Ikke bruk angreskjema! Hvis kvaliteten er vesentlig dårligere enn det du med rimelighet kunne forvente, regnes det som en mangel. Lovgrunnlag: Forbrukerkjøpsloven § 16 Varen har mange... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte et konsolbord d 17/2 , som stod på lager , pengene trak de hurtigt. Står 2-5 dags leveringstid, Har ikke modtaget det, har skrevet til dem flere gange, samme svar - vi snakker med lagret -... Zobacz więcej
Jag handlade för 2935kr för nästan 2 månader sen. Har aldrig fått nån vara, man får inte svar från kundtjänst, köp aldrig nånting från dem, bluff företag!!!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dealproffsen.se drives af dealproffsen AB org. 552901-2867. Dealproffsen AB er en svensk virksomhed med base i Helsingborg og tilbyder mange produkter fra kendte mærker til en 25-75% lavere pris end butiksprisen takket være vores stærke netværk i hele Europa. Vores mål er at gøre alle vores forbrugere tilfredse med deres indkøb så meget som muligt. Effektiv support og sikker og glat kundeoplevelse er vores motto !!
Dane kontaktowe
Dania
- dealproffsen.nu
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bluff företag
Håll er långt ifrån denna skojarfirma
Håll er långt ifrån denna skojarfirma, fakturerar och skickar ingen vara, deras webshop visar varor i lager som aldrig skickas. Rent lurendrejeri.
Jeg har aldrig fået mine penge retur…
Jeg har aldrig fået mine penge retur for en vare jeg havde købt som blev sendt tilbage. De skriver de følger op men der sker intet og halvdelen af gangene svare de ikke på mail.
Det er nu to måneder siden jeg skulle have haft mine penge.
Hold jer langt væk derfra
Jeg har aldrig fået mit produkt efter gentagne gange hvor jeg har skrevet til dem og de har trukket pengene
Jeg fik aldrig svar tilbage defekt…
Jeg fik aldrig svar tilbage defekt trampolin. Fik ikke mine penge retur selvom jeg har reklamationsret hørte aldrig fra dem. Meget dårligt stil hold jer væk.
Ikke bruk angreskjema!
Ikke bruk angreskjema!
Lovgrunnlag:
Forbrukerkjøpsloven § 16
Varen har mangel hvis den ikke samsvarer med avtalen eller rimelige forventninger (kvalitet, funksjon, beskrivelse).
Hvis kvaliteten er klart dårligere enn det som ble lovet eller forventet, er det en mangel.
Ved mangler bruk retten til å heve kjøpet. Bruk email, ikke angreskjema.
Ved mangler SKAL butikken dekke frakt begge veier.
Undlad at handle med dem.
Absolut elendigt foretagende
Absolut elendigt foretagende
Vaskekurv(billig) gik i stykker da jeg samlede den
Sendte billede til firmaet, men ....
Dårligere kvalitet på varene enn…
Dårligere kvalitet på varene enn forventet.
Følger ikke med Angrerettskjema.
Veldig dyrt å returnere varer.
Køb ALDRIG hos denne butik!!!
Køb ALDRIG hos denne butik!!!
Bestilte et poolbord og pengene blev trukket med det samme. Der skulle være 3-4 dages leveringstid, men efter en uge var det stadig ikke kommet. Jeg skrev derfor til dem, og de skrev at de ville undersøge sagen. Kort efter fik jeg en besked fra GLS om at der var oprettet en forsendelse som de nu ventede på at modtage. Efter yderligere en uge uden yderligere forandringer skrev jeg igen til dem og bad om at aflyse ordren, men det kunne jeg ikke sagde de da varen var afsendt (hvilket den tydeligvis ikke var ifølge GLS appen). Efter endnu en uge har jeg igen rykket og endnu ikke fået svar.
Fik aldrig penge tilbage for den…
Fik aldrig penge tilbage for den returnerede vare
Den dårligeste service nogen…
Den dårligeste service nogen sinde👎🏻👎🏻..
Den 7/2-26 bestiller jeg en stol..som er på lager..den 10-2/26 trækker de pengene..og har kun fået en ordrebekræftelse..og har skrevet til dem 6-8 gange..og man får sjælen svar..den ene gang skriver de pakken er på vej..men får ingen tracking..det spøger jeg om..får et svar 3-5 dage efter..at de undersøger det..jeg skriver igen og der går nogle dage..hvor de så skriver at varen er ikke tilgængelig mere men den vises stadig som den er på lager..også skriver de jeg får pengene tilbage på samme måde som jeg betalte dem..men i 29 dage har de haft trukket mine penge..sindsyg dårlig service KOMMER ALDRIG TIL OG KØBE NOGET DER IGEN!!..
Svindel firma
Har ikke modtaget det, har skrevet til dem flere gange, samme svar - vi snakker med lagret -efter flere mails er det pludselig udsolgt, beder om at få mine penge tilbage, jamen det skal lige over økonomiafdelingen. Har endnu ikke fået penge tilbage. Aldrig har jeg oplevet sådan et svindelfirma.
Anbefaling HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA. Overvejer meget om jeg skal politianmelde dem, selv om beløbet ikke er det største.
SVINDLER.
Jeg trenger ikke filtrere/hake inn 1 og…
Jeg trenger ikke filtrere/hake inn 1 og 2 stjerner..
Alle siste anmeldelsene er allerede 1 stjerner og nøyaktig hva denne "butikken" fortjener.
Publikum har overtaket her. 👍🏻 På .no og .se reviews driver de aktivt brannslukking. Under 6k review of lettere å pynte på.
Men denne siden.nu er realistisk, og representerer akkurat det bildet som jeg anser butikken.
Dealproffsen/ Högst oseriöst / ingen återbetalning och dyr returfrakt. -
Handlade för ca 850kr + frakt, ett sopsorterings kärl i december-25 som tyvärr inte gick att montera hos mig. Fint kärl. Returnerade i jan -26 och fick betala ca 259 kr i returfrakt.
Har trots påtryckningar och löften ännu inte fått någon ersättning alls!!
Bedrövlig!!!
VARNING !!
VARNING !!!
Kundbemötandet är under all kritik.
Jag beställde en rumsavdelare för ca 2 000 kr i okt 2025 , och avbeställde sedan min order en stund senare. Jag fick då mailbekräftelse från Dealproffsen att ordern makulerats och att ekonomiavdelningen skulle ta bort fakturan hos Klarna. Varan levererades aldrig till mig.
Nu har det gått FYRA månader och jag har påminnt Dealproffsen ca sex gånger via mail (går ju ej att ringa) och varje gång har jag fått till svar att det kan ta lite tid, det är hos ekonomiavdelningen osv...
Tillslut blev det ett utredningsärende hos Klarna, där är jag nu i processen. Men det verkar inte som att Dealproffsen bryr sig om sin relation varken med kunderna eller med Klarna. Snart tvingas jag väl betala 2000 för en order som de själva i skrift gått med på att makulera.
Och allt detta strul trots att varan inte ens skickats från dem till mig.
Såhär gör man inte.
Handla INTE av Dealproffsen om ni vill ha med ett seriöst företag att göra som behandlar sina kunder med respekt.
//Mia
Et godt produkt til en god pris
Et godt produkt til en god pris. Hurtig svartid fra kundeservice da jeg ikke modtog forsendelses-detaljer. Jeg bestilte d. 9/2 og modtog min vare i dag. Der gik 24 timer fra jeg modtog forsendelses-detaljer, til pakken var leveret. Jeg er glad og tilfreds
Jeg bestilte d 6/1 noget…
Jeg bestilte d 6/1 noget træningsudstyr, der aldrig dukkede op. Lidt tid senere skrev jeg, at jeg ville have pengene tilbage, nu hvor produktet alligevel ikke var blevet sendt afsted. De skriver at de vil tage det op med økonomiafdelingen, men jeg har aldrig fået mine penge tilbage, de har bare trukket fra mit kort. Jeg vil ALDRIG købe fra dette svindlerfirma igen, man kan overhovedet ikke regne med noget som helst. Rigtig træls ikke at få penge tilbage, for et produkt man aldrig fik og som aldrig blev sendt
Må jo være tidenes tregeste levering
Må jo være tidenes tregeste levering, finnes på lager og bruke så lang tid på levering og ikke høre noen ting, helt latterlig. Bare å drite i å handle om du vil ha varene dine
har bestilt et whiteboard,prøver at…
har bestilt et whiteboard,prøver at komme i kontakt,men umulig,ville vide hvornår man kan forvente at få leveret
sine vare.
Mvh.m c riise
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.