Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Steen N. Hjalp mig med oprettelse mv. med hans tålmodige og professionelle tilgang. Steen får 5 stjerner. Jeg er super tilfreds, og kan klart anbefale Dataløn. Det er nemt, nemt med nemt på. Glæde... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gærtorvet 1-5, 1799, København V, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Serviceminded til UG med kryds og slange. Forklaring og vejledning som alle kan forstå. Behagelig og rolig samtale i mit tempo.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Jeg blev ekspederet af Torben. Til trods for at der var meget travlt dagen før løn-indsendelse, fik jeg en rolig, venlig og imødekommende betjening, som om jeg var den eneste der havde ringet den dag.
Jeg fik tydeligt svar på mine spørgsmål og endda lidt mere til. Torben spurgte proaktivt ind til andre opmærksomheds-punkter.
En faglig skarp betjening, der gjorde mig tryg i min lønbehandling. Vigtigt, når du har ansvaret for dine kollegers løn.
Hertil må tilføjes, at det er den oplevelse jeg stort set altid har når jeg ringer til dataløn.
mvh en meget tilfreds kunde

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Super flink medarbejder der lynhurtig hjalp og klarede problemet. Han var god til at forklare tingene..

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Jeg får altid hjælp og vejledning af venlige og kompetente medarbejdere hos Dataløn. Torben er dog min favorit fordi han virkelig er tålmodig og yderst serviceminded.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Jeg fik fat i Steen N. Som var utrolig hjælpsom og guidede mig igennem hver ting, stor ros til ham! Jeg vil klart anbefale dataløn til andre!

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Hjalp med oplysninger og løsninger i lønsystemets pensionsdel - super service.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Blev ringet op grundet lang ventetid på telefonen ved opkald.
Jeg fik et meget roligt, afslappet og præcist svar på mit spørgsmål.
Vi er i vores firma generelt meget tilfredse med Dataløn.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Rart at få hjælp af et menneske som er forstående og giver konkret hjælp her og nu. Tak for god kommunikation og sparring.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Altid god og imødekommende hjælp på telefonen. God brugerflade. Vi kommer aldrig til at bruge andre udbydere.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Er meget tilfreds med Visma, altid glade og hjælpsomme, de har bare styr på alt. Tak for jer

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Rigtig god service og venligt personale.
Klart anbefales

Tak for hjælpen Sarah⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤸
Virkelig en god oplevelse

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Har netop talt med en utrolig sød medarbejder. Jeg håber at denne anmeldelse kommer videre til hende. Jeg sidder hos Carsten Jensen Biler, og hun har hjulpet mig rigtig meget.
Hun gav sig god tid. Forklarede, og fik mig med.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Jeg syntes altid Dataløn fungerer godt med deres service når man har klokket i det

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Meget aggresiv markedsføring hvor man bliver spammet med flere mails om dagen. Har aldrig haft noget med dem at gøre, eller nogensinde haft behov for deres service.