive snakket så grimt til som butikken i Kolding.

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Super lækker mad, flink betjening! Jeg kommer helt sikkert igen, uden tvivl!

Verdens bedste oplevelse.
Mega søde mennesker og lækker mad!

Alt
Ska bedste burger øøøøh jaer

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Hvis du skal have en god sandwich, skal du helt klart prøve Delicous i Kolding.
Stor anbefaling herfra, waow!!

Igen igen 😋
Fantastic service always wonderful smile and a litte chat, amazing sandwich, never ever have you guys disappointed ❤️

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Absolut lækreste bagels i Esbjerg! God og venlig service, sødt og imødekommende personale, og i øvrigt ganske gode priser. Ny favorit, når det skal være nemt, hurtigt og lækkert.

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Nøj hvor en skøn sandwich ❤️nok en af de bedste jeg har spist i lang tid ♥️ fantastisk smilende service helt klart en kæmpe anbefaling herfra ❤️

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Første gang vi har prøvet det.
Mega lækker sandwich. Masser af smag og fantastisk milkshake og Smoothies.
Kan virkelig anbefales.

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Bedste sandwich du kan finde! Du finder ærligt ikke noget bedre end det her! Mad og drikke er ALTID i top! Jeg behøves ikke engang at vælge min egen mad. Fordi de altid kan lave den perfekte mad til mig.

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Det er helt vildt og overdrivende godt hvor god deres service er! Og at deres mad smager godt er jo bare endnu bedre <3

Odpowiedź od Delicioussandwichjuice
Super service, og højt humør.
Dog et stort minus når man for enten salat, tomat eller agurk i ens sandwich er den helt gennemblødt af vand fra disse råvarer :(
Mega øv at åbne sin sandwich som er druknet.
I Esbjerg :)