Deebikeoutlet Recenzje 8

4,3

De Ebike Outlet, voor de slimme fietser! Bij ons vind je goede jong gebruikte fietsen, afkomstig uit de lease of shortlease. Liever een nieuwe fiets? Wij zijn dealer van Victoria, hoogwaardige fietsen en een groot assortiment. Altijd tegen de scherpste prijzen, kom zeker een keer langs! De fietsen en de koffie staan voor u klaar. Team De Ebike Outlet

4,3

Doskonała

Nieuw of gebruikt

Lang getwijfeld of ik een nieuwe e-bike of een jonge gebruikte moest kopen. Uiteindelijk gekozen voor een jong gebruikte en deze doet het perfect. Scheelt toch weer bijna 1500 euro.

5 marca 2026

Met spoed een fiets nodig

Met spoed een fiets nodig.

Voor onze zoon hadden wij op korte termijn een fiets nodig. Op de website we fraaie gevonden.
Die bleek helaas al verkocht. Ze gaan snel bij Erwin. Na het nodige app verkeer, snelle reacties, kwamen wij op een alternatief bij Erwin.
De dag erna langs gegaan en de zaken geregeld. Topservice. Erwin bedankt. 👍🏻

18 listopada 2025

Zeer professioneel geholpen

Zeer professioneel geholpen. Erwin neemt uitgebreid de tijd en geeft goed advies. We hebben 2 fietsen afgenomen en fietsen er dagelijks met veel plezier op. Uitstekende kwaliteit. De e-bike outlet is zeker aan te raden voor zowel een nieuwe als gebruikte fiets.

28 lutego 2025

Noord Ebike gekocht bij Erwin vorig…

Noord Ebike gekocht bij Erwin vorig jaar, het was een eindje rijden maar zeer zeker de moeite waard, veel keuze en ik mocht op verschillende fietsen om de juiste keuze te maken. Fiets is geweldig. En toen de oplader na 3 maanden stuk ging, kreeg ik binnen een dag een nieuwe. Topshow, bedankt Erwin.

22 listopada 2024

👍 Goede ervaring met Dé E-bike Outlet

👍 Goede ervaring met Dé E-bike Outlet
Ik heb mijn VanMoof fiets gekocht bij Dé E-bike Outlet en ben erg tevreden. De eigenaar gaf duidelijke uitleg en nam de tijd voor mijn vragen. De fiets was netjes afgesteld en direct klaar voor gebruik. Alles verliep soepel en transparant. Aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare e-bike verkoper.

2 kwietnia 2025

Gebruikte Urban Arrow

In de zomer heb ik een gebruikte Urban Arrow gekocht bij de Ebike Outlet. Er was een ruime keuze aan fietsen op voorraad, waardoor ik goed kon vergelijken. De verkoper reageerde snel, was erg behulpzaam en dacht goed mee. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.
Ik heb inmiddels ook vrienden aangeraden hier een bakfiets te kopen; zij rijden nu al een paar maanden tevreden rond op hun Babboe.

14 lipca 2025

Wij hebben hier een aantal keer een…

Wij hebben hier een aantal keer een Vanmoof gekocht.

Voor zowel onze zoon, als dochter. Beide hebben ze er veel plezier van.

Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede fiets voor de juiste prijs!

16 października 2025