Datacity Recenzje 205

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Købt blækpatron - egentlig til min Mor (76 år gammel). Super hurtig levering til en helt igennem konkurrencedygtig pris. Jeg henter det on-the-fly i min dagligdag, da jeg bor i Galten. Sønnike fik... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ændret fra 3 til 4 stjerner pga. glimrende kundeservice, får dog ikke 5, da en lidt forvirrende email fra dem, fik mig til at tro, at jeg var ved at få et lidt andet produkt end det bestilte... B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min søn skulle købe hans første stationære gamer pc idag, efter at have besøgt datacity for et halvt års tid siden blev det også her han handlede. Der blev givet en rigtig god vejledning, så han tr... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg bestilte en PSU som ikke ret mange havde på lager, men datacity havde. Alt i alt super fint. Dog, så synes jeg godt, at de kunne gøre mere ud af indpakningen. Min var bare pakket ind i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Datacity er en it-virksomhed beliggende i byen Skovby nær Galten, som servicere private, såvel som erhvervskunder. Med en fysisk butik på adressen, Århusvej 243, er det ligeledes muligt at købe it-udstyr, som enten er lagerført på adressen eller på fjernlager. Datacity's fysiske butik har også dag-til-dag's bestillinger og vejleder dig gerne til at få det helt rigtige produkt hjem. Man kan altid komme forbi butikken og få råd og vejledning, samt indlevere it-enheder til reparation og/eller reklamation. Datacity's personale, bestræber sig på, at alle kunder får en god oplevelse og service, samt en personlig betjening, da deres kunder, ikke skal være et ordrenummer, som det desværre, ofte kan virke som i de større kædevirksomheder. Støt Datacity, ved at skrive en ærlig anmeldelse på trustpilot.dk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

God service og gode priser!

De gør det sku godt de drenge derinde, jeg fik lavet min iPhone 6 der samt min kæreste's bærbar til meget meget billig pris samt har de en super god service og de er meget kundemindet derinde !

jeg giver dem 5 ud af 5 :)

9 września 2016

Stærk kundeservice!

Min datter havde ødelagt mit tastatur på min bærbar, talte med Datacity der fluks bestilte et nyt hjem. Afleverede min bærbar, fik en kop kaffe og så havde de fikset det!

Tak for kaffe og nyt tastatur :)

25 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Altid venlig, hurtig og fremfor alt: kompetent service og ekspedition

Jeg har handlet hos Datacity I flere år og aldrig haft grund til andet end tilfredshed. F.eks da jeg I sin tid købte, hvad der senere viste sig at være en "mandagsmaskine", fik jeg en fin behandling og fik løst udfordringerne på hurtig og kommerciel elegant made til glæde for begge parter.
Så, tænker du på at investere I noget IT-jern med tilhørende sikkerhed for god service, kan jeg anbefale Datacity.
René Neckelmann

23 lutego 2016

knald godt!

Blev mødt at Chefen der inde da jeg skulle have skiftet min skærm i min computer, han tog sig tid til at forklare mig den bedste og billigeste løsning, og gjorde arbejdet på meget kort tid!
fantastisk service og det er dejligt at personen man giver sit udstyr er den samme der skriver under og siger god for det!
kommer helt sikkert igen!!

//Morgens Jensen

14 lutego 2016

Kanon service

Jeg havde en bærbar som var gået død og havde ikke fået lavet backup, og hele mit liv lå derinde, havde haft den ved et andet sted som ikke kunne rede data'en, men det kunne data city godt for mig, de lavede en data recovery til meget små penge og de kunne trække alle mine billeder samt dokumenter ud.

Der bliver man altid mødt med et smil :)

tusind tak datacity :)

3 lutego 2016
Oceniono na 1 z 5

UPROFESSIONELLE i den grad!!

Vi købte en bærbar computer hos DataCity, med i handlen aftalte vi, at vi fik Windows og et antivirus program med i købet, vi hentede computeren og den virkede i 3 måneder ca.
Derefter ville den hverken opdatere ellers overhovedet gå ind i selve computeren/hovedmenuen, vi ringede derind og langt om længe ville de tage imod den trods STADIG garanti på computeren. De kunne ikke finde ud af hvad der var galt med den og ringede til min kone flere gange som allerede der virker top amatør agtig og ville have det ene og det andet at vide med koder og jeg skal komme efter dig. Nå men så endelig fik vi ro hen af aftenen da Datacity ikke kimede os ned for at vi åbenbart skulle guide dem. Så havde vi en aftale om vi skulle have den og den var selvfølgelig ikke lavet, amen de vidste ikke det ene og så var der os lige det, men måske kan vi prøve osv osv osv. Men så aftalte vi en ny dag (flere dage senere) så skulle min kone hente den, "direktøren" ringer til min kone at sådan og sådan er det med computeren, hun siger den skal bare virke så må i finde ud af det, "direktøren " begynder at hæve stemmen overfor min kone hvilket er total uacceptabelt og yderst uprofessionel, men vi får at vide at det var en ( midlertidig Windows) der var lagt på computeren og det var derfor den ikke virkede, så ikke nok med de har fusket og lagt noget midlertidigt ind så ville de have at vi skulle betale for at de så lagde andet Windows ind, hvor min kone tog computeren og sagde i skal slet ikke røre min computer! Magen til amatører, det kan muligvis være de kan finde ud af at spille counter strike el lignende men at drive forretning skal de nok bare stoppe med. Vi sætter aldrig benen ved DataCity igen. Det skal os lige siges min kone lige var startet på skole og bare skulle bruge den hurtig. Men alligevel præsterede de ikke at lave den på 1 uge. Utrolig den butik stadig eksisterer idag!

25 stycznia 2016
Logo Datacity

Odpowiedź od Datacity

Hej Chris

Denne sag er for os dybt uforstående, eftersom vi har givet jer en fair behandling og endvidere lavet på jeres opgave helt uden beregning, som ellers på normalvis vil koste 399,- pr. påbegyndt time, da denne opgave faktisk IKKE er dækket under garantien.

Hvis computeren havde været ødelagt, med f.eks. en defekt harddisk, ville vi udskifte den prompte, naturligvis under garanti. Men når det er software relateret, som f.eks. nogle dll-filer mangler, el.lign. er garantien ikke dækket. Du bør sætte dig grundigt ind i handelsbetingelserne før du kommer med sådanne påstande.

Vi vil lige pointere, at vi har gjort alt efter bogen.

Vi modtager en bærbar fra Jer, hvor I ønsker at få data udredning. Helt bestemt, billeder og dokumenter.

Datacity ringer jer op og forklarer at vi ikke kan arbejde på den, da der ligger en adgangskode for at komme ind i systemet. Denne adgangskode havde I ikke skrevet ned på vores reparationsseddel, så derfor kontakter vi jer, vel og mærke inden for åbningstiden, så vi kan komme videre i opgaven, da i forklarede os at i gerne ville have maskinen hurtigst muligt. Dog var i ikke interesseret i at få oprettet opgaven som hastesag.

Vi får så en adgangskode af Jer, som ikke var gyldig. Derfor kontakter en anden af vores medarbejdere Jer, for at høre om i muligvis havde en anden adgangskode, vi kunne forsøge os med. Vi forklarede jer også at det var en Microsoft konto og ikke en lokal bruger, som i havde på pc'en. Det lykkedes at få den gyldige adgangskode.

Vi tester maskinen, tjekker op på om vi kan redde data, hvorefter vi igen kontakter jer, for at forklare at det ikke var muligt - grundet maskinen var blevet formateret hos den reparatør i havde jeres maskine ude hos.

I ringer så til os dagen efter, og forklarer at der lå en Microsoft Office pakke på jeres system før den blev formateret ved en anden reparatør end os, og at den ville i gerne have installeret inden i afhenter den og påkræver desuden også at den skal være færdig samme dag, trods i ikke havde oprettet opgaven som hastesag.

Vi forklarer jer at vi ikke kan installere det for jer, da vi ikke har jeres produktnøgle eller installationspakke. Vi kunne dog tilbyde Jer at købe en hos os, som vi så kan installere for jer uden beregning. Endnu en ydelse, vi tilbød jer gratis i good-will.

Dette er i meget uforstående overfor og vælger at afhente jeres computer dagen efter.

Vi mener at vi har gjort alt efter bogen og at vi har givet jer en fair behandling med service som normalt ville koste penge.

Mht. din forklaring om et midlertidigt Windows-system, ved vi ikke hvad du mener.

Hvis I har spørgsmål til denne sag eller føler jer dårligt behandlet, er I meget velkommen til at kontakte os igen.

Mvh
Datacity

Super lækker biks!

pisse fedt man kan få næsten det man ønsker.
er det ikke i butikken bliver det bare bestilt! det er sku da service!

næsten alt bestilling er der fra dag til dag!
fedt med så korrt vente tid!

6 grudnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Meget utilfredsstillende kundeservice.

Et halvt år er gået siden vi trådte ind i Datacitys lokaler i Skovby. Den korte version er: Vi afleverede en computer, hvor strømstikket skulle skiftes. Datacity undersøgte computeren og min mand og jeg vurderede det bedst kunne svare sig at købe en computer hos dem. De gjorde det også klart at der ikke var nogen problemer i at overføre vores billeder og dokumenter fra den gamle til den nye computer. Et par dage efter vi har modtaget den nye computer opdager jeg at vi kun har fået overført halvdelen af vores billeder! Jeg kontakter Datacity med det samme. De undskyldte, men ingen problem... de havde vores gamle computer og skulle nok sørge for vi fik vores billeder... Nu er der gået et halvt år. Jeg har henvendt mig MANGE gange. Telefonisk og ved fremmøde i butikken, der sidenhen er flyttet til Viby. Vi blev lovet en ny ekstern harddisk som "goodwill" fra dem, nu de havde fejlet. Vi står idag stadig uden halvdelen af vores billeder, uden den lovede eksterne harddisk og med nogle andres harddisk, som Datacity udleverede til os, da det var vores! Vores gamle computer var en Acer fra 2009. Harddisken er en Lenovo fra 2012. Da det er 2 måneder siden jeg sidst henvendte mig og blev lovet en tilbagemelding... ja så betragter jeg sagen afsluttet fra Datacitys side.

6 grudnia 2015
Oceniono na 1 z 5

Uprofessionel butik

Jeg købte en "refurbished" computer via deres netbutik og modtog en computer, der overhovedet ikke var i den lovede stand. Der var forskellige defekter, buler og en sprække i computeren, hvilket ikke var blevet nævnt, hverken skriftligt eller mundtligt. (Desuden har jeg senere fået bekræftet fra en forhandler af en tilsvarende ny computer, at jeg var blevet vildledt i forhold til, hvad produktet har kostet fra ny.) Jeg sender computeren retur i den tro, at jeg uden problemer kan få refunderet beløbet som lovet. Der skal imidlertid gå halvanden måned, og jeg skal selv rykke for det flere gange, både skriftligt og via telefon. Først da jeg nævnte, at jeg ville gå til Forbrugerstyrelsen, fik jeg langt om længe mine penge retur (dog i første omgang ekskl. fragt). Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med Datacity.

16 października 2015

Super Service

Jeg havde et computer problem og min skærm til min iPhone var gået i stykker.
Jeg ringede ned til dem og spurgte om hjælp. Jeg aftalte med dem at jeg skulle komme ned om tirsdagen.
Jeg kom ned om tirsdagen, og de sagde at der ville gå 2-3 dage.
Der gik 2 dage også ringede de og sagde at det hele var løst.
Jeg har ikke oplevet noget med computeren, og min iPhone har en fin ny skærm.
Super Service, og prisen var helt i orden.

19 grudnia 2014
Oceniono na 3 z 5

hurtig levering men manglende information.

Mandag kl 16 bestilte jeg en controller. Jeg fik hurtig en bekræftelse på jeg var oprettet som kunde hos dem. Men efter 24 timer havde jeg ikke fået nogen bekræftelse på købet. På hjemmesiden står der de afventer betaling. Jeg ringer så ind for at tjekke med leverings adressen. Her bekræfter han ordren er gået igennem samt adressen er korrekt. Om aftenen står min ordrestatus på hjemmesiden til leveret?
Jeg modtager dagen efter min vare. Jeg har dog stadig ikke fået en bekræftelse på købet.
Så alt i alt en hurtig levering men manglende svar på hvad der sker med ordren, hvor den er og ikke mindst en bekræftelse.

2 października 2014
Oceniono na 4 z 5

Fin levering til fin pris

Jeg bestilte en PSU som ikke ret mange havde på lager, men datacity havde.

Alt i alt super fint.

Dog, så synes jeg godt, at de kunne gøre mere ud af indpakningen. Min var bare pakket ind i sådan en pose af en art (ikke bobleplast). Så ydrekassen på PSU'en har fået nogle ordentlig hak.

Jeg kunne frygte, at hvis jeg skulle benytte fortrydelsesretten, så ville jeg måske få nogle problemer.

14 sierpnia 2014

Hurtig levering af psu

Hold da op må jeg sige. Prøvede denne butik da jeg ikke kunne få den strømforsyning hos andre pga den var udsolgt. Bestilte igår klokken 8 om morgenen, 30 min senere var den afsendt. I dag klokken 10 kommer posten med den.

Fandme hurtig levering :D

7 sierpnia 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej