Dately Recenzje 301

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Totalt dårligt lavet. QR koder virker ikke, men skal klippe en side over, så næste side ikke kan læses.. ikke gennemtænkt

Oceniono na 3 z 5

Fedt koncept, men er lidt skuffet over adventskalenderen efter 2/4 søndage. Der burde gives en heads-up ift muligheder for forberedelse, fx ved risottokursus, hvor der med stor fordel skulle være købt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Kortene er sjove og starter nogle gode samtaler, men deres oversættelser er under al' kritik. Flere kort har så dårlig ordstilling at de næsten er uforståelige og vi har ofte måtte læse dem på engel... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vi havde købt teamworkboksen. Samtalekortene var fine til at starte en god samtale. Men selve hovedeventet “mission: delete” var alt for hurtigt overstået. Der tog os 10 min af fuldføre. Acroy... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja artystyczna

Napisane przez firmę

"Tid til nærvær. Tid til hinanden" er mottoet i Dately. Dately sørger for at hjælpe par med at huske hinanden og parforholdet i en travl hverdag, som hurtigt fyldes op af ugens gøremål. For at gøre det nemt, så har vi sammensat en Dateboks fyldt med alt det, der skal bruges til den perfekte hjemmedate. Målet er at bringe spontanitet, eventyr og oplevelser hjem i stuerne.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dejlig Valentinspakke

Dejlig Valentinspakke, med udførlige instrukser til en god aften. Der var både et spil med opgaver der skulle løses sammen. Samtalekort der inviterede til gode samtaler. Hyggelys, rosenblade, chips og et kit til et dejligt fodbad til at sætte den rigtige stemning.

13 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

God kundeservice - lidt for dyre

Rigtig god kundeservice! Hvis det kun var den jeg bedømte på, så fik I mere end tre stjerner. I er hjælpsomme og sympatiske at snakke i telefon med, når man har spørgsmål.

Jeg betalte 400 kroner for en valentines date-kasse. Jeg synes jeg har lidt svært ved at se mine moneys worth.. det var et rigtig fint escaperoom spil. Men ellers var det en lille mandelolie, en lyskæde, en lille pose Chips, nogle plastik rosenblade. nogle samtalekort i papir og en lille pose med badesalt. Jeg synes I er lidt for dyre i forhold til det man får.

Men det er selvfølgelig en smagssag. Er dog vild med konceptet.

Vh Malene

Super Valentinspakke fra Dately

Så fin pakke med alle muligheder for en god aften. Hygge i en boks, med sjov, intimitet og forkælelse. Det er ikke sidste gang Dately bliver brugt.
En enkelt fejl med en printet side, som skulle klippes ud, men hvor bagsiden også skulle bruges. Men vi klarede den. Super godt koncept

17 lutego 2024
Oceniono na 3 z 5

Fin valentines pakke med få fejl

Vi prøvede en fin valentines pakke. Ideen var sød, men der var desværre et par fejl. 1. Lyskæden virkede ikke. 2. Der var trykt en opgave/tekst bag på et papir man skulle klippe i stykker. 3. Der var fejlmeddelelse på 2 af QR koderne. Men vi havde en dejlig aften alligevel!

Oceniono na 4 z 5

Valentins pakke

Det var rigtig godt! Go underholdning og dejlige spa produkter. Det eneste der trak ned var at man i spillet skulle klippe i en af siderne af hæftet, man fik med, og det gjorde at man ikke kunne læse opgaven på næste side.
Ellers var det en rigtig god oplevelse som man burde investere i 👏

Giver en 3 med potensiale for en 5

Giver en 3 med potensiale for en 5, når man køber dateboxen så kommer der ikke tydelige fram hvad du behøver ha der hjemme. Kommer hyggelige lys men ingen batterier, pastadate men ingen af ingredienserne, kan godt forstå at du behøver ha det meste der hjemme men fint om der havde været oplyst vid bestilling.

13 lutego 2024

Super oplevelse

Vi fik Valentines Date Romantik boksen, og den var fulde af gode ting til en skøn Valentinsdate. Vi var især glade for samtalekortene og escape-room spillet. Tusind tak for redskaberne til en dejlig hjemmedate

15 lutego 2024

Kan ikke anbefales

Jeg bestilte Valentinesboksen den 4/2 og har forsat dd (16/2) ikke modtaget.

De svarer ikke på mine mails - trods de har svaret på Instagram, at det er ærgeligt den ikke er kommet.

Jeg har flere gange bedt om refundering, men modtager ingen svar

Jeg bestilte i god tid.
Skrev ugen før Valentine om hvornår de ville sende? De skrev det ville blive sendt i slutningen af uge, men mandag (12/2) var den forsat ikke sendt.
Jeg skrev så igen, hvortil de oplyste at de ville sende samme mandag.

Jeg har været i god tid, benyttet deres pre-ordre.
Nu kæmper jeg for at få mine penge, men modtager ingen svar, så snart det handler om refundering af mine penge.

Jeg ved ikke om deres abonoment fungerer bedre - men det kan i hvert fald IKKE anbefales at benytte dem til bestemte lejligheder.

16 lutego 2024

Ikke pengene værd

Jeg synes absolut ikke, at Dately er pengene værd.
Vi prøvede af med en julekalender og adventskalender.
Julekalenderen var virkelig tam. Jeg kunne selv have skrevet 24 spørgsmål eller challenges og sparet de penge.

Adventskalenderen var forholdsvis pricy? Produkterne var lidt latterlige deri..

Flere gange, passede adventskalenderen og julekalenderen ikke helt optimalt. F.eks. var der en søndag med hot stone massage, hvor der i julekalenderen også var massage på programmet. Lidt ærgerligt..

1 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Dately har givet os rummet til at skabe

Dately har givet os rummet til at skabe den tid vi havde brug for som et par der har så meget fart over dagligdagen at vi til tider glemmer hinanden og de behov vi har i fællesskab. Adventskalenderen invitere til en ugentlig date som man heldigvis selv kan planlægge tiden til, det skal ikke være på et bestemt tidspunkt, men når lysten og behovet er der, samtidig på premisser som alle kan være med på. Særligt fordi Dately har sørget for at man har det man skal bruge. Vi bliver hjulpet på vej til at både at sætte pris på hinanden, lære hinanden at kende både i bredere og dybere forstand. Overordnet siger vi i hvert fald tak, tak til Dately for at skabe rum♥️

Verdensklasse

Kreativ adventskalender, kvalitet i verdensklasse og prioriteret tid med min kæreste.
Stor anbefaling herfra.

ikke pengene værd

Har betalt 200 kr ekskl fragt for en papirsjulekalender med beskeder som “syng en julesang i kanon” og “lav gløgg og hyg jer” bag lågerne. Lidt dyrt for banale (og lidt mærkelige) ideer til hvad man kan foretage sig som par … det gør jeg ikke igen.

1 grudnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Vi synes at kalenderen er den perfekte…

Vi synes at kalenderen er den perfekte måde at skabe tid til hinanden her i december!
Vi har kun en finger at sætte på kalenderen, og det er at i den første låge fik vi hot Stones til massage, og det synes vi bare var fedt, men vi savnede en lille olie, da vi ikke kunne fuldføre daten den advent, da vi ikke havde noget selv. Vi synes det var lidt ærgerligt at man ikke fik alt man skulle bruge. Men ud over det var vi tilfredse.

Spild af penge

Datelys adventskalender er en sand skuffelse. Kvaliteten er ringe, og produkterne er langt fra værd at pengene. En komplet spild af tid og ressourcer. Undgå det for enhver pris!

10 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej