Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Det går inte att genomföra betalningen hos KLARNA man kräver biometrisk information, pass, ID-Kort, ansiktsbild mm. Det fungerar inte att skanna bild och dokument. Detta är helt absurt. Det är tillr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissättning och ofta rabatterade priser på visst sortiment och det är alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjänst med toppen fint bemötande! ❣️Lättsamma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Produkterna är mycket bra. När jag beställde denna gång på nätet var jag lite för snabb och glömde ett par produkter. Ringde lite senare och det var enkelt att ändra och lägga till i min beställning.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  2. Sklep ze zdrową żywnością

Napisane przez firmę

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Snabbt och enkelt.

22 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss. Allt gott till dig/ DCG

Allt var smidigt

Allt var smidigt. Från att hitta produkter till att betala

21 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack för att du delar! Allt gott till dig hälsningar vännerna på DCG

kiha

lätt att beställa och bra betalningsalternatin

17 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Vi är så tacksamma att du delar med dig av din upplevelse! Stort tack Vännerna på DCG

Oceniono na 5 z 5

allt mycket klart o lätt att hitta

allt mycket klart o lätt att hitta. Bra beskrivningar för produkterna och hur man använder dom.

15 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi önskar dig en fin dag hälsningar vännerna på DCG

Alltid lika smidigt

Alltid lika smidigt! Beställ, betala, vänta på paketet. DCG har aldrig gjort mig besviken.

11 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack för din fina recension! 🌟
Vi är jätteglada att höra att allt har fungerat smidigt för dig – från beställning till leverans. Det betyder mycket för oss att du fortsätter vara nöjd med din upplevelse hos DCG. Tack för ditt förtroende, och varmt välkommen tillbaka! 📦😊/Vännerna på DCG

Oceniono na 5 z 5

Här finns faktiskt allt jag behöver 🤓

Här finns faktiskt allt jag behöver oavsett om det gäller hudvård, ett härligt te, eller min favoritsalva som lindrar mina griniga leder!

6 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Underbart att höra :) Stort tack för du delar med dig! Hälsningar Vännerna på DCG

Oceniono na 1 z 5

Jag brukar betala lätt med Klarna via…

Jag brukar betala lätt med Klarna via min bank men nu skulle jag verifiera att det var jag och då skulle jag scanna pass eller annat. Jag funkar inte med sånt.
Det blev swish till slut.
Så egentligen är det Klarna jag är missnöjd med.

3 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack för din feedback. Vad tråkigt att det uppstod problem i samband med betalningen.

Vi förstår att det kan kännas krångligt när ytterligare verifiering krävs via Klarna. Ibland behöver de göra en extra identitetskontroll av säkerhetsskäl, vilket tyvärr är utanför vår kontroll som butik.

Vad bra att det ändå löste sig via Swish till slut. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp framöver, så försöker vi guida dig på bästa sätt. Hälsningar vännerna på DCG

Oceniono na 5 z 5

Det var lätt att beställa och att välja…

Det var lätt att beställa och att välja betalningssätt.
Ser fram emot leveransen.
Mvh
Gunilla Schönemann

3 marca 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack snälla för din fina recension!
Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din leverans och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Hälsningar Vännerna på DCG

Oceniono na 5 z 5

Snabbt och effektivt att beställa

Snabbt och effektivt att beställa, bra service och då man ringer blir man mottagen på ett trevligt och korrekt sätt.

24 lutego 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Stort tack för du delar med dig av din upplevelse som kund hos oss. Hälsningar vännerna på DCG

Oceniono na 5 z 5

Snabb service vilket är så uppskattat…

Snabb service vilket är så uppskattat och bra produkter.

19 lutego 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack så mycket för din positiva recension!
Vi är glada att höra att du uppskattar både vår snabba service och våra produkter. Det betyder mycket för oss att kunna leverera en positiv upplevelse.
Varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! /Vännerna på DCG

Oceniono na 5 z 5

Jag är så glad att ni finns.

Jag är så glad att ni finns.
Lättsam snygg sida och lätt att söka på.
Lätt att beställa och betala.
Perfekt att ni har swish också.
Mycket snabb leverans, bra att man även kan beställa så man får varan snabbare.
Tack för att ni finns 💖🙋

17 lutego 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Stort tack för dina fina ord och tack för du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss. Tack för att du finns! Hälsningar / Vännerna på DCG

Oceniono na 4 z 5

Jag uppfattade inte att man kunde välja…

Jag uppfattade inte att man kunde välja leverans

17 lutego 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Tack för din återkoppling. Val av leverans sker i kassan i samband med att du slutför din beställning. Om det inte framgick tydligt tar vi gärna med oss din feedback. / Vännerna på DCG

Lätt att beställa produkterna

Lätt att beställa produkterna. Många som blivit hjälpt vid pollenallergi som jag hjälpt och dom är mycket nöjd.

3 lutego 2026

Odpowiedź od DCG Nordic AB

Fantastiskt att höra. Vi är glada över att ha ett stort sortiment och att ni hittar vad ni söker. Hälsningar vännerna på DCG

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej