Dealhunter Recenzje 13 719

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Oceniono na 5 z 5

Disse stjerner er årets vittighed. Jeg er som øjensynligt mange andre blevet opkrævet for et større beløb for medlemskab. Jeg har som alle de øvrige aldrig bedt om et medlemskab!

Oceniono na 5 z 5

Hotel der lever 100 % op til et dejligt ophold. Der var pænt rent, morgenmad han var helt i top, meget hygiejnisk, velfungerende. Personalet var flinke og meget hjertelig. Alt i alt et hotel vi gerne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Paguei 99 euros pela bicicleta eletrica e até hoje não tenho a bicicleta .Não respondem ao mail nem existe web do serviço enganador.!!!Chamei a Policia para investigar !!!!

Oceniono na 3 z 5

Det er egentligt gået meget fint, men når man så modtager 2 STK varer i form af armbåndsure, som så begge ikke kan gå. Så er helhedsindtrykket ikke ret godt.

1. Kupony

Napisane przez firmę

For at en vare kan komme på Dealhunter, skal det være en attraktiv deal for forbrugeren. Derfor bruger vi mange ressourcer på at finde de deals, som passer bedst til vores brugere. Dog har vi ikke prisgaranti på Dealhunter. Dealhunter.dk er en del af N2 Ads A/S, der igennem flere år har leveret innovative løsninger online. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om.

1,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Varerne svare til beskrivelserne.

19 maja 2021

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse af os.
Vi er glade for at du synes varene passer til beskrivelserne

Elendig service

Elendig service! jeg benyttede mig af 14 dages gratis prøveperiode, men blev alligevel trukket 89 kr !! man må åbenbart ikke opsige sit medlemsskab og samtidig bestille på deres hjemmesideN, SELVOM MAN ER INDENFOR PRØVEPERIODEN. Hvad skal jeg så bruge de 14 dage gratis til??? Og de vil ikke refundere mine penge, deres undskyldning var at jeg havde købt billige varer og det mistede de på???? SIKKE NOGET L...!! for så skal i da ikke sælge det til den pris! Jeg fraråder alle at handle på denne side!!! HOLD JER LANGT VÆK!!!!!

18 maja 2021

Hej Elvan
Tak fordi du har handlet hos os.
Du har helt ret - man får 14 dage gratis prøveperiode, men ved afmeldelse mister man den resterende prøveperiode.

Vi skriver følgende i vores betingelser
"Ved udmelding mister du evt. restende tid af gratisperioden på de 14 dage på Dealhunter PLUS. Indmelder du dig igen, vil dit abonnement træde i kraft fra første dag som betalende abonnement (89 DKK pr. måned), da du allerede har benyttet din gratisperiode."

Så ja, du har allerede 1 gang prøvet vores medlemskab og afmeldt det, og derfor trækker vi penge for medlemskabet. Det er helt efter bogen.

Skulle du have yderligere spørgsmål, evt hjælp til afmelding af medlemskab, kontakt os da på info@dealhunter.dk, eller telefon 70 27 28 14 i hverdagene kl. 10-14.

Dårlig service

Bestilte en vare midt i april, pengene blev trukket på min konto den 28. april, den 11. maj er varen stadig ikke leveret. har skrevet til Dealhunter flere gange, de vender bare ikke tilbage-. slut med at handle med dem.

11 maja 2021

Hej Per
Tak for din anmeldelse af os.
Uha, det lyder bestemt ikke godt, og vi beklager dette utrolig meget.
Jeg vil også beklage at vores kommunikation ikke har været iorden på dette punkt.

Jeg vil dog stadig opfordre dig til at tage kontakt til os igen, så vi kan hjælpe og få løst sagen. Ring til os på 70 27 28 14 i hverdagene kl. 10-14, eller på mail info@dealhunter.dk

Når man køber en vare

Når man køber en vare , så blive man medlem og dealhunter kræver da penger pga af man blive medlem pga køb . Ud fra loven så har dealhunter ikke lov at forlange eller påføre medlemskab vist man køber en vare. Har derfor meget lyst at sidde 0 stjerner men dette er ikke mulige. Hilsen en kunde som ALDRIG KOMMER TIL AT KØB NOGET AF JER MERE.

Hej Lisbeth
Mange tak fordi du har givet dig tid til en anmeldelse.
Din påstand om at vi ikke må tilknytte et medlemskab igennem køb er varen er decideret forkert. Dette er tilladt, men man skal informere om medlemskabet flere gange igennem købsprocessen, som vi også gør.

Jeg beklager du har haft nogle kedelige oplevelser med os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er super tilfreds med dealhunter…

Jeg er super tilfreds med dealhunter rigtig mange gode sjove spændende og hyggelige tilbud over en bred kam enormt hurtigt levering og fantastisk hjælpsomt personale hos jeres kundeservice især medarbejderen Jonatan er super rar hjælpsom og super dygtig til at klare problemer bla 😊😊kan klart anbefale dealhunter

Hej Martin
Tak for din pæne anmeldelse af os.
Vi er super glade for at du har haft nogle gode oplevelser med os.
Jeg vil give videre, at specielt Jonathan har ydet super service.
Du ønskes en god dag

Oceniono na 1 z 5

Jeg synes det er noget mærkeligt noget…

Jeg synes det er noget mærkeligt noget at de sender mail hver dag, om nye tilbud og så når man bestiller det, får man en mail dagen efter at det ikke kan lade sig gøre, og især at i sender, mails i forskellige navne. Også oplevet tillykke du har vundet og bestilt hvor er det blevet annulleret igen. Jeres før og efter priser, hænger heller ikke sammen. Jeg er blevet skuffet men de handler jeg har lavet med jer desværre. Jeg vil kalde det for Kina vare

Hej Tøfting
Tak for at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det ser ud som om du prøver at købe flere varer med forskellige profiler, og dette tillader vi ikke. Det er kun tilladt at have 1 profil med 1 medlemskab tilknyttet. Derfor vælger vi at annullere dine ordrer.

Vi har skiftet navn til Medlemskortet, og derfor vil du opleve, at der står begge dele i vores nyhedsudsendelser.

Du må meget gerne tage kontakt til os på info@dealhunter.dk, eller på telefon 70 27 28 14 i hverdage kl. 10-14, så vi kan finde en løsning på dine profiler.

Ufrivilligt medlemskab

ØV - jeg købte for 1 år og 4 måneder siden et alkometer (som i øvrigt ikke virkede, men pyt nu med det). Så her i maj 2021 bliver der pludselig trukket 89 kr. på min konto for et medlemskab. Jeg har aldrig nogen sinde meldt mig ind, og jeg synes det fuldstændig uacceptabelt, at man regner med at en handel for over 1 år siden, berettiger til at melde mig ind. Jeg har absolut ingen kontakt haft med dealhunter i den tid, ingen handler ingen mail eller noget.

9 maja 2021

Hej Anne-Vibeke
Først siger jeg tak for at du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det tyder på at du har købt dit Alkometer til vores medlemspris, og så derigennem blevet medlem. Det lyder dog mystisk, at du ikke er blevet opkrævet for medlemskabet før nu.

Oceniono na 2 z 5

Beløb hævet på konto 4/5

Beløb hævet på konto 4/5, men 9/5 fortsat intet om levering.

9 maja 2021

Hej kunde
Først siger vi tak for din anmeldelse af os.
Det lyder ikke godt. Du må meget gerne tage kontakt til os på info@dealhunter.dk, eller på telefon 70 27 28 14 i hverdage kl. 10-14, så vi kan få det løst.

Oceniono na 5 z 5

super service varer til tiden

super service varer til tiden, kan varmt anbefale

28 kwietnia 2021

Hej Asbjørn
Tusind tak for din anmeldelse af os.
Vi er glade for at dine varer kommer til tiden, og at du anbefaler os.
Mange tak.

Oceniono na 5 z 5

det er altid dejligt at handle hos…

det er altid dejligt at handle hos dealhunter varene kommer altid til tiden

26 kwietnia 2021

Hej Kim
Mange tak for din pæne anmeldelse af os.
Vi er glade for at dine varer kommer til tiden, og at du kan lide at handle med os.
Du ønskes en god dag

Oceniono na 4 z 5

Superb

Har givet 4 stjerner !!!

22 kwietnia 2021

Hej J Fister
Vi siger tusind tak for anmeldelsen, og de 4 stjerner.
Hvordan synes du vi kan gøre os fortjente til de 5 stjerner? :-)

Imponerende hurtig levering

Imponerende hurtig levering.
God service og godt pakket ind.

21 kwietnia 2021

Hej Daniel
Tusind tak for anmeldelsen.
Wow - Super med den hurtige levering.
Vi giver en ekstra "knuckles" til vores lager og fragtmændene :-)

Super billigt

Super billigt, og super hurtige til at levere

19 kwietnia 2021

Hej Sandie
Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at vores levering og priser sidder lige i skabet ;)

Skuffende

Pengene for produktet - CBD Olie - blev trukket en uge før det blev leveret.
Fik tilsendt en mail om at produktet var afsendt, men det dukkede ikke op før en uge senere.

Produktet blev leveret uden dansk indlægsseddel hvilket ikke er lovligt!

Fik sammen med produktet 14 dages prøve abonnement på Dealhunters Plus-medlemskab.
Jeg prøvede helt oprigtigt at finde noget der var værd at købe på deres side, inden jeg valgte at afmelde mig.
Forstår ikke hvorfor de prøver at tilbyde sådan en tjeneste, når der stort set ikke er en skid at komme efter på deres hjemmeside.
Dårligt udvalg og meget høje priser.

6 kwietnia 2021

Hej Michael
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at varen er kommet hos dig så sent, når nu pengene er blevet trukket før din varer dukkede op.

Siden olien ikke betegnes som et lægemiddel, kræves det ikke at der følger en dansk indlægsseddel med. Vi vil meget gerne hjælpe med eventuelle spørgsmål omkring produktet, så ring gerne til os på 70 27 28 14 i hverdage mellem kl. 10-14, eller på mail info@dealhunter.dk

Vi er kede af at du ikke føler vores tjeneste lever op til forventningerne.
Din kritik bliver givet videre.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service blev leveret…

Fremragende service blev leveret hurtigere end den aftalte tid

6 kwietnia 2021

Kære Harry
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre du synes vores service og levering har været lige i skabet.

Kære Sam
Mange tak for din anmeldelse.
Super dejligt at høre, du er tilfreds med både priser og levering.

Oceniono na 2 z 5

Lang leveringstid

5 kwietnia 2021

Kære Heidi
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at leveringstiden har været for lang.
Håber du har fået dine varer.
Hvis ikke, må du meget gerne skrive til os på info@dealhunter.dk

Oceniono na 4 z 5

1 kwietnia 2021

Hej Max
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at vores levering har været tilfredsstillende.

Hilsen Peder, Dealhunter

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej