Ik heb teensokken besteld…. 1 september. Het is nu 4 november. Het telefoonnummer wat ze op hun site hebben werkt niet. De mails zijn no replay…. Formulier voor niet ontvangen stukken kun je invu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Deal Party: pure oplichters. Leverings termijn onduidelijk; je kunt pas na 4 weken navraag doen; track & trace geeft geen info. Dan ontvang je bericht dat je betaalde product kunt ophalen tegen betal... Zobacz więcej
Zeer slecht. GPS kinderhorloge gekocht. Werkt volgens handleiding alleen met Chinese simkaart. DealParty wil echter horloge niet terugnemen, omdat er een tracing code inzit. Stond echter bij aankoop... Zobacz więcej
Er zitten duidelijk hele vervelende criminelen achter dealparty.nl...! Niemand heeft een artikel ontvangen of het was kapot of niet volgens beschrijving. Al het geld van iedereen is gewoon wegge... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Opgelicht!
7 december 2020 een bestelling geplaatst bij deal party. Nooit een bevestiging gehad. Na 3 weken dacht ik van heb ik nou wel of niet besteld daar, dus ik plaats de bestelling opnieuw met mijn domme kop. Ik kreeg wel een bevestiging dit keer maar ik kreeg twijfels want mijn gevoel zei dat ik al eerder had besteld. Ik heb ingelogd op mijn ing en ja hoor ik had al besteld dus ik wilde mijn 2e bestelling annuleren.. Ik bel naar +31 (0)20 589 0999 maar het enige wat die robot zegt is los het op via de site....... Maar nu zijn we 1 maand verder en heb ik 1 pakketje binnengekregen dat gewoon van Ali express is. Daar betaal je dan €30 voor (4 boxers van magere kwaliteit) Ik voel mij opgelicht en krijg ze dus niet te pakken om die 2e bestelling te annuleren. Ik wil ze graag aanklagen maar weet niet hoe en misschien is het een idee om met z’n alle een aanklacht te doen want dan sta je sterker! Mochten jullie interesse hebben dan kunnen jullie mij opzoeken via Facebook aangezien ik hier geen e-mailadres mag plaatsen : Maroua Lougtaibi.
Maroua.
Geen bestel bevestiging en bestelling…
Geen bestel bevestiging en bestelling ontvangen van 16 dec. 2020. Tel. contact niet mogelijk. Zeer teleurstellend
Waar is mijn bestellingHierbij mijn vraag.
Hierbij mijn vraag.
Ik heb een bestelling bij jullie staan (D3625846P)
waar blijft mijn bestelling.
Nooit iets bestellen bij Dealparty, het is een fake!
Ik heb 1 ster moeten geven, het liefst gaf ik 0 sterren.
Waardeloos bedrijf. Ik heb een maand geleden een product besteld. Volgens Track&Trace is het op de 18e aangeboden, maar op die dag heeft niemand bij mij aangebeld (dat kan ik zien want er wordt op mijn telefoon geregistreerd als iemand aanbelt, ik open de deur met m'n telefoon). Dus ik wordt gewoon ordinair belazerd. Je betaalt, maar er wordt niets gestuurd. Nooit iets bestellen bij dit bedrijf!!!
Niets ontvangen, geen service
Na ruim 2 maanden nog steeds niets ontvangen, klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en verwijst alleen maar naar website.
Gps horloge gekocht voor 34,95
Gps horloge gekocht voor 34,95
Eigen domme schuld dat ik er in ben getrapt. Heb geen research gedaan.. 3 weken op moet wachten om vervolgens rommel te mogen ontvangen. Geen geld terug omdat er een gps in zit(die het niet doet)die unique is en dus niet meer gebruikt kan worden. Gezegd dat het product stuk is en toch 20%, 7 euro terug gekregen. Voor 12 euro overigens ook bij alixpress te koop. Zijn telefonoisch niet te bereiken. Kortom, mijdt deze stelletje oplichters
Nooit bestellen bij dealparty! Zijn oplichters!!!!
Mijn dochters hebben voor kerst voor hun vader verwarmde skisokken besteld.
Sokken zijn inmiddels aangekomen.
Zijn gewone sokken met in beide sokken een dikke batterijhouder. Absolute niet geschikt om mee te skien.
Dealparty is zowel telefonisch als via de mail niet bereikbaar.
Absolute onbetrouwbaar!!!!
Helaas hebben mijn tienerdochters zonder dat ik het wist de bestelling gedaan en zijn nu 30 euro kwijt, waar zij hard voor hebben gespaard.
Zeer slechte service niet te bereiken
Zeer slechte service niet te bereiken! Een gps horloge waar mijn kind savonds als ze op bed lag in het Bos moest lopen en overdag als ze op school zat op de a12. Horloge bandje was ook heel snel kapot. En geen reactie of contact te krijgen. Beetje jammer kinderen zo teleurstellen.
Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring. Leveren een horloge voor een kind dat kapot is, reageren dat deze na 7 dagen gemeld had moeten worden ( waarop ik uitlegde dat dat niet kon vanwege 5 december) vervolgens telefonisch onbereikbaar en geen reactie op mails. Resultaat een verdrietig kind.
Af te raden
Het is gewoon een webwinkel die voor je bij Ali Expess besteld m.a.w. een dropshipper. Je kunt beter gelijk zelf bij ali bestellen in plaats van bij Dealparty. Zelfde principe als Trendx.nl
Waardeloos product
Heb onlangs 2 verwarmde zooltjes besteld. Bij aankoop kreeg ik meteen te horen dat levering wel 4 weken op zich kon laten wachten. Dat klopte. Gisteren werden ze besteld. Het is echter een waardeloos product. Het is de bedoeling dat de zooltjes via een usb aansluiting op de pc worden aangesloten en verwarmd. Die opwarming is echter minimaal en eenmaal in de schoen blijft die warmte hooguit 5 minuten hangen. Dus houd je geld in de zak.
Attentie attentie: bestel hier niet!
Erg slecht! Schandalig! Ik heb een gedeelte van de bestelling ontvangen, wil het retourneren, maar ze zijn niet bereikbaar. Retourformulier heb ik nog niet ontvangen, terwijl retour binnen 14 dagen moet plaatsvinden. Ik lees overal dat je aangifte moet doen en dit bij Radar moet melden.
Via bol betaal je iets meer, maar gegarandeerd dat betrouwbare partijen het product leveren. Inmiddels heb ik al een afspraak staan voor aangifte (360196). En ik heb informatie opgevraagd bij dpd en kvk!
Stuur een ingebrekestelling naar het adres van FortyTwo Shops is Herengracht 449 A in Amsterdam.
En pak verder door.... weg ermee!
Deal party heeft een zeer slechte…
Deal party heeft een zeer slechte service. Ik heb in mei iets besteld, nu is het tegen het einde van het jaar en tot nu toe heb ik nog niets ontvangen; ze hebben geen e-mail. Het enige telefoonnummer op de site verwijst telkens naar dezelfde site. Op de site kun je de informatie zien, maar het is nutteloos om het te lezen omdat alles wat je doet toch niet wordt verwerkt. Hoe dan ook, ik raad niemand aan om deze site te gebruiken.
Slecht
Slecht! Slecht! Slecht!
Functiebeschrijving van het product was in het CHINEES!!!
Ik wacht al sinds 3-10-2020 op op een refund van het - in oktober geretourneerde - product!!!
Ik bestel hier NOOIT meer wat!!
Zeer slechte retour service
Zeer slechte retour service! Op de site staat vermeld dat je producten kunt passen zoals je ze ook in de winkel zou passen. Toch kan ik mijn schoenen niet terugsturen, omdat ze opeens onder hygiënische producten zouden vallen. Staat nergens vermeld op de site.
Krijg uiteraard wel weer korting op een volgende bestelling. Alsof ik dat ooit zou doen!
Raad iedereen af hier nog wat te bestellen.
Deal party is een website die gebruikt…
Deal party is een website die gebruikt maakt van dropshipping.
Wat houdt dat in.:
Een website die gebruikt maakt van Chinese webwinkels, waarvan men producten aanbied met behoorlijke korting, waarvan deze korting niet waar is.
Simpel weg omdat als je de zelfde producten besteld via de bekende Chinese webwinkels je veeeeeelll goedkoper uit bent.
Ze doen zich voor als verkopende partij met alle keurmerken, echter waneer men besteld gaat de bestelling na betaling direkt door naar de Chinese webwinkels waarmee zij onderling financiële afspraken hebben gemaakt.
Deal party behoud het verschil tussen de werkelijke aankoopprijs.
De service valt dus daarom ook bij de Chinese webwinkels.
Deal party kan hierdoor geen service verlenen en zijn daarom niet telefonisch bereikbaar, sterker nog er is geen KvK inschrijving nog adres.
Op het moment dat he een product wilt retourneren heb je dus een probleem, want deal party is niet aansprakelijk. Sterker nog via de disclaimer sluiten ze zich uit voor de aansprakelijkheid.
MENSEN BESTEL DUS NIKS BIJ DEAL PARTY OF ANDERE VAN DIT SOORT WEBSITES ZONDER TELEFONISCH SERVICE OF DUIDELIJK KVK INSCHRIJVING CQ ADRES.
Ik mag geen spullen retour sturen
Ik heb waterdichte zakken besteld. Ze voldoen niet aan mijn verwachting. Nadat ik gemaild heb om mijn producten retour te sturen krijg ik een aanbod van 40% korting als ik de producten wil houden. Ik heb aangegeven dat niet te willen. Ik wil de producten terug sturen en mijn geld terug. Nu krijg ik helemaal geen reactie meer. Spullen zijn rechtstreeks uit China hierheen gestuurd dus kan ook geen adres vinden waar ik de producten naar terug kan sturen...
Valt erg tegen
Ik kreeg een panty geleverd met ruimte voor een penis 😱. Ik probeer contact op te nemen maar nergens kan ik een email adres oid vinden.
Daarbij kwamen de panty's van Ali express en duurde de levering lang. De panty is one size fits all maar ze vallen erg klein. Ik heb maat 42 en hij is eigenlijk te klein. De prijs is 13 euro per stuk. Daar verwacht ik toch wat meer voor!!!
Oplichters!!
Oplichters!!!
Bestel hier niet. Als je product niet goed is, stuur het niet terug want je krijg je geld niet terug, en doe aangifte!!
STELLETJE OPLICHTERS ZIJN HET!
STELLETJE OPLICHTERS ZIJN HET!
KOOP HIER NOOIT IETS!!!!!!
Doświadczenie Trustpilot