Fanstastisk service. Ringede for at få svar på et spørgsmål om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... Zobacz więcej
Vi har haft den store fornøjelse at få hjælp af Alexandra fra DataLøn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansættelseskontrakter. Hun har været helt exceptionel — ut... Zobacz więcej
Skulle have en relativt kompliceret opgave løst og fik fat i Bo Grevy - Bo var venlig, lyttende og meget effektiv. Derudover kom Bo med forslag som var værdiskabende. Min største anbefalinger, bh Troe... Zobacz więcej
Steen N. Hjalp mig med oprettelse mv. med hans tålmodige og professionelle tilgang. Steen får 5 stjerner. Jeg er super tilfreds, og kan klart anbefale Dataløn. Det er nemt, nemt med nemt på. Glæde... Zobacz więcej
Gærtorvet 1-5, 1799, København V, Dania
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Steen og susanna yder top service og er kæmpe hjælp til opsætning

Hurtigt og præcist svar
Altid venlige medarbejdere

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Hver gang jeg ringer ind til dem, så er der ingen ventetid, og de kan altid løse mine udfordringer.
Imponerende.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Hurtig hjælp når det er nødvendigt. Ellers en system der er meget brugervenligt.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Meget venlig medarbejder, tog sig tid til at hjælpe. det var virkelig en god oplevelse.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Super effektivt god service og hurtigt svar

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Det betyder meget at man bliver hjulpet af en livlinje via telefon.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Vi har brugt dataløn i mange år, vi kan varmt anbefale dem👍🏻😊

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Super dygtige medarbejdere og et fantastisk lønsystem 👍

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Fin service. Hurtig tilbagemelding på forespørgsel. Venlig personale.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Super sød medarbejder, meget hjælpsom og forstående.

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Fungerer, lidt udfordring er at man i opstart skal kunne afsætte en time for opsætning på pc ved lønadministration. Så jeg bad om aftentid

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Hurtig og dygtig hjælp til rettelse af forkert indberettet ATP

Odpowiedź od DataLøn by Visma
Awesome service and I am so happy. So helpful. I spoke with one of dataløn’s employee named Tasha, she was so nice and friendly. Can recommend happily 💪🏻☺️