Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Steen N. Hjalp mig med oprettelse mv. med hans tålmodige og professionelle tilgang. Steen får 5 stjerner. Jeg er super tilfreds, og kan klart anbefale Dataløn. Det er nemt, nemt med nemt på. Glæde... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Gærtorvet 1-5, 1799, København V, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk service, Havde problemer med indbetaling af noget pension, fik den hjælp jeg skulle bruge.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Bedste og sødeste hjælpsomme medarbejdere
Tak for jer 😍

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Super venlig og hjælpsom opstart - mange tak til
Steen Nielsen, som giver hurtig og nem forklaring :)

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Dataløn er et udemærket lønsystem, hvis man har simple behov og en meget ukompliceret løn - og dermed kan det sikkert passe godt til mange virksomheders behov.
Når man engang imellem har brug for Dataløns support "Customer Success", så ved de skræmmende lidt om, hvordan deres system grundlæggende fungerer. De kan godt svare på simple spørgsmål, som rutinerede lønbogholdere selv kender svaret på og de kan også vise hvor og hvordan man laver en korrektion. De er dog ikke i stand til at forklare, hvordan systemet kommer frem til afregnede beløb. Det virker som om, at det enten altid er nye medarbejdere der sidder i deres kundeservice eller måske et eksternt callcenter med et manuskript til at svare på de mest enkle spørgsmål.
Når der er spørgsmål, som kundeservice ikke kan svare på (hvilket typisk er tilfældet), da vil de gerne undersøge svaret eller bede en medarbejder med mere erfaring ringe tilbage. Det sker også, men typisk er svaret en sludder for en sladder, da de enten ikke kender deres system godt nok, eller ikke forstår det.
Hvad der dog reelt er mest bekymrende/skræmmende ved Dataløn er, at det lader til, at der ikke længere findes et revisionsspor, hvorfra man kan følge beløbene som man indtaster i lønindberetningen, til deres afregningsbilag, deres kontering til ERP-systemer og til den endelige udbetaling. Det er en situation, som er opstået, eller blevet markant forværret efter Dataløn lavede en større opdatering af deres system i 2025, hvor en del funktioner ændrede sig.
Det manglende revisionsspor gør, at det er svært at kontrollere, hvorvidt Dataløn afregner lønnen korrekt og siden afstemme og dokumentere dette overfor revisor m.v.
Jeg håber, at Dataløn får styr på systemet og skabt enkel og forstålig sporbarhed i for brugerne, således at man kan føle sig tryg ved at bruge systemet.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Der er bare så smilende, hurtig, god og effektiv service i LønAdministration hos Bluegarden

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Til dagligt kører alt som smurt - og når der er udfordringer så gives der altid hurtigt feedback på hjemmesiden eller via opkald- en hel anden positiv oplevelse end fx med min (Danske Bank)

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Alt tid hurtigt til at hjælpe, god service.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
De få gange jeg har haft brug for hjælp, så får jeg det sødeste og rareste menneske igennem telefonen, som hjælper mig så fint, de giver sig god tid, forklarer hvad der skal trykkes og udfyldes. Og de slipper ikke en i telefonen før det hele er klaret.
Til hver tid vil jeg anbefale dataløn. Kæmpe tak og ros her fra.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Altid hjælpsomme og kompetente medarbejder, guider og vejleder altid trin for trin så alle kan forstå det.Stor ros til medarbejderne.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Rigtig god service flink medarbejder og det lykkes selv for mig at forstå hvordan man klarer mit problem

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Fik hjælp til oprettelse af løndel for medarbejdere 😊

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Hurtig besvarelse af opkald, god betjening. Var ikke helt sikker på spørgsmålet, så spurgte kollegaer og vendte hurtigt tilbage.
Helt igennem en positiv oplevelse

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Det var mig der havde lavet en fejl men der var imødekommende hjælp og god service