Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb teensokken besteld…. 1 september. Het is nu 4 november. Het telefoonnummer wat ze op hun site hebben werkt niet. De mails zijn no replay…. Formulier voor niet ontvangen stukken kun je invu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht. GPS kinderhorloge gekocht. Werkt volgens handleiding alleen met Chinese simkaart. DealParty wil echter horloge niet terugnemen, omdat er een tracing code inzit. Stond echter bij aankoop... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Er zitten duidelijk hele vervelende criminelen achter dealparty.nl...! Niemand heeft een artikel ontvangen of het was kapot of niet volgens beschrijving. Al het geld van iedereen is gewoon wegge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Stelletje dieven!bestel hier nooit!ze…

Stelletje dieven!bestel hier nooit!ze maken geld met jou geld.Ze hebben niks op voorraad,ze bestellen ook nog is uit China.Je wacht maanden op je bestelling en betaald ook nog is invoerkosten van 12 euro voor een horloge van 30 euro!

23 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Ze vragen bij betaling of je geld voor…

Ze vragen bij betaling of je geld voor hulp aan Oekraine wil overmaken.
Dat heb ik gedaan. Op de rekeningdie ik kregeg staat dat vermeld als fooi.
Dat was echt niet de bedoeling! Voor de rest zijn de klachten van alle anderen herkenbaar

13 lutego 2023

Waardeloos

Waardeloos, reageren niet, kan geen retouradres vinden, ik zit mwt 2 gps kinderhorlges in mn maag, die echt waardeloos blijken te zijn

11 lutego 2023

Wat een SCAM pure OPLICHTERS

Wat een SCAM, je bestelt iets voor Euro 24,95 en dan krijg je bericht van de Douane Te betalen bedrag: €21.28 voor invoerkosten. Dan ben je in totaal bijna het dubbele van de ZOGENAAMDE deal kwijt! Trap er niet in, gewoon OPLICHTERS

9 lutego 2023

heel slechte service!!

Wacht al 7 weken op mijn boxers. Telefonisch niet te bereiken door doodlopende keuzemenu's. Mail krijg je ook geen antwoord, behalve een engelstalige bevestiging dat de mail ontvangen is, maar dan stopt het, Heel heel slecht!!

8 lutego 2023

bende oplichters.

Gewoon een bende oplichters.
Schoenen besteld en nooit geleverd.
Geen antwoord op telefoon, bandje en hangen op.
Mails ook niet beantwoord.
50€ in de prullenbak gegooid.
Tevens verdenk ik ze ervan mijn e-mail te hebben doorverkocht want sinds m’n bestelling zit m’n junk mail elke dag vol met internet ellende.
Het is dus makkelijk: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan is het dus zo. Zeker bij dealparty.nl

Update 12/01 betalingsverzoek gekregen van de douane twv €21,40. Pakje geweigerd. Reden van weigering? Het zou uit nl komen en niet uit China en dus ga ik geen extra kosten betalen.

7 grudnia 2022

Dealparty is criminele organisatie

Dit is een criminele organisatie. Besteld op 23 nov. j.l. ,NIET geleverd. Ook bellen heeft geen zin, je krijgt een bandje met een belgische dame die om het gesprek niet te lang te laten duren gewoon afbreekt ofwel je krijgt niemand aan de lijn.

22 listopada 2022

Bedriegers!

Bedriegers!! Moet 20€ invoerkosten betalen op een bestelling van 15€!!!!
En ik probeer hen al 5 dagen te bellen, maar niet bereikbaar wegens ‘te druk en geen personeel’!!!
Niets kopen daar, je bent zeker je geld kwijt!

15 grudnia 2022

Onbetrouwbaar

Kreeg bericht van postnl dat er een pakketje was binnengekomen waarvoor ik 4 euro inklaringskosten moest betalen. Bleek uit Hong Kong te komen. Bij ontvangst zag ik dat het de boxershorts waren die ik bij DealParty had besteld, zonder verzendkosten. Gebeld maar zijn onbereikbaar. Dit lijkt me geen betrouwbaar bedrijf. Op hun site staan louter positieve reviews en dat geloof ik wel want mijn negatieve review werd niet geplaatst.

13 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Usb pantoffels die niet voldoen aan verwachtingen

Usb pantoffels besteld die niet voldoen aan verwachtingen. Mag ze niet terugsturen ivm hygiëne redenen. Ze zijn ongedragen en kan ze in originele verpakking terugsturen maar daar willen ze niet van weten.
Heb gemeld op consuwijzer.nl en melding gedaan bij de politie. Valt onder civiel recht maar wanneer genoeg mensen melding maken van deze site kunnen ze het als oplichting strafrechtelijk vervolgen.
Kreeg via politie tip dat ik gratis advies bij de rechtswinkel in kon winnen. Via site van rechtswinkel voorbeeldbrief gebruikt om officieel verzoek tot ontbinding van de koop binnen de bedenktijd in te dienen bij Dealparty.

26 listopada 2022

Let op inklaringskosten!

Okay, niet goed gekeken voordat ik bestelde, klopt! Hand in eigen boezem, maar ik zal hier nooit meer wat bestellen:
A) duurde enorm lang
B) moest inklaringskosten betalen waardoor ik uiteindelijk heel duur uit was. (Ik heb er bewust voor gekozen deze te betalen om te zien of het product ook daadwerkelijk geleverd zou worden en dat was zo dus daar kon ik verder niets over zeggen)

17 listopada 2022

Oplichters!

Oplichters!
Lees eerst de kleine lettertjes voordat je hier aankopen doet.
Deze website zouden ze offline moeten halen!

30 października 2022

Oplichters

Had sokken besteld voor bijna €50, maar bleken bij de inklaring slechts een waarde te hebben van net €3. Worden dus gedropshipt. Vermijden! Moet nu ook nog inklaringskosten betalen.

28 sierpnia 2022

Oplichters

Oplichters, had een gps horloge voor mijn zoontje besteld, naar 6 weken kon ik het ophalen maar moest eerst nog inklaringskosten van 11 euro betalen!
Dus rotzooi uit het buitenland
Het horloge was ook rotzooi, want komt niet verder in het menu.
Dus 60€ weggegooid

25 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Opletten als je hier aankoopt!

Opletten als je hier aankoopt!! Je moet voor deze producten hele hoge invoerkosten aan de douane betalen. De producten komen van China of Taiwan. Zij vermelden "gratis verzenden" en wat later krijg je een bericht om voor je aangekocht product bij de post invoerkosten te betalen. Schandalig. Ik kocht een product van 11€ en moest 18€ invoerkosten betalen.
Zoals vermeld in hun algemene voorwaarden heb ik beroep gedaan op het "herroepingsrecht". Maar daarop krijg ik geen antwoord? Je wordt via een automatische berichtgeving in het Engels in kennis gebracht dat ze jou bericht hebben ontvangen. Daar blijft het bij. Ik hoop alsnog om mijn centen terug te krijgen.

11 sierpnia 2022

Heel slecht

Heel slecht. Maken goedkope reclame, en vervolgens hele hoge invoer kosten aan de douane omdat het van China komt. Maar wel verkopen onder de naam dealparty.NL !!

Schande

10 sierpnia 2022

Belachelijk

Belachelijk
Had een kinderhorloge gekocht om mijn kind te kunnen traceren.
Wel gekregen maar wilde gelijk terug sturen.
Mag niet omdat er een unieke code bijzit.

3 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

miskoop bij een slechte webwinkel

Bestelling van 4 juji 2022 op 3 augustus nog niet ontvangen.
Dealparty heeft een helpcentrum, dat eigenlijk een mededelingcentrum is. JE KRIJGT NIEMAND TE SPREKEN.
Na lang zoeKen blijkt bestelling al/(pas?) op 19 juli naar leverancier geretourneerd {waarom?}.
Daar krijg je geen melding van EN er vindt geen restitutie van betaling plaats.
Dit bedrijf vind ik beslist GEEN AANRADER

3 sierpnia 2022

Deal Party : OPLICHTERS

Deal Party: pure oplichters. Leverings termijn onduidelijk; je kunt pas na 4 weken navraag doen; track & trace geeft geen info. Dan ontvang je bericht dat je betaalde product kunt ophalen tegen betaling van forse inklaringskosten. Dus niet bestellen; je wordt opgelicht.
Let op: qua naam/logo liften ze mee op succes van Group Deal (Telegraaf-concern) maar dit zijn Chinese oplichters.

27 lipca 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej