Może to przypadek, ale mam wrażenie, że sloty tutaj nie są tak „pożerające” jak w innym kasynie, gdzie grałam wcześniej. Oczywiście przegrywam, ale mam więcej tych małych wygranych po drodze, więc sal... Zobacz więcej
Rivo Casino
Norwegia
- deal-value-now.click
Konto nie blokuje się bez powodu
Miałem w innym kasynie akcję, że mi nagle zablokowali konto niby do weryfikacji i trwało to tydzień. Tutaj nic takiego nie doświadczyłem, wszystko stabilne, żadnych dziwnych blokad. Tylko raz wylogowało mnie przy zmianie hasła, ale to normalne.
Konto działa też za granicą
Wyjechałem na kilka tygodni do pracy za granicą i z ciekawości zalogowałem się z tamtejszego internetu. Wszystko działało tak samo, nie zablokowali mi konta, nie było dziwnych komunikatów. To wygodne, bo mogłem sobie wieczorem zagrać, jakby nic się nie zmieniło.
Przerzuciłam się z innego kasyna
Tam ciągle coś nie działało, tu technicznie lepiej. Reszta podobna, więc zostałam tutaj.
Zagrzałam miejsce przy jednym slocie
Mam jedną ulubioną grę i praktycznie tylko ją odpalam. Działa tu świetnie, więc nie szukam dalej.
Wypłaciłam mało, ale bez kombinowania
Nie wygrałam kokosów, tylko jakieś 120 zł ponad depozyt, ale chciałam sprawdzić jak działa wypłata. Zlecę, poczekałam, przyszło. Żadnych maili z pytaniami dlaczego, po co. Po prostu wysłali.
Małe stawki, małe emocje, i dobrze
Gram naprawdę za grosze, żeby nie stresować się specjalnie. Tu się da, bo można ustawić minimalne stawki w slotach i nie ma problemu. Jak przegram, to przegram kilka złotych, jak wygram, to też niedużo, ale dzięki temu nie mam poczucia, że coś wielkiego ryzykuję. Kasyno zapewnia platformę, reszta to już kwestia rozsądku.
Trochę się gubię w promocjach
Szczerze, nie do końca rozumiem wszystkie promocje i turnieje, które tu robią. Interesuje mnie głównie zwykła gra, więc te wszystkie rankingi omijam. Ale sam fakt, że coś takiego jest, pewnie cieszy bardziej zaawansowanych graczy. Ja sobie spokojnie kręcę na swoich ulubionych grach i tyle. Ważne, że bez promocji też da się coś wygrać.
Wersja mobilna bez aplikacji też ok
Nie lubię instalować miliona aplikacji, więc gram tylko przez przeglądarkę na telefonie. Bałem się, że będzie toporne, ale strona ładnie się skaluje, wszystko działa dotykiem. Może apka byłaby wygodniejsza, ale i tak jest dobrze jak na zwykły mobilny widok.
Dają czasem coś za darmo
Wpadły mi free spiny za samo logowanie w weekend, bez depo. Miły gest, serio.
Na plus za szyfrowanie i banki
Sprawdziłem sobie certyfikat SSL, listę banków i ogólnie wygląda to dość profesjonalnie. Dla mnie jako informatyka to ważne, bo nie lubię ryzykować danymi. Płatności przechodzą po bezpiecznych kanałach, nic się nie wywala. To daje mi komfort przy każdym depozycie.
Gram tutaj zamiast gier na Steamie
Złapałem się na tym, że zamiast kupować kolejną grę na Steam, wolę wrzucić 50 zł tutaj i mieć kilka wieczorów kręcenia. Przynajmniej jest szansa, że część kasy wróci. Platforma stabilna, nic się nie wysypuje.
Na próbę i zostałem
Założyłem konto tylko dlatego, że dawali jakiś nieduży bonus bez depozytu, więc stwierdziłem, że nic nie tracę. Pierwsze wrażenie takie sobie, bo interfejs trochę inny niż się przyzwyczaiłem, ale po paru minutach już wiedziałem co gdzie jest. Bonus obróciłem, potem wpłaciłem swoje i szczerze, bardziej mi tu podeszło niż na moim starym kasynie. Nie jest idealnie, czasem gra się dłużej ładuje, ale ogólnie jestem na tak.
Wszystko działa jak trzeba
Nie mam zastrzeżeń technicznych, serio. Przeglądarka Chrome na laptopie, internet z kablówki, żadnych zwiech, żadnych komunikatów o błędzie. Gry wczytują się szybko, nawet te nowsze. Raz mi się tylko strona nie otworzyła, ale to akurat był jakiś problem z moim netem, bo inne strony też muliły. Poza tym interfejs bardzo intuicyjny, nawet moja mama by ogarnęła, a tego typu stron nie lubi.
Pierwszy raz wygrałam w ruletce
Zawsze bałam się ruletki, bo wydawało mi się, że to tylko dla „pro”. Spróbowałam małych stawek, parę razy po 2 zł na kolor i okazało się, że da się bawić bez stresu. Skończyło się na +80 zł. Niby nic wielkiego, ale jaka satysfakcja, że nie przegrałam wszystkiego od razu.
Ruletka szybka, bez zbędnych animacji
Lubię, że nie przeciągają każdego spinu, tylko konkret, wynik i dalej.
Trochę za dużo maili, ale ok
Czasem mam wrażenie, że co dwa dni dostaję jakąś nową promocję na maila i mnie to męczy. Ale jak przescrolluję, to znajdę coś sensownego, więc jeszcze nie wyłączyłem powiadomień całkiem. Grunt, że nie próbują na chama dzwonić czy coś.
Zwykłe kasyno, w dobrym sensie
Nic tu nie jest przesadzone. Normalna rejestracja, normalne gry, normalne tempo wypłat. Nie ma gigantycznych obietnic, nie ma też wielkich rozczarowań. Dla mnie to plus, bo po paru innych serwisach miałem już dość marketingowego bełkotu. Tu po prostu gram i tyle.
Nie jestem fanką hazardu, ale ok
Namówił mnie mąż, trochę pograłam, nie wciągnęło mnie mocno, na szczęście, ale kasyno samo w sobie w porządku.
Z córką testowałyśmy demówki
Brzmi dziwnie, ale razem z dorosłą córką włączyłyśmy tryb demo kilku slotów, żeby sobie pooglądać grafiki i wymyślać historie do tych postaci. Prawdziwą kasą gram tylko ja i to rzadko, ale fajnie, że jest opcja poglądowa, bo można pobawić się bez ryzyka. Samo kasyno działa normalnie, wypłaty dochodzą. Córka śmieje się, że mam „artystyczne” podejście do automatów.
Fajne drobne turnieje, jak się trafi czas
Nie jestem typem co goni za rankingami, ale raz z ciekawości kliknąłem w turniej na sloty. I okazało się, że przy normalnej grze i tak wpadłem na jakieś miejsce z nagrodą. Niewielką, ale zawsze coś ekstra.