Ze geven geweldige service leuke…
Ze geven geweldige service leuke attenties bij je stelling en goed verzorgd altijd keurig en correct
ik heb mijn pakket van de Egel niet onvangen het zou in de brievenbus hebben gegooid maar was niets
Eerder bestelde wij acryl ballen bij VBS. Leuke prijs, maar altijd onzeker of ze goed aan kwamen en dat was vaker niet dan wel.
Daarom via de Egel eens geprobeerd. Eerst gebeld over wanneer het verzonden zou worden en dat werd allemaal netjes gecommuniceerd. Zeker geen spijt van onze aankoop want het was ingepakt in extra doosjes en met bubbelfolie dus alles is goed aangekomen.
En er zat ook nog een leuk hobbymagazine in de doos als extra!
Aanrader dus!
En al een paar keer wat besteld bij hun en altijd tevreden. Ontzettend leuke spullen voor een redelijke prijs.
Prima klantenservice. De laatste keer kreeg ik 2 extraatjes bij mijn bestelling, zeer attent! Zal er zeker vaker wat bestellen.
Tevreden. Mooi aanbod, snelle verzending en een leuk extraatje als verrassing.
Enorm snel geleverd zelfs rond de kerst, netjes verpakt en zelfs met iets extra’s erbij! Enorm blij mee en ik zal hier zeker nog eens bestellen wanneer ik knutselspulletjes nodig heb!
leuke spulletjes, netjes op tijd geleverd
al een paar keer eerder besteld altijd netjes geleverd!