De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.
Reakcja na opinię
Zeer goede service en nog snellere levering. En onze 2 honden Rottweiler 14 maand en Old Englisch bulldog doen het uitstekend op de kurkema voor honden en hebben geen jeukende pootjes meer.
Reakcja na opinię
Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!
Poststraat 4, 9628 AB, Siddeburen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Heb deze bestelling ditmaal telefonisch gedaan, keurig te woord gestaan, verder prima geregeld zoals altijd.gr yvonne

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Goede levering. Bj vragen kan je altijd contact opnemen en krijg je een helder antwoord.
Kwalitietsproducten met de nodige deskundige uitleg.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata.
Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus hoef er niet voor thuis te blijven. Er zit altijd een goede uitleg bij hoe te gebruiken en wanneer. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf en zijn producten.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Altijd een goed en persoonlijk contact met de kurkumaspecialist.
Vragen worden deskundig beantwoord,uitstekende producten en verzorging daarvan,interessante nieuwsbrieven en vele bruikbare gezonde tips en recepten.
Mijn fijne houten kam was gebroken en na een vraag of deze nog te koop was ,kreeg ik zomaar zonder kosten een nieuwe toegestuurd.
Klantvriendelijker en goede voorlichting staat hoog in het vaandel bij de kurkumaspecialist,maar dat wist ik al vele jaren.
Ga zo door en vr grt, Tineke

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Wij kopen al vele jaren diverse producten bij de Kurkuma specialist en zijn zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de prijs.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Veilig kopen, goede producten, snelle verzending en ontvangst en goed verpakt

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Dit bedrijf levert kwalitatief hele goede producten.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Product is van zeer goede kwaliteit. Klantenservice Top! Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Top service
Informatieve nieuwsbrieven
Al jaren en jaren klant
Al jaren en jaren dezelfde top kwaliteit

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Echt alles is al altijd perfect geregeld. Kan gewoon niet beter.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Snel geleverd. Ben er blij mee, ik ken t product verder niet maar ga t uitproberen.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Omdat ik niet zo goed zie kan ik ook telefonisch mijn bestelling doen, dat kan meestal bij andere sites niet. de mensen zijn altijd erg aardig en behulpzaam.
Groot compliment.

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Informatie website prima, afspraak na gekomen, zoals het hoort en verwacht

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
het is nog wat te vroeg voor deze revieuw dit zijn natuulijke produkten en heeft minimum een maand nodig om om de werking ervan te voelen

Odpowiedź od De Kurkuma Specialist
Ik heb nog nooit een wat te klagen gehad over het functioneren van de kurkuma specialist.
Altijd zeer behulpzaam snel van uitleveren en een uitstekende kwaliteit van hun producten.