Ik heb teensokken besteld…. 1 september. Het is nu 4 november. Het telefoonnummer wat ze op hun site hebben werkt niet. De mails zijn no replay…. Formulier voor niet ontvangen stukken kun je invu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Deal Party: pure oplichters. Leverings termijn onduidelijk; je kunt pas na 4 weken navraag doen; track & trace geeft geen info. Dan ontvang je bericht dat je betaalde product kunt ophalen tegen betal... Zobacz więcej
Zeer slecht. GPS kinderhorloge gekocht. Werkt volgens handleiding alleen met Chinese simkaart. DealParty wil echter horloge niet terugnemen, omdat er een tracing code inzit. Stond echter bij aankoop... Zobacz więcej
Er zitten duidelijk hele vervelende criminelen achter dealparty.nl...! Niemand heeft een artikel ontvangen of het was kapot of niet volgens beschrijving. Al het geld van iedereen is gewoon wegge... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Gekochte product nog niet binnen…
Gekochte product nog niet binnen gekregen.via email niet te bereiken.ik ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten.mijn order nummer is D3630567P.
Waardeloos!!
Net als voorgaande review ontzettend slecht dit! Horloge zonder sim en geen QR code. Gebruiksaanwijzing onduidelijk. Kortom product gekocht die niet aan de praat kan. En er wordt helemaal niet gereageerd op mails. Oplichterij noem ik dit!
Horloge werkt niet
Tracking horloge voor kind gekocht werkt niet. Zit geen QR code bij. Kan dealparty klantenservice niet bereiken. Mailadres klopt ook niet. Schandalig!!!
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Horloges die geleverd worden werken niet en klachten worden niet in behandeling genomen. Bestel hier niets!!
Koopt nooit iets bij deal party ze…
Koopt nooit iets bij deal party ze verkopen artikelen van Ali expres aan een veel hogere prijs zoals oordopjes Ali 13€ bij deal party 48€ zogezegd in promotie een bedrieglijke zootje.
dit is een nep bedrijf.
dit is een nep bedrijf..
mooi mn geld kwijt. geen klantenservice die je te woord staat.. alleen een bandje.
aangifte gedaan, maar politie doet er niets mee.
Pure oplichting
Pure oplichting. Kinderhorloge werkt niet. Telefonische klantenservice onbereikbaar en via email afgedaan als: jammer maar helaas. Niet bestellen hier..!
NIEt in trappen!!!!
NIEt in trappen!!!!! Fake organisatie, alles nep en onbereikbaar!!!
Te mijden! Beroepsoplichters !
Dit heb ik na vele jaren nog nooit meegemaakt : earbuds besteld, lang gewacht, en eindelijk toegekomen. Product werkt niet en was NIET NIEUW! Duidelijk een terugzending van nog een andere ontevreden klant. Blijven aandringen om een video te sturen van "het niet werken van de earbuds ". Kan het nog gekker?
Kinder Smartwatch besteld dat niet niet…
Kinder Smartwatch besteld dat niet niet werkt. Geen GPS, laatste locatie was in China. NIET BESTELLEN!
Onmogelijk aan de praat te krijgen.
Een artikel besteld bij Deal Party
Een artikel besteld bij Deal Party, ik werd regelmatig op de hoogte gehouden qua verzending vanuit magazijn en bezorgen via Go Parcel, geen klachten en 100% tevreden.
Terug sturen mag niet?@#$%^&*
Hardloop barefeet schoenen gekocht die te klein blijken. Met sokken gepast maar mag volgens de helpdesk niet geruild wegens hygiëne. Ik vind dit nergens terug in de voorwaarden.
Koop niet bij deze partij want het klopt niet.
Ordered a smart watch for kids
Ordered a smart watch for kids. It does not connect with the code they delivered it with. First they told me they cannot take it back because the unique code that belongs to the watch. But the code isn't working. After one month of mailing back and forth I can now return it but have to pay to return it and the policy says I will not receive the whole amount of money back because of the unique code that comes with the watch.
Still in doubt to return or not because I have to pay for it and it is not clear what amount of money they will give me back.
Kennelijk een kat in de zak gekocht
Kennelijk een kat in de zak gekocht. Bestelling gedaan van bamboe herenondergoed op 14 maart besteld en tot op heden 1 mei 2021 nog niets ontvangen. Zogenaamde tracking geeft aan dat de bestelling nu weer voor 13 mei zou moeten binnenkomen, maar geloof daarin heb ik niet echt meer.....kortom, adviseer om nooit een bestelling te doen bij deze Dealparty.
Grootste oplichter site van Nederland!!!!
Grootste oplichters van Nederland!!!!! Horloge doet het niet en ze zijn niet te bereiken. Mensen aub laat je niet gek maken en koop niks meer van Dealparty.nl
Koop hier niets
Koop hier niets. Geven geen geld terug bij retour gestuurde gps horloges. Moeilijk bereikbaar en alleen via e-mail.
Slecht
Het klepje waar de sim kaart in hoort was afgebroken. Omdat ik dit pas opmerkte na 7 dagen omdat ik daarvoor nog geen kaartje had, willen ze niet tot een oplossing komen en heb ik nu een horloge waar ik niks aan heb. Heel jammer!
MENSEN DOE HET NIET!!!
MENSEN DOE HET NIET!!!! Totaal onbetrouwbaar, kinder smartwatch besteld dat niet werkt. Geen service van klantenservice of retour totaal waardeloos. Via de telefoon wordt de verbinding automatisch verbroken. Niet kloppende handleiding van apparaten. Tegen de tijd dat je alles hebt geprobeerd om het apparaat werkend te krijgen ben je het moe bent en je alles wilt retourneren, maar helaas zijn de 14 dagen om te retourneren dan al verstreken.
MENSEN DOE HET NIET!!!!
Voor het eerst opgelicht
Voor het eerst opgelicht! Geen code bij de kids horloges. Ik kan er niets mee. Geen helpdesk te bereiken. Terugsturen kan ook niet. Helpdesk biedt 20% korting bij de volgende aankoop!?! Echt... Hoe durven ze.
Doświadczenie Trustpilot