Zeer slechte ervaring. Op 14 juli heb ik een bestelling geplaatst en direct €106,86 via iDEAL betaald. Inmiddels is er geen verzendbevestiging, geen track & trace en er wordt ook niet gereageerd op m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Je kunt davidpacks volgen via TikTok. Elke woensdag tot en met Zondag vanaf 11uur.Daar worden live un wrappes gedaan. Zo heb ik Davidpacks leren kennen. Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
David is een hele enthousiaste en grappige man. Hij had bij mij een extra Blastoise EX erbij gestuurd omdat ik geen geluk had uit mijn packs… heel attent👍🏼 Het pakketje was ook goed beschermd met b... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.
Dane kontaktowe
Bergen op zoom, Holandia
- 0625247043
- info@davidpacks.nl
- davidpacks.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Topper!!
Kunde, inzet en enthousiasme. Dat is waarom ik bij David ging bestellen. Het aangekomen pakketje was zeer goed verpakt met veel beschermingsmateriaal!
Super!!

Odpowiedź od David Packs
Altijd gezellig en alles netjes geregeld
Gewoon eerlijk, en netjes opgestuurd. Alles klopte en daarnaast is het live altijd super gezellig bij David!!

Eerlijk, betrouwbare site
Eerlijk, betrouwbaar, snelle verzending als je het verzonden wilt hebben. Mocht je vragen hebben heb je zeer snel antwoord.

Odpowiedź od David Packs
Eerlijk geweldig en super gezellig en…
Eerlijk geweldig en super gezellig en de service super snel

Odpowiedź od David Packs
De beste site voor je Pokemon.
Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,snelle levering en uitstekende service.

Top ervaring
Persoonlijke benadering tijdens het openen van packs op TikTok, hele leuke streams en community

Odpowiedź od David Packs
David is een leuke en gezellige vent..
De eigenaar is een leuke en gezellige gozer.. Ook zijn moderators op TikTok EN Discord doen er alles aan om beide omgevingen veilig, vriendelijk en respectvol te maken en te houden.
Het is duidelijk dat de moderators, die dit eigenlijk vrijwillig doen en David een team zijn, dit merk je in hoe professioneel alles is en hoe menselijk, verwelkomend, open en gezellig dit team is.
De stream is gezellig, en David weet iedereen goed te entertainen, en zet je in het zonnetje als het jou beurt is om je pakjes te laten openen.
Ik ben in David zijn stream gekomen in februari, ik weet zeker dat maart en APRIL ook een topper worden.

David doet het gewoon super leuk
David doet het gewoon super leuk
Is altijd in voor en grap kan je goede antwoorden geven chat blijft leuk ja kan alleen maar zeggen leuk leuk leuk leuk
David je bent en topper

Topper en betrouwbaar
Kan niks anders zeggen dan dat het een topper is. Zo ontzettend lieve verkoper. Ik ben fan !!

Perfecte pokemon verkoper!
Het is zeker aan te raden je kaarten bij David te kopen! Je krijgt ze in een enorm goede conditie binnen! Altijd goed ingepakt met zorg! 🙌🏻

Odpowiedź od David Packs
Ondanks het trage betalingsstysteem van…
Ondanks het trage betalingsstysteem van de shop. Omdat David altijd heerlijk vrolijk is op Tiktok was dit een gun actie ;-)

Doświadczenie Trustpilot