we werden vriendelijk geholpen, goede service, echt kijken wat mogelijk is en de beste oplossing. onze harde schijf was kapot door kortsluiting en ons bedrijf stond bijna geheel stil, door de goede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nadat mijn externe harde schijf gevallen was en de bestanden niet hersteld konden worden door de plaatselijke computerwinkel, kreeg ik de tip om het bij Data Recovery Nederland te proberen. Wat ideaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kostbare data verliezen is echt een nachtmerrie. Boekhouding kwijt, ontwerpen kwijt…. Natuurlijk, ik had regelmatig een backup moeten maken zoals ik altijd deed…. Tot 5 jaar terug. DRN kon de data bin... Zobacz więcej
Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij dataverlies. Data Recovery voor alle media - alle merken - alle besturingssystemen.
Rondweg 55, 5406 NK, Uden, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
DRN heeft met succes mijn bestanden, waar ik niet meer bij kon, terug weten te halen. De communicatie verliep goed en ik werd op de hoogte gehouden van het proces. Wel aan de prijzige kant, zeker voor particuliere klanten. Desalniettemin erg tevreden.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
They recovered almost all the files and at first I was having doubts but during the whole process they kept me informed very well

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Geen back-up hebben gemaakt van al je waardevolle bestanden, was wel het domste wat ik heb nagelaten te doen. Gelukkig was daar DataRecovery. Met een handige prijsindicatie vantevoren, een afleverpunt in de buurt voor mijn onbruikbare maar toch nog waardevolle externe harde schijf. Dat bleek ook wel toen ik, sneller dan verwacht, mijn bestanden op een nieuwe harde schijf thuis bezorgd kreeg.
Uiteraard is het verstandiger om het niet zo ver te laten komen maar gebeurt het toch en ben je je bestanden kwijt dan raadt ik Data Recovery Nederland van harte aan

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
2 computerzaken konden niks voor me doen. DRN heeft al mijn data hersteld. Doen wat ze beloven.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Nadat er een duidelijke offerte gestuurd is, hebben we akkoord gegeven op het proberen te herstellen van de harde schijf.
Jullie hebben steeds alle stappen aangegeven zodat wij op de hoogte bleven van het proces. En natuurlik zin we heel bli met het resultaat

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Foto's van defecte externe HDD laten halen. Nooit eerder zoiets laten doen, maar bleek een betrouwbaar bedrijf. Voortgang reparatie was te volgen na aanmaken inloggegevens, duidelijke communicatie, op een onbeantwoorde (maar wel behandelde) e-mail na, benodigde tijd zoals verwacht, resultaat perfect. Peperduur (had voor de prijs een vliegreis naar Oost-Azie en terug kunnen kopen), maar dat schijnt gangbaar te zijn voor dergelijke werkzaamheden.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Goede en duidelijke instructies. Vriendelijk en behulpzaam per telefoon en email. Blij met het uiteindelijke eindresultaat.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Alle data terug gekregen van mijn Raid.
Geen 5 sterren omdat de prijs wel erg hoog was, en er fout gecommuniceerd was naar mij over de diagnose kosten.
Verder snelle en heldere communicatie en snelle afwikkeling.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
We waren ten einde raad met onze externe harde schijf. Ik kreeg hem niet aan de praat en er stonden voor ons hele kostbare beelden op!
We werden door een computer kenner doorverwezen naar jullie en werden goed, professioneel en eerlijk geholpen! Vooraf duidelijkheid over kosten en resultaat! Het resultaat mag er zijn! Waar veel kennis ophield konden jullie repareren! Dankjewel!

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Goede informatie, reëel, niet overdreven positief, maar juist. Ben er erg blij mee, veel foto’s zijn hersteld en dat was mijn grootste wens. Niet goedkoop, maar ik neem geen risico met mijn data.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Alle verloren gewaande bestanden (in dit geval foto's) zijn weer aanwezig. Verliep snel, is alleen erg aan de prijs (ruim 1.300 euro).

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Het werkte allemaal zoals was beloofd. Ik ben er erg blij mee.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Een mega shock toen bleek dat al mijn gegevens op mijn harde schijf onleesbaar waren…
Data Recovery heeft het hele proces van het begin tot het einde perfect uitgevoerd. Ze hebben mij van iedere stap in het proces op de hoogte gebracht, zowel telefonisch als per e-mail.
Veel vertrouwen in de organisatie.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Goede communicatie en oplossen van het probleem. Wel duur maar dat zal er wel bij horen. Nu alles online opslaan maar. Wel goede ervaring dus!

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Maken waar wat zij beloven. had eerst telefonisch contact, schijf aangeleverd, offerte ontvangen in ruim één dag. Na akkoord was recovery gereed binnen 14 dagen. Ik had geluk, alle data zijn hersteld. Aangezien het bijna 1 Tb aan video opnamen van onze kinderen betrof, waren wij er erg blij mee.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Data Recovery Nederland doet wat hij beloofd!
Duidelijke en snelle communicatie, erg behulpzaam personeel. Heel erg blij met mijn herstelde databestanden!!

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Mijn computer was gecrashed. Waarschijnlijk moederbord kapot. Ik heb de harde schijf er uit gehaald en overgezet in een externe behuizing. Deze was niet meer te benaderen.
De HDD opgestuurd naar Data Recovery Nederland. Na onderzoek bleek deze fysiek beschadigd te zijn. Na akkoord te zijn gegaan met de offerte heb ik bijna alle bestanden terug kunnen krijgen en tevens een lijst ontvangen met alle bestanden en ook de bestanden die niet meer te redden waren.

Odpowiedź od Data Recovery Nederland
Werden goed op de hoogte gehouden. Telefonische ondersteuning. Geen verplichtingen en nette service.