Nie polecam. Zamowilam kozaki a otrzymalam zupelnie inne buty niz te ktore zamowilam. ze strony pracownikow nie otrzymalam nawet glupiego przepraszam ani tym podobne. poza tym oddajac buty musialam pl... Zobacz więcej
Nie polecam firmy. Zamawiałam botki, przysłali nie ten numer. W porównaniu do innych firm zwroty gorzej się robiło, trzeba było drukować jakieś świstki. Do tego maksymalny czas oczekiwania na zwrot pi... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
E-mail us at joanna.kieryk@deezee.pl or at deezee@deezee.pl regarding online shopping / exchange / returns or at marketing@deezee.pl on business issues / cooperation
Samuela Bogumiła Lindego 7A, 30-148, Kraków, Polska
- deezee.pl
Buty rozkleiły sie ,skóra rozeszła sie…
Buty rozkleiły sie ,skóra rozeszła sie po 3ch dniach noszenia ...buty niby zimowe . Pisałam mejla z reklamacją i zdjęciami ale jak grochem o... nie polecam ,kolejny raz kupiłam i NIGDY WIECEJ!
Odradzam zakupy.
Firma wysłała dwa buty różnej wielkości, z czego jeden uszkodzony.
Rok temu kupiłam u nich buty zimowe
Rok temu kupiłam u nich buty zimowe, które po niecałym miesiącu się rozkleiły. W tym roku popełniłam ten sam błąd i kupiłam buty zimowe, które normalnie kosztują 220 zł (ja kupiłam za ok 150) i po kilku noszeniach rozkleiły się w tym samym miejscu. To jakiś żart….. nie polecam!!
Produkty słabej jakości
Produkty słabej jakości. Kupiłam torebkę popsuła się po tygodniu a buty zepsuly po ok 3miesiacach -rzadko były noszone...to już kolejne zakupy i kolejne produkty z których jestem nie zadowolona. Nie mogę polecić tej marki.
Czekanie 2h na infolinii żeby zapytać o…
Czekanie 2h na infolinii żeby zapytać o dwie szybkie kwestie. Jakiś żart.
Jeżeli przed zakupem butów …
Jeżeli przed zakupem butów przeczytałabym opinie, zakupów napewno bym nie zrobiła. Zwroty i kontakt ze sprzedającym to jakaś kpina. Dodzwonić się tam na infolinię graniczy z cudem. Produkty nie są do końca dobre jakościowo. Zwróciłam 20.12.24 kilka rzeczy i do teraz pieniędzy spowrotem nie dostałam. Mija prawie 3,5 tygodnia! Pierwszy raz spotykam się z tak długim czasem oczekiwania na własne pieniądze . Sprzedać i zarobić to jak najbardziej ale oddac pieniądze to już niekoniecznie!!
3 godziny czekania na linii
3 godziny czekania na linii, byłam 2 w kolejce i zostałam rozłączona oczekując na połączenie :/ znowu jestem 14!! żarty!! buty kupione 1,5ms temu, prawidłowo użytkowane mają zapadniętą podeszwę, masakra
Zareklamowałam buty które miałam 3…
Zareklamowałam buty które miałam 3 miesiące, dostałam zwrot gotówki ale pieniążków nie ma, sklep się zamyka i nikt nie raczy nawet odpisać na maila ani odebrać telefonu, tragedia z kontaktem , dział obsługi klienta do wymiany i cała polityka firmy apropo reklamacji i zwrotów kosztów również do wymiany, nigdy już nie kupię nic z tej firmy , dzisiaj czas spędzony na infolinii 5h15min bez przerwy i nikt nie odebral , tragedia!!!! Nie mam jak wstawić zdjęcia bo mam zrobionego screena
Nie Polecam !
Nie Polecam !! Wysyłka zapłacona nie ma żadnego odzewu ! Dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem . ! Nie polecam !!
Opłata 10 zl za zwrot
Zamówiłam ze strony dwie pary butów, oczywiście w rzeczywistości materiał i ogólnie jakoś butów różniła się od zdjęć załączonych na stronie. Obie pary poszły do zwrotu, ale najbardziej w tej sytuacji bawi mnie pobieranie 10 zł przez sklep za dokonanie zwrotu. Nie są to pieniądze na pokrycie wysyłki, a po prostu pieniądze, które należy uiścić w sklepie internetowym za dokonanie zwrotu. Jest to żałosne, pierwszy raz spotkałam się z tego typu sytuacją. Więcej ze sklepu deezee nie zamówię.
Zdecydowane nie
Dramat to za mało powiedziane . Towar jest nie zgodny z prezentowanym sukienki nie przypominają tych z zdjec to świadome wprowadzanie klienta w błąd oraz niezgodność z prawem konsumenckim
DRAMAT - nie polecam, nieprofesjonalni
DRAMAT - dostałam zepsute buty, zareklamowałam, zamówiłam ponownie i ponownie dostałam zepsuty produkt. Pani która ''pomagała'' mi rozwiązać sprawę, nie odpowiadała na moje pytania, a jeśli już dostawałam odpowiedź to kompletnie niedotyczącą mojego pytania. Bardzo nieprofesjonalna obsługa klienta oraz podejście do klienta.
Buty nie zgodne z rozmiarem raz 38 za…
Buty nie zgodne z rozniarowka raz 38 za duże raz za małe odsyłanie darmowym InPost szybkie zwrotu żaden sklep nie pobiera oni 10 zł pytając InPost każdy sklep z listy nie robi takich rzeczy bo po to jest na liście, że jest szybki darmowy zwrot a oni sobie pobierają 10. Pani na infolinii nie umie kompetentnie odpowiedzieć na pytanie czemu są na liście sklepów zwrotów InPostu skoro i tak biorą za przesyłkę. Śmiech na sali więcej nie kupię nie polecam!!!
Nie polecam. Dział reklamacji nie kompetentny, pęknięcia na zgięciu które zrobiły się po kilku użyciach uznane za wady mechaniczne.
Odstąpiłam od umowy
Odstąpiłam od umowy. Otrzymałam od Państwa etykietę do przesyłki zwrotnej, która nie zmieściła się do paczkomatu. Biuro obsługi Deezee nie pomogło w rozwiązaniu problemu.
Dramat
Zamówiłam u nich kozaki za kolano, dali mi dwa różne buty jeden był okej a drugi o rozmiar mniejszy. Zwróciłam i opisałam problem, co ciekawe nie mają opcji wymiany, tylko zwrot i ponowny zakup. Zakupiłam nową parę i z tą jest jeszcze gorzej, butów się nie da na nogę założyć, producent chyba nie zdaje sobie sprawy z tego że nie każdy ma nogi modelki. Co więcej buty przyszły ubrudzone klejem. Nie dziwię się wcale że na ich stronie nie ma opcji wystawiania opinii, totalny dramat.
Nie polecam zwroty w tym sklepie to…
Nie polecam zwroty w tym sklepie to jakaś kpina ! W dodatku wysyłają uszkodzone buty !!! Nie polecam
Podejście do klienta
Podejście do klienta - dramat. Buty jakości bardzo słabej. Zapadające się obcasy, farba schodząca z butów po kilku założeniach, buty często albo za małe albo za duże przy tym samym rozmiarze (często niezgodne z tabelą podaną na stronie). Reklamacje rozpatrywane na chybił trafił. Jeden rodzaj reklamacji jest raz uznany raz nie, wedle humoru osoby decyzyjnej na podstawie domysłów. Brak jakiejś konkretnej odpowiedzi za zadane pytania, oni się tylko domyślają i gdybają zamiast podejść profesjonalnie do tematu. Nigdy więcej nic u nich nie kupię strata pieniędzy i nerwów.
Najgorszy zwrot na świecie 30 dni…
Najgorszy zwrot na świecie 30 dni czekałam na pieniądze ,dodatkowo mnie potracili za wysyłkę. Porażka nigdy więcej nie zamówię na tej stronie
Pobierają 10 zł za zwrot