Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele goede service! Persoonlijk contact en hulp bij het vinden van een goede kwaliteit foto. Door het persoonlijke contact heb ik een betere foto aangeleverd en is het resultaat (een dekbed overtrek m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf de bestelling tot aan de levering verliep alles perfect,de ingezonden foto was niet 100% scherp en daarover kreeg ik de vraag of ik alsnog de afdruk door wou laten gaan. De kwaliteit is echt go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dekbedmetfoto bood een topservice. Ik stuurde enkele foto’s op om op een overtrek te laten afdrukken. Ik kreeg direct een reactie dat de foto’s een te lage resolutie hadden. Dan wordt de afdruk wazi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Betreft eigen ontwerp dekbedovertrek. Na eigen fout bij bestelling zeer adequaat geholpen door klantenservice. Afbeeldingen op dekbedovertrek zien er mooi uit; kwaliteit van overtrek is red... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Sklep z znakami i szyldami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Foto Dekbed en Dekbed Bedrukken, gepersonaliseerd met foto, ontwerp of tekst. Volledig en haarscherp bedrukt op je favoriete producten voor lage prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Bad pillow zippers

Good information, quick response en shipping. Print quality could be better and the zippers wide is way too short for our pillows so they broke from the first time.

16 sierpnia 2024

Heel snelle levering

Heel snelle levering. De druk werd mooi gerealiseerd, geen 'gepixeld' resultaat, maar wel mooie lijnen en geleidelijke overgangen.
De kleuren verschillen wel een tikkeltje van het ontwerp, maar dat is moeilijk bij te sturen omdat kalibratie van eigen computer en dan de eigenschappen van het drukmateriaal telkens hun invloed hebben.

24 lipca 2024

Super ervaring

Ik heb een deken besteld als cadeau. Deze kwam optijd binnen en zag er goed uit, ook de foto was van goede kwaliteit.

15 lipca 2024

Toppers!

Snelle reactie op mail met vraag...mooi resultaat en een foutje wat bij mij lag hebben zij heel mooi voor mij opgelost...top!!!

18 lipca 2024

Prachtig deken

Vlugge service. Makkelijk te compositeren en resultaat mag er zeker zijn. Wat een duidelijke foto's op het deken... Fleece wat dun, dus miss volgende keer een dubbele wand nemen. Maar zeker tevreden!

28 czerwca 2024

Twee handdoeken laten bedrukken

Twee handdoeken laten bedrukken. Kwaliteit is zeer slecht. Je kunt deze echt niet als handdoek gebruiken.
Het zijn twee foto’s afgedrukt op synthetische stof!!!

16 maja 2024

Verkeerd aantal en klantersevice

Bestelling geplaatst met aantal 2, echter 1 geleverd. Geen reactie van klantenservice via de live chat en niet via de mail. Gebeld: voicemail omdat het druk zou zijn… erg ondermaats

15 grudnia 2023

Erg mooi

Levering klopt niet helemaal , heeft een week geduurd en ik moest zelf mail sturen waar het bleef voordat ik een tracking code kreeg en het werd verzonden.

Voor de rest zeer tevreden wat ziet het er goed uit en zo duidelijk de foto's heel erg gaaf.

Prijskwaliteit vraag ik me af of het zo prijzig hoefte te zijn. Met kwaliteit van het stof is best laag.

18 grudnia 2023

Verkeerd bedrukte kussensloop

De kussensloop die ik had besteld werd te laat geleverd, en daarnaast is de achterkant verkeerd bedrukt. Dit heb ik aangegeven en daarbij vermeld dat het een cadeau is en diegene uit NL vertrekt, dus dat het erg ongelukkig was qua tijdstip. Hierop kreeg ik een late reactie dat ik de kosten van het bedrukken van de achterkant terug kon krijgen. Heb ik natuurlijk niks aan, ik ga toch geen kussensloop met foute bedrukking cadeau geven! Daar heb ik op gereageerd of ze geen fatsoenlijkere oplossing hadden. De oplossing die ze aanboden (na dagenlange radiostilte) was dat ik een foto kon maken van een kapot geknipt kussen, en dan wilden ze wel een nieuwe opsturen. Rijkelijk laat, want diegene waar die voor was gaat vandaag weg. Slechte service en zo klantonvriendelijk heb ik webshops nog nooit meegemaakt!

6 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Service is echt niet oké

Service is echt niet oké. Op de site stond een levertijd 2-3 werkdagen, dus ik was ruim op tijd met bestellen. Na anderhalve week kreeg ik de dekbedhoes pas binnen. Geen enkele vorm van coulance. Verder is dit GEEN Nederlands bedrijf, maar een bedrijf uit Polen/Roemenië. Communicatie verloopt daarom nog slechter. Het dekbedovertrek is trouwens van polyester ipv microvezel. Kortom: totaal niet tevreden. Bespaar je geld en bestel hier niet.

26 maja 2023

Prijskwaliteitverhouding is top

Grootste formaat deken besteld voor moederdag.

Moet eerlijk zeggen dat ik niet extreem hoge verwachtingen had bij het product, maar wat hebben ze het tegendeel bewezen.

- Kwaliteit van de foto's op het deken is goed/scherp.
- De stof van het deken is comfortabel/zacht.
- De keuze tussen verschillende grootte van foto's op het deken is divers. Hierdoor kreeg ik veel meer een gepersonaliseerd gevoel.

Kortom de prijskwaliteitverhouding is hier top!

15 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Helaas veel te laat geleverd( meer dan…

Helaas veel te laat geleverd( meer dan 1 week over gedaan, terwijl er anders wordt beloofd), slechte communicatie omtrent levering en het eind produkt is echt slecht. Glibberige stof. Ik had een kussensloop besteld, maar daar wil je nog geen 1 minuut met je hoofd opliggen.

6 kwietnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej