Davids Gulvafslibning Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Davids gulvafslibning er et lokalt og billigt gulvfirma som udføre gulvafhøvling, gulvslibning, gulvbehandling, afslibning af trapper, reparationer af gulve med mange års erfaring ind for faget. Hos Davids gulvafslibning bruger vi kun de bedste gulvpro...

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

6 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Super Service

Efter en hurtig men rigtig faglig og god dialog, bookede jeg Davids Gulvafslipning til min træterrasse. Alt gjort iht tid - pris og information - 110% iorden men yderligere gode råd om fremtidig behandling. Kan kun anbefales

28 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Flot og hurtigt udført arbejde af…

Flot og hurtigt udført arbejde af mosaikparket og plankegulv. Særligt plankegulvet var udfordrende med gamle rester af vinylgulv og spartel som skulle fjernes.
Meget tilfredsstillende resultat!
Vi er glade og tilfredse og anbefaler.

22 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastic toplanning and execution!

We hired them to sand our new houses floor. It is an old house and we just wanted a fresh look. They delivered in good time, fast and professional communication without an overcomplicated process.

They also have prices on their website which I really appreciated and put them on top of my list to consider for the job.

Well priced, great communication, high quality.

17 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi fik slebet gulve i hele huset af…

Vi fik slebet gulve i hele huset af Davids Gulvafslibning for seks måneder siden, og det er bare blevet så flot! Jeg fatter ikke hvor grundige og præcise de har været, for selv omkring varmerør der stikker ned i gulvet, omkring lister, og ved dørkarme er det virkelig et godt stykke arbejde. De kom tidligt morgen og var færdige omkring spisetid med hele huset. Vi valgte den dyre lakering, selvom min hustru tvivlede, men det gamle parketgulv er flot som nyt, og lakken er ikke shiny med derimod en let mat, der blødt afspejler genskær fra vinduerne. De efterlod fire poser med savsmuld udenfor huset, og skulle jeg være meget kritisk, havde det været spot on perfekt, hvis de også havde taget dem med.
Men det afholder mig bestemt ikke fra at give min varmeste anbefaling.

21 lutego 2020

Fantastisk service

Tidligt om morgenen dukkede David (chefen) op i vores nye hus. Han inspicerede opgaven, og kort efter kom to kompetente og erfarne gulvafslibere. De var venlige og hjælpsomme. Kl. 16 var de færdige med afslibning og oliebehandling af vores gulv. Det blev meget flot. Vi opdagede dog, at gulvet åbenbart havde suget meget olie og var lidt "tørt". Vi ringede en morgen til David og fortalte ham om vores lille problem. Samme eftermiddag kom de to gulvafslibere igen og gav gulvet en ekstra gang olie. Det var uden beregning. Se sådan kan service også være i Danmark!

30 listopada 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej