Deze autoparfum onderscheidt zich echt van de rest. De geur is verfrissend en subtiel, precies wat ik zocht. Bovendien is het ontwerp elegant en past het perfect in het interieur van mijn auto. Een ge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Top service van dit bedrijf. Snel antwoord en eerlijk antwoord. Erg fijne samenwerking met dit bedrijf. Geurhanger ontvangen en meteen opgehangen. De auto ruikt nu weer heerlijk fris. De geur vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al verschillende geurhangers van CarParfumNL gehad. Nu de nieuwe serie uit is met flesjes moest ik deze natuurlijk ook proberen. Ik moet eerlijk zeggen, het ziet er kwalitatief goed uit, de geur is fi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De CarParfume zorgt ervoor dat jouw autorit altijd extra prettig ruikt met onze mooie, langhoudende autoparfums. Wij gebruiken pure oliën uit Dubai en kiezen alleen de beste ingrediënten om jou de hoogste kwaliteit te bieden. Met meer dan 1.000 tevreden klanten zijn wij dé betrouwbare keuze voor iedereen die zijn auto een luxe geurervaring wil geven. Of je nu voor jezelf bestelt of een speciaal cadeau zoekt, bij De CarParfume ben je aan het juiste adres. Ons ruime assortiment biedt voor elke smaak een passende geur, van fris en fruitig tot warm en intens. Dankzij onze snelle levering heb je je favoriete parfum vaak al de volgende dag in huis. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil!
Dane kontaktowe
Holandia
- decarparfume.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren, stijlvol ontwerp en gaan lang mee!
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Een lekkere geur
Een lekkere geur, mooie prijs en snelle levering. Dus het is top.
Voortreffelijk
Blijft Lang hangen Heerlijke geurtjes …
Heerlijke geurtjes mijn persoonlijke favoriet Angel 🌸🌺
Snelle verzending redelijke prijs maar…
Snelle verzending redelijke prijs maar geur is na 1 a 2 weken al uitgewerkt zal niet snel nog een keer bestellen

Verpakking
Ik won een jaar gratis carparfum! Ik ken al wat geurtjes en weet dat ze echt wel 3 weken top ruiken. Wel vind ik zelf de verpakking niet echt geweldig, een zwart hoesje ipv doorzichtig zou bijvoorbeeld al veel doen!

Meer geurtjes
Fijne geur, niet overheersend. Wel erg mannelijk (heb er nu een aantal in huis). Iets vrouwelijkere geuren lijken mij wel fijn en leuk om te proberen! Snelle levering en duidelijk contact. Variatie in geur zou ik dus wel waarderen.

De beste geurhangers
De beste geur hangers met veel verschillende frisse geuren die hun geur lang behouden! Zeker een aanrader!
Top bedrijf en heerlijke geurhangers!
Top bedrijf!
Fijne en snelle communicatie
De geurhangers ruiken heerlijk ben er dik tevreden mee!
Beantwoord snel de vragen
Beantwoord snel de vragen. Snelle levering en een heerlijke geur voor in de auto 🚗
auto geurtjes
Geurtjes ruiken geweldig en blijven lekker lang in de auto hangen. Geurtjes doen wat er gezegd wordt!
Klantenservice is geweldig!
Ik ben zeer tevreden met de geurtjes
Ik ben zeer tevreden met de geurtjes. Ik heb ze allemaal en vind ze heerlijk ruiken. De geur blijft ook lekker lang hangen, wat ik niet vaak heb met andere merken. Zeker een aanrader!

Top service!
Top service van dit bedrijf.
Snel antwoord en eerlijk antwoord.
Erg fijne samenwerking met dit bedrijf.
Geurhanger ontvangen en meteen opgehangen. De auto ruikt nu weer heerlijk fris.
De geur vind ik zelf te vergelijken met Acqua di Gio(Armani).
Een echte aanrader!
Geur: Black Code
Top !
Eindelijk een car parfum die waarmaakt wat je verwacht, heerlijke geuren, aanwezig maar niet te overheersend, en de klantenservice is top en zo snel !

Hele leuke samenwerking
Hele leuke samenwerking met deze jongens. Deze geurtjes zijn echt niet normaal ze ruiken zo lekker en zien er ook nog eens super leuk uit. Dit is zeer zeker een aanrader als jij je auto lekker wilt laten ruiken💯💯
Deze carparfum is van topkwaliteit!
Deze carparfum is van topkwaliteit! Hij hangt nu al 2 weken en ruikt nog steeds super!
-Black Code
Heerlijk geurtje in mijn oude muffe…
Heerlijk geurtje in mijn oude muffe auto, zelfs mijn zoon van 6 vind het nu eindelijk lekker ruiken :-)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.