Davini
Skønt sted
Skønt sted, fantastisk vin og ekstraordinært behageligt personale
Virkelig god oplevelse
Det er super hygge og der er virkelig godt service og humør
Super hyggeligt
Super hyggeligt, god vin, og helt fantastisk service
Stemningen er både hyggelig og intim
Stemningen er både hyggelig og intim, og personalet er både passionerede og vidende, altid klar til at guide en gennem de mange vine på kortet.
Kan varmt anbefales!
Sikke en skøn vinbar ;-))
Sikke en skøn vinbar ;-))
Nogen tænker måske at dansk vin ikke er værd at drikke !
- men tro om igen !
Sikke nogle fantastisk vine
Kom endelig forbi og støt dette stille sted - så vi kan bevare dette skønne sted i mange år 👍
Davini er et helt fantastisk sted, dejlige vine, ekstremt opmærksom personale. Kan helt klart anbefales.
Danske vine i fokus
Da vini har et stort udvalg af danskproducerede vine, suppleret med udenlandske, så alle kan være med.
Lokalet er stilrent med en flot vinkælder, og fra vinbaren kan man gå ud i den hyggeligste gårdhave hvor der er livemusik i weekenden. Personalet er venlige og dygtige til at guide en til den perfekte vin. En skøn vinoplevelse i afslappede rammer!