Enorme verdieping en concreet beschreven! Elke collega kon op zijn of haar niveau instappen. Na deze training kan iedereen een (kleine) stap zetten in het werken met AI. Onze trainer was positief, des... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De Fitte Medewerker gaf een workshop cognitieve fitness. Hele fijne en leerzame workshop. Tessa Geerling is een fijne presentator met een prettige stem. De workshop was interactief, dat maakte dat je... Zobacz więcej
De workshop was interessant en naar mijn mening goed oogebouwd. Chaemi was erg vlot, stelde vragen en toonde belangstelling. Ik heb een aantal tips mee kunnen nemen (en een aantal dingen die ik stieke... Zobacz więcej
Interessant onderwerp. Lastig om dit offline te doen toch wel. Wellicht meer werken met camera’s aan, methodieken waarmee je meer contact hebt, meer filmpjes. Meer interactie
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.
Dane kontaktowe
Holandia
- defittemedewerker.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Leuke bewustmakende trainingen gehad…
Leuke bewustmakende trainingen gehad over digital detox & mail beheren.
Fijne spreker!
Geweldige hulp!
Was een fijne ervaring met de meneer die mijn gezondheid op meette. Hij heeft ook een Ouraring, dus heb ook een leuk gesprek gehad.
Hele leerzame en interessante workshop…
Hele leerzame en interessante workshop bijgewoond over Hormonen en de overgang. De workshop was heel duidelijk en herkenbaar. Echt een aanrader!
Super interessante en leerzame workshop werkhouding
Super interessante workshop, veel bewustwording van lichaamshouding. Niet alleen mbt manier van zitten/staan, maar ook van omgevingsfactoren.
Onze coach Lidia deed het super leuk. We hadden een Engels sprekende collega wat van tevoren niet bekend was, maar ze was heel flexibel en heeft de workshop in het Engels gegeven, voor het eerst. Helemaal top!
Veel goede tips
Er kwamen een aantal feiten langs die ik niet wist en waar ik iets mee kan.
Waardevolle workshop!
Leerzaam en direct praktisch toepasbaar. Waardevol!
Voorlichting overgang
Ellen komt zeer kundig over en haar tips, adviezen en kennis is zeer bruikbaar!
Veel info gekregen op een fijne manier
Veel info gekregen op een fijne manier, veel van geleerd en wijs geworden, nu nog verder mee bezig gaan en accepteren.
Leuk!
Leuke mevrouw, heel veel informatie wat allemaal goed te begrijpen was.
Ook fijn te weten dat ze een praktijk heeft.
Aandachtspunt.
De omschrijving op de website wekte de verwachting van een interactieve workshop, maar de presentatie die werd gegeven sloot daar niet goed bij aan. Daardoor haalde de groep werkende mantelzorgers er minder uit dan gehoopt.
Was een gezellige middag met leuke…
Was een gezellige middag met leuke oefeningen.
Goede trainer met gevoel voor humor.
Ik heb iets nieuws geleerd wat ik direct kan toepassen. En ik had meer energie na afloop van de training :)
Hartelijk dank
Hartelijk dank! Ik heb nieuwe dingen geleerd, hoewel ik al heel erg met gezonde voeding bezig ben. Ook het boek aangeschaft van Green yourself met gezonde recepten om nog bewuster aan de slag te gaan.
Dit had mij waarschijnlijk de terug…
Dit had mij waarschijnlijk de terug stap naar huishoudelijke ondersteuning kunnen besparen als ik deze workshop eerder gehad zou kunnen hebben.
Zo waardevol vind ik het.
Doświadczenie Trustpilot