Zou geen ster geven Slecht product, werkt niet Slechte service Aangeduid na 180 dagen 100% terug betaald en ze doen niks Ongelooflijk
ordered their product from facebook, on 19th June, claimed to be a Dutch company, manufacturing in NL never received when I clicked on track and trace was directed to a CHINESE company! Product neve... Zobacz więcej
nadat zij eerst teveel van mijn creditcard hadden afgeschreven wat uiteindelijk is gecorrigeerd kreeg ik na anderhalve maand mijn pakket. ipv 2 doosjes met 8 flesjes + 2 extra heb ik 1 doosje met 5 fl... Zobacz więcej
Pleisters besteld in april, voor de zekerheid met Klarna geregeld. Pakketje nooit ontvangen. Meerdere malen gemaild, geen reactie. Volgens Klarna, die hebben wel contact, is het pakketje afgeleverd. N... Zobacz więcej
Je krijgt een bestelling als het niet…
Je krijgt een bestelling als het niet bevalt kun hè het niet terug sturen, terwijl ze 30 dagen geld terug krijg garantie hebben.
Ze reageren nergens op waardeloos bedrijf geen zaken mee doen.
Bestelling geplaatst maar nooit…
Bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. Bedrijf zelf geeft geen gehoor. Kortom geen zaken mee doen!!!
Product met mineralenpoeder voor…
Product met mineralenpoeder voor gebitsherstel besteld.
Het is verre van wat de advertentie leugens beweren.
Niet kopen dus!
Waardeloos… 3 januari een bestelling…
Waardeloos… 3 januari een bestelling gedaan.. met Klarna.. maar de betaaldatum is al verstreken.. nog steeds bestelling niet ontvangen.. vraag me af of er nog iets komt?? Contact opgenomen via de site maar helaas geen reactie van ddhope..
Misleading advertisements
Misleading advertisements. I bought a powder tand pasta that they asvertised people " if you're not satisfied, you can return it for free" , when i tried to do so their customer service does not reply and their return policy says the consumer has to pay the shipping cost.........to china. So yeah, i have lost my money and I'm left with a product that is not what they promised. Never again
Duurt het lang voordat je een update…
Duurt het lang voordat je een update krijgt waar je bestelling is, meestal nog in China