Decomusy Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jammer dat we geen 0 sterren kunnen aklikken want 1 is al te veel, 11 april iets besteld nog altijd niks ontvangen begin juni een mail gehad dat het onderweg is maar is een gelogen mail we gaan nu bij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla dzieci
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Great website for baby shopping

Order shipped really fast, attention to details from owners, great prices and lovely products choice with cute brands for babies and kids. I ordered twice there already

31 lipca 2023

Hello,

Thank you so much for your lovely review! We would love to see you back soon :)

Kind regards,

Uitstekend

Communicatie vóór aankoop was uitstekend! Vervolgens het product aangekocht. Erg vlotte service. Mooie levering. Erg tevreden !

30 czerwca 2023

Beste Joy,

Wat fijn om je review te lezen! Heel erg bedankt hiervoor :)

Hopelijk to snel!

Wipstoel kapot aangekregen.

Wipstoel kapot aangekregen.

Dag,

Ik heb een wipstoel voor mijn kleine meisje besteld. Vol enthousiasme zet ik de wipstoel in elkaar, zie ik dat deze helemaal beschadigd is aan de sluiting. De stof scheurt helemaal open, ik heb een mailtje naar de klantenservice gestuurd hoe we samen tot een oplossing gaan komen eventueel een vergoedingsbon. Maar heb tot op heden nog steeds geen reactie terug gekregen.

29 czerwca 2023

Beste Nienke,

Heel jammer om uw review te lezen. Ik zie inderdaad dat u 2 dagen geleden een mailtje heeft gestuurd. Ik ben een kleine zelfstandige en kom soms handen te kort waardoor het soms inderdaad wat langer duurt tot ik een antwoord kan sturen. Heel jammer dat u tot extreme gaat en een slechte review stuurt vooraleer u mij de kans geeft uw problee op te lossen.

Gelieve mij foto's door te sturen van het defect zodat ik uw claim kan doorsturen naar de fabrikant.

Alvast bedankt en met vriendelijke groeten,

Perfect met een kroon

Snelle vriendelijke reactie op vragen.
Goede snelle levering.
Beste prijs in de markt.
Wat wil je als klant meer?

28 czerwca 2023

Beste,

Wat een leuke review, heel erg bedankt voor de mooie woorden :)

Hopelijk tot snel!

De beste!

Super fijn betrouwbaar online winkel!

14 czerwca 2023

Dag Ayse,

Bedankt dat je de tijd genomen heeft om een mooie review te schrijven <3

Hopelijk tot snel!

3 weken levertijd zonder communicatie

We vonden een leuke ballenbak als cadeau voor onze dochter haar 1e verjaardag. Met de levertijd van 5-6 werkdagen zou dit er op tijd zijn. Echter leek er geen schot in te zitten. Zelf contact moeten zoeken om te horen dat de levering was vertraagd. 3(!!) weken later ontvingen wij de ballenbak. In tussen niks meer van de klantenservice gehoord. Ik zou hier niet meer bestellen.

29 maja 2023

Beste Stoney,

Mijn excuses voor de slechte ervaring met Decomusy.
Ik werk eraan om alle mails (op tijd) te beantwoorden, helaas kan het inderdaad zijn dat ik ene uit het oog verlies. Uw bestelling werd inderdaad pas na 10 werkdagen bezorgd, wat later is dan het gemiddelde levertijd. Dit heb ik ondertussen ook doorgegeven aan de leverancier en we hopen in de toekomst zo weinig mogelijk van deze vertragingen op te lopen.
Nogmaals mijn excuses hiervoor! Ik hoop dat u in de toekomst Decomusy toch nog een kans wilt geven en ik bied u graag een persoonlijk kortingscode aan voor 15% korting op uw volgende aankoop met code "APOLOGY15".

Groeten,

Heel tevreden

Alles mooi verpakt en netjes ontvangen... bedankt!

18 maja 2023

Beste Julie,

Heel erg bedankt voor je review! :)

Groetjes,

productkwaliteit

dingen super mooi en kwam in een mooie geschenkverpakking bedankt :)

22 maja 2023

Hi Dorota,

Bedankt voor je review!
Het is een plezier om de pakjes te verpakken ! :)

Hopelijk tot snel,

Oceniono na 2 z 5

Webshop is niet bereikbaar

Webshop is niet telefonisch bereikbaar. Op 10 mei is mijn retour bij Decomusy binnengekomen en een week later nog steeds niets gehoord, geen mail, geen bevestiging.

Graag een reactie, mijn retour verwerken en geld teruggestorten

4 maja 2023

Opzoek naar een zwemvestje

Opzoek naar een zwemvestje! Hier hadden ze precies die ik wilde en dan kon ik ook nog bestellen met een kortingscode! Daarom heb ik bij jullie besteld ;)

17 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej