Zobacz, co mówią recenzenci
De kast is ontzettend mooi, geweldige service, aangezien ik een aardig eind weg woon , hebben zoon en vader zelf de kast bezorgd, 21/2 uur rijden Ik vind het een top service Evalien
Snelle levering het pakket onbeschadigd ontvangen Prima bedrijf De bezorging die ze zelf niet doen dat ging raar bezorging tot in de straat hij wou hem niet thuis bezorgen en ik moest hem zelf... Zobacz więcej
De levering was snel. Wat niet helemaal goed ging werd heel goed opgelost. Opvallend vond ik dat er op een mail snel gereageerd werd. Betrouwbare jongens.
Informacje dotyczące firmy
- Sklep meblowy
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Dodatki do mebli
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Sklep z meblami do salonu
Napisane przez firmę
De Friese Meubeljongens is dé meubelwinkel van Friesland. Met drie fysieke vestigingen in Leeuwarden, Burgum en Berltsum én een complete webshop helpen we je aan praktische, betaalbare meubels die gewoon goed zijn. We hebben ruim 10.000 producten in ons assortiment: van banken en eettafels tot stoelen, kasten en accessoires. Geen design-poespas, maar eerlijke prijs-kwaliteit. Met onze eigen importmerk DFM Interiors en directe leveranciersrelaties houden we de prijzen scherp. Bestel je online? Dan bezorgen we boven de €200 gratis door heel Nederland en België. Liever even komen kijken? Onze drie winkels staan voor je open. Outlet "De Friese Meubelhal" in Leeuwarden zit vol showroommodellen die je direct kunt meenemen. Wat je bij ons krijgt: nuchter advies, scherpe prijzen, snelle levering.
Dane kontaktowe
Holandia
- defriesemeubeljongens.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle en adequate levering en goede…
Snelle en adequate levering en goede service bij afhalen.
De kast is ontzettend mooi
Ik vind het een top service
Evalien
Prachtige meubels van goede kwaliteit…
Prachtige meubels van goede kwaliteit en zoals op de fotos, snelle levering, goede prijs. Het product wordt al volledig gemonteerd geleverd. Enige was de communicatie rondom de bezorging, de afstemming qua bezorgmoment verliep niet optimaal.
Product klopt met wat je op de site ziet
Product klopt met wat je op de site ziet. Snelle bezorging en mooi artikel.
Blij mee
Nooit in de winkel geweest en geen ervaring met de webshop, maar we vonden de kast zo mooi. Dus toch besteld. En supersnel en netjes geleverd in Brabant! Heel blij mee :)
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring! Prachtige salontafels die snel werden geleverd. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.
Snelle levering het pakket onbeschadigd…
Snelle levering het pakket onbeschadigd ontvangen
Prima bedrijf
De bezorging die ze zelf niet doen dat ging raar bezorging tot in de straat hij wou hem niet thuis bezorgen en ik moest hem zelf met de steekwagen thuis brengen
Maar daar kan dit bedrijf niks aan doen die verdienen de 5 sterren zeker
Prachtig meubelstuk
We hebben 2 handgemaakte houten Nachtkastjes besteld. En wij zijn zeer tevreden!. Erg snelle levering en het ziet er prachtig uit. Top gedaan👍
Goede prijs kwaliteit.
Mooie winkel, snelle levering
Overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Makkelijk bestelproces op website. Duidelijke communicatie over bezorging en snel geleverd.
Super snel geleverd en wat een…
Super snel geleverd en wat een schitterend tv meubel hebben we nu 🥰
Goede service, super goed verpakt, en heel netjes bezorgd, de chauffeur heeft het pakket in de woonkamer gebracht, goede bezorger
goed bezorgd
Goede informatie tijdens bezorging…
Goede informatie tijdens bezorging prima kwaliteit meubel top
Betrouwbaar.
Prima geholpen en een goede service
Prima geholpen en een goede service
De Friese Meubeljongens verkopen…
De Friese Meubeljongens verkopen prachtig mooie meubels
Op de bedden na, heb ik al mijn meubels bij hun gekocht voor mijn nieuwe woning
Ik vind ze klantvriendelijk, behulpzaam en ze hebben een goede en gratis bezorgservice
Doświadczenie Trustpilot