Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb teensokken besteld…. 1 september. Het is nu 4 november. Het telefoonnummer wat ze op hun site hebben werkt niet. De mails zijn no replay…. Formulier voor niet ontvangen stukken kun je invu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Deal Party: pure oplichters. Leverings termijn onduidelijk; je kunt pas na 4 weken navraag doen; track & trace geeft geen info. Dan ontvang je bericht dat je betaalde product kunt ophalen tegen betal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht. GPS kinderhorloge gekocht. Werkt volgens handleiding alleen met Chinese simkaart. DealParty wil echter horloge niet terugnemen, omdat er een tracing code inzit. Stond echter bij aankoop... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Er zitten duidelijk hele vervelende criminelen achter dealparty.nl...! Niemand heeft een artikel ontvangen of het was kapot of niet volgens beschrijving. Al het geld van iedereen is gewoon wegge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Scammers / oplichters

Waiting about 8 weeks now for my order.
Had a couple of emails with lame excuses to keep you on the line. Everything previously written here is correct. Scammers!
Paid via Visa and got my money back.

Wacht nu zo’n 8 weken op mijn bestelling.
Paar keer mail contact gehad met slappe excuses om je aan het lijntje te houden. Alle eerder het hier geschrevene klopt als een bus. Oplichters!
Heb via Visa betaald en mijn geld inmiddels teruggehad.

11 kwietnia 2022

Oplichters!!!

Oplichters!!!

Besteld,,gehaald niets ontvangen.
Oo elke mail direct reactie dat ze het onderzoeken/doorsturen: niks.
Tuig is het!

10 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Doe aangifte als je ook benadeeld bent

Je wordt genept waar je bij staat. Allemaal misleidende informatie van hoe druk ze het hebben om te verhullen dat de levertijden lang zijn omdat het uit China komt tot aan een telefoonnummer wat niet werkt omdat ze het te druk hebben.

Bedrijfsgegevens zijn niet terug te vinden en er is alleen maar een postbusnummer aan gekoppeld. De beste manier om zo'n bedrijf te stoppen is om aangifte te doen

7 kwietnia 2022

23-02-22 besteld en betaald, nooit ontvangen

23-02-22 besteld en betaald. Bevestiging ontvangen maar geen pakket. Ordernummer wordt niet meer herkend om orderstatus te bekijken. Via de website kom ik steeds bij hetzelfde antwoord uit:dat ik de orderstatus moet bekijken.
Via alle 8 keuzes in het keuzemenu van de klantenservice kom ik uit bij hetzelfde antwoord:"om u niet langer onnodig aan het lijntje te houden, wordt nu de verbinding verbroken"
Conclusie:opgelicht

1 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

I have ordered something to train my…

I have ordered something to train my butt with on 26th of January and still haven’t received it I think it shouldn’t be taking this long and it kinda makes me angry. I would like to have my money back. I have been contacting them through their own site, they replied with that it’d be delayed but for how long they didn’t tell me. I think this isn’t really trusting and I feel scammed.

20 marca 2022

grafzaak

Bestellen ,wachten , wachten ,wachten na 3 maanden nog steeds wachten , daaaaag geld aan wederom een grafzaak met mooie advertenties maar leveren geen ene moer en het kan allemaal in Nederland . Tijd voor een bezoekje zeg ik !!!

10 marca 2022

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf
9 dec wat besteld
Nog niet in huis
Geld terug storten doen ze
Eerder de review moeten lezen

25 lutego 2022

Verwarmde zolen besteld DEFECT

Verwarmde zolen besteld
Zouden op voorraad zijn
Reeds 3 weken verstreken
Gezien de revieuws ben ik benieuwd of ik ze nog zal ontvangen.
Ben benieuwd. Tot nader bericht
Vandaag bericht dat ik het product op kan halen met bijbetaling van 7,20 euro bijbetaling omdat het uit china komt.
WAARDELOOS PRODUCT
BESTEL AUB NIETS BIJ DEZE FIRMA.
Product is defect en omdat er stond dat het uit voorraad werd geleverd was ik er vanuit gegaan dat het door een Nederlandse firma binnen enkele dag zou worden geleverd.

21 lutego 2022

opgelicht

Heb op 3 januari neussprijders gekocht voor de prijs van 14,95 euro gratis verzendingskosten,en er waren er nog 20 stuks op vooraad.Na zeven weken krijg Ik de volgende mail gelieve de som van 18,17 euro te betalen omdat Ik zogezegt buiten Europa heb gekocht.Terwijl Ik wel in Nederland heb bestelt en geen verzendingskosten hoefde te betalen.Geld kwijt zoals Ik hier bij de revieuws heb gekeken:gaat het hier om een bedrijf die de gewoonte heeft om ons geld afhandig te maken dit noem Ik machtmisbruik en de reinste oplichterij .Aan alle mensen geef ik deze wijze woorden .Koop niet bij DAELPARTIJ ,in de meeste gevallen gaat het hier wel degelijk om,Rijk te worden op de consument.
Een opgelichte klant
Marin Roger

10 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Horloge voor mijn zoontje besteld

Horloge voor mijn zoontje besteld, lang wachten. Binnengekomen geen gps maar lbs systeem. Chinees spul. Klantenservice niet berijkbaar. Opdoeken deze webshop oplichters

8 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Levering na 5 weken status al 2…

Levering na 5 weken status al 2 weken"ligt bij customs awaiting payment receiver"
Ik weet van niets. Heb iets besteld bij een nederlande partij. Waarom dan customs. En wie is dan de receiver zou moeten zijn partydeal.nl. heb ook geen enkel bericht aan mij. Bezorger is postnl.
Party.nl houdt elk contact af achter een internetmuur terwijl ze wel al weken op mijn geld zitten. Riekt naar pure oplichterij.
Update:
Dealparty maakt ook nergens melding van kosten als importheffing. Nu blijkt fe zending al enkele weken bij de douaneafhandeling van postnl te liggen, wachtend op een betaling van de geadresseerde. Postnl heeft me daar niet over geinformeerd. Via een tip van een vriend kwam ik erachter hoe dat te onderzoeken. Blijkt dat ik import en handelings en een deel van de partij kosten moet betalen anders gaan je spullen terug naar afzender. ( In dit geval china )
Kortom u bent gewaarschuwd partydeal is een oplichtersorganisatie. Het is slechts een pary voor de organisatie. Ook postnl speelt hierin een duistere rol door mij niet te informeren terwijl ze wel al mijn adresgegevens hebben.

28 stycznia 2022

Verwarmde sokken

Begin december verwarmde sokken besteld, maand later geleverd. Volstrekt waardeloos product. Klantenservice telefonisch onbereikbaar, klacht loopt per mail via Engeland, product vermoedelijk via drop-shipping uit China o.i.d. Retourneren onmogelijk (er wordt gezegd dat de retourperiode 7 dagen is, terwijl op de site van Deal Partij 14 dagen wordt aangegeven. Kortom: WAARDELOOS product en een ONBETROUWBAAR bedrijf. Doe geen zaken met deze lui!

27 stycznia 2022

oplichters

25/11 iets besteld, nog altijd niets ontvangen.
Ook onbereikbaar via mail en telefoon.
€40 kwijt!

24 stycznia 2022

Verwarmde zolen besteld

Verwarmde zolen besteld, maand na dato gekregen.
Koop hier niets, de verwarmde zolen zijn waardeloos.
Ook nog extra kosten betalen bij ophaalpunt.
Veel geld betaald en een waardeloos product.

21 stycznia 2022

Oplichters!!!!!!

Waar blijft mijn bestelling!!!!!!op 12 december al kado onderbroeken besteld maar nog niets geleverd.Krijg de indruk dat ze ook niet meer gaan komen.Wat een slechte mensen lopen er toch rond op deze wereld.Nou ik zeg stik erin.Ik geloof in Karma.Dus mensen wees gewaarschuwd u krijgt niets hou je zuurverdiende centen in je zak!!!!!Dit bedrijf is nep

21 stycznia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej