De Buren Recenzje 210

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Toen het kluisje open ging voor mijn retourzending lag er al een ander pakje in.Als ik kwaad gewild had had ik het zo mee kunnen nemen.Ben bang dat iemand dat met mijn pakje gedaan heeft Geen ver... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bij verzenden van pakket geeft de automaat in De Gaard (Utrecht) steevast aan dat de barcode 'is verlopen of niet bekend is'. Ook bij een barcode van 1 dag oud. Terwijl het bij een 'bemensd' afhaalpun... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Diversen malen geprobeerd pakket te laten leveren op de automaat gaat altijd fout. komt nooit aan! Advies gebruik een Pakketpunt of een automaat van het postbedrijf zelf De buren echte afrader!... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 1 z 5

Storing in het apparaat maar niet te…

Storing in het apparaat maar niet te bereiken. Niet per chat mail of telefoon. Als je zo'n pakket punt aanbied is het minste wat je hebt een noodnummer bij storingen zodat er een monteur kan komen in de avond of weekend maar niks van dat. Ze zijn maandag tot vrijdag bereikbaar op kantoor uren. WANNEER IEDER ANDER DUS OOK WERKT. Laatste keer dat ik daar iets laat afleveren

18 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Nominering voor de slechts gekozen bedrijfsnaam

Ik vind het te bizar voor woorden dat er gekozen is voor 'De Buren' als naam voor een pakketpunt dienst. Initieel zou je denken: "wat grappig, het ligt bij 'de buren'" - maar denk 10 seconden langer na en je komt tot de realisatie dat dit enkel voor verwarring zorgt. Zo ook voor onze DHL bezorger, die 'afgeleverd bij de buren' heeft aangevinkt waardoor ons pakketje nu in limbo is.

16 kwietnia 2025

Waardeloos

Twee pakketten in hun pakketautomaat beland, maar ik kreeg geen QR-code om het op te halen. Meerdere keren gemaild — kreeg pas antwoord na 4 dagen. Uiteindelijk worden de pakketten gewoon teruggestuurd en ik werd verteld om het zelf op te lossen met de verzender. Lekker handig. Ik moest retourkosten van €8 aan de bedrijf betalen dus dit heeft mij gewoon geld gekost.

Wat een slechte service. Als klant blijf je met lege handen achter en moet je zélf alles oplossen. Nooit meer.

14 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

PAKKETJES WORDEN VAAK NIET DOORGEGEVEN…

PAKKETJES WORDEN VAAK NIET DOORGEGEVEN AAN DE VERVOERDER!!

6/10 pakketten verdwijnen, de pakketten worden aangemeld en verwerkt door de buren maar nooit doorgegeven.
TIP: SCHIET EERST DE CAMERAS ERUIT VOOR JE MET EEN KOEVOET AAN DE GANG GAAT!!

5 marca 2025

Wat een slecht systeem

Wat een slecht systeem, geen code of niks en m’n pakket gaat retour naar de afzender in het buitenland. Neem een koevoet mee om de kluisjes te openen of doe geen moeite om langs te gaan 😂

13 marca 2025
Oceniono na 2 z 5

Retourlabel wordt niet herkend

1 keer een pakketje afgegeven om te laten bezorgen. Dit ging zonder problemen.
Nu 2x een pakket voor retour via DHL af willen geven. Geeft het apparaat aan dat de code verlopen is, terwijl dat helemaal niet kan. De ene barcode was net aangemaakt en de andere was een retourlabel wat al standaard in het pakket zelf zat.
Hee irritant.

17 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Goede service!

Veel pakketautomaten zijn geplaatst in winkels of bij supermarkten en zijn 's avonds beperkt open. Die van De Buren is 24/7 open en is vanwege mijn wisselende werkdiensten een uitkomst. Toen mijn pakket werd geleverd heb ik dezelfde dag een code ontvangen en na mijn werk (23.00 uur) meteen op kunnen halen. Voor mij dus perfect!

10 lutego 2025

Waardeloos

Het idee is leuk maar de uitvoering waardeloos, ik wacht al 4 dagen op mijn pakketje die elke keer weer meegenomen word omdat de kluisjes vol zitten. DPD kan het bezorgadres niet wijzigen dus ik moet maar wachten tot er een keer een plekje vrij is. Elke dag word mijn pakket vanaf het sorteercentrum 40km naar de kluis gereden en 's avonds weer 40km terug. Belachelijk en blijkbaar kan niemand me helpen.

Als ik de reviews hier eerder had gelezen had ik hier nooit gebruik van gemaakt dus heb ook speciaal een account aangemaakt voor deze review om anderen te waarschuwen, doe het niet!

14 lutego 2025

24/7 is een leugen. Waardeloze service

Ik wilde zondagavond een pakket versturen via UPS. Doordat ik de gewone tijd gemist had van de afgifte punten, besloten om dit via de Buren te doen.
Lokatie 1 in ter aar is 24 uur beschikbaar. Behalve dan dat het op het terrein van een aantal winkels is, en buiten winkeltijd is het terrein hermetisch afgesloten, ook voor voetgangers.
Al een heel stuk moeten omrijden voor Lokatie 2 in Cruquius. 24 uur open, en aan een straat in een nieuwbouw wijk, zonder hekken etc.
Alleen jammer dat de hele automaat uit stond, danwel defect was.
2 Lokaties die 24 uur per dag open zijn, maar je kunt er nog niets mee.
Waardeloze service.
Ik ga voortaan weer gewoon naar een bemande winkel. Helaas zijn die niet 24/7 open, maar de Buren ook niet.

10 lutego 2025

Waardeloos en laks

Pakket zit in zon kluisje maar de interface is een paar dagen defect. Gebeld en ze geven aan het pas volgende week te verhelpen. Ik zit nu zonder merchandise op een event en volgende week heb ik hier niets meer aan.

30 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Helaas dezelfde ervaring als anderen

Helaas dezelfde ervaring als anderen. Geen afhaalcode ontvangen na bezorging in locker. Drie keer UPS gebeld en twee keer gemaild en nog geen afhaalcode ontvangen. Ik word hier niet blij van. Idee een 10 uitvoering een 1.

13 stycznia 2025

Wat een zooi elende

Ik dacht lekker makkelijk, 24 uur p/d de mogelijkheid om je pakket te halen. Maar de buren wil wel ooit 2 werkdagen wachten vordat je de afhaalcode krijgt. NOOIT meer zal ik een pakket automaat van de buren gebruiken. Wat zo lekker makkelijk LIJKT, is uiteindelijk verschrikkelijk omslachtig.

2 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Bij het openen van de kluis bleek er…

Bij het openen van de kluis bleek er geen pakket van UPS te liggen maar een pakket van DHL voor iemand anders bestemd!! Hoe dan? Volgens UPS is het pakket afgehaald omdat de kluis geopend is. Echter lag daar nooit het pakket van UPS. Een pakkry van ruim 900 euro is zoek.

20 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Totale chaos bij dit bedrijf

Heb 3 keer telefonisch contact gehad en 5 keer mailcontact. In plaats van dat het pakket bij een afhaalpunt bezorgd zou worden werd het ineens in een automaat bezorgd, ik moest legitimatie meenemen omdat ze zelf dachten dat dit ook een afhaallocatie was. Heb 3 keer een code gehad die niet juist was en nu is het pakket teruggestuurd omdat het te lang duurde. Elke keer werd me beloofd dat het pakket niet teruggestuurd zou worden. Bedankt heb nu geen kerstkado voor m’n zoon terwijl ik het begin December al besteld had.

24 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Helemaal top

Helemaal top! Ik ben afhankelijk van een klein winkeltje in de buurt waar ik mijn pakketten kan afleveren, maar door deburen.nl zijn die zorgen nu voorbij.
Werkt snel en eenvoudig. Meer van dit!

16 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Goed systeem met een bijzonder waardeloze uitvoering.

Wat een waardeloos systeem, ondanks eerdere waarschuwingen van andere eenmalige gebruikers in mijn directe omgeving toch eens voor de pakketwand gekozen omdat er niemand thuis zou zijn en ik het pakket die avond wél nodig had. Pakket is geleverd door UPS, maar de afhaalcode laat op zich wachten en ik word in de tussentijd van het kastje naar de muur gestuurd. Voor mij nooit meer.

26 listopada 2024

Dramatische service

Dramatische service, verstopt achter een chatbot. Niemand te pakken te krijgen die je kan helpen. Locatie verkeerd aangegeven op google maps, geen updates over de zending, verkeerde afhaalcode. Verstopt in een andere winkel met beperkte openingstijden.
De klant lijkt niet serieus te worden genomen

7 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej