Ik had eerst plastieken snijplanken, maar deze acacia snijplankenset bevalt me beter. De planken voelen stevig, zien er luxe uit en zijn vriendelijker voor mijn messen. Ze verschuiven minder tijdens... Zobacz więcej

Ik ben super blij met deze snijplank set! Het is een hele mooie en complete set, inclusief een handige houder voor in de keuken. Wat ik vooral fijn vind, is dat de grootste plank ook perfect te gebrui... Zobacz więcej
Mooi design, staat prachtig in de keuken. Helaas geen mooie afwerking, planken hebben doffe plekken bij levering dienen eerst behandelt te worden. Houder zit een barst in, producten kunnen beter gecon... Zobacz więcej
Zwarte koffie kopjes besteld, erg leuk en goede kwaliteit. Super snel geleverd en persoonlijk geschreven kaart ontvangen. Heel leuk gedaan, zie je niet zo snel meer tegenwoordig :)!
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Onze beloftes
Standaard bij elke bestelling

Hovenierstraat, 29, 2671 DB, Naaldwijk, Holandia
- 085 078 6322
- hello@deleca.nl
- deleca.nl
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Prullenbak
Ben erg tevreden over deze prullenbak, hij heeft een perfect formaat wat zorgt dat die niet te snel vol raakt ook is het soft close systeem erg handig zo hoor je niet steeds een knal als je de klep dicht gooit kortom ik ben erg tevreden over dit product
Fijn bestekset!
Bestek ligt fijn in de hand en voelt niet zwaar. Heeft een luxe uitstraling. Ik heb ook de prullenbak besteld. Deze heeft een strak design waardoor hij minder opvalt in de keuken!
Ik gebruik zelf de Essential bestek set…
Ik gebruik zelf de Essential bestek set van Deleca en ik vind het heel fijn ogen en vasthouden tijdens het eten!
Keukenmessen set is top
Keukenmessen set is top! Zeer goede kwaliteit, stevige messen en goed scherp.
Ik heb vorig jaar de bestekset en de…
Ik heb vorig jaar de bestekset en de keukenmessen besteld, ik ben daar super tevreden over. De messen zijn nog steeds scherp! Daarna nog meer artikelen gekocht omdat het mij zeer goed bevallen was!
Luxe uitstraling en gebruiksgemak
De prullenbak werkt perfect! Ik kon hem meteen plaatsen, makkelijk in gebruik en ideaal tijdens het koken wanneer ik mijn handen niet direct kan gebruiken vanwege het keukengerei dat ik vast heb. Ook de borden passen perfect bij m’n keuken en de luxe uitstraling!
Handige en mooie prullenbak
Een aantal maanden geleden heb ik een prullenbak bij Deleca aangeschaft. De prullenbak is niet alleen handig maar ook mooi om te zien waardoor je hem niet in een hoekje hoeft te verstoppen. Nog steeds heel blij mee!